2015 Temmuz Anneleri

Bende aynı durumdayım bebeğim sarılık diye çok bakamadım kendime bugün 11 gün oldu dikişlerim açık doktora gittim 3. Ye dikilmez artık dedi ılık su oturma ve 3 krem verdi

hayırlı olsun canım..Rabbim korusun bebişlerimizi

geçmiş olsun canım..bende şimdi seni soracaktım yazdığını görünce şaşırdım maya 13 tmmz da doğum yaptı yanılmıyorsam iyiler şükür ..doğum yapmayan az kaldı çoğu arkadaş doğum yaptı o yüzden çok sakin buralar..bizim 8. gün düştü göbeğimiz..

bu arada @cns2007 haber alan var mı?

bende şimdi seni sormuştum iyi olduğunuza sevindim canım..ilk zamanlar zaten ağrı sızı derken hayata odaklanamıosun çok seninde geçer az kalmıştır inşallah birincinin tadını çıkarın ikinci olunca anlıyo insan bi çocuk ne kolaymış diye ..yanlış anlamayın küçümsemek için söylemiyorum tadını çıkarın diye bende zamanında yapamadım..işler olur boooşşvverrrrr bebişinin keyfini çıkar..boş vakit bulursan kendine bak işleri halledecek birileri bulunur

olsun geçecek bu zamanlar artık işler biraz beklesin napalım

Canim ilk 10 gun hep ben uyandiriyordum emmesi icin 2 saattj gecmiyordu uyumasi sarilik olmasin ilerlemesin diye,simdi kendisi uyaniyor acikinca 17 gunluk olduk biZ.. benim goguslerim ilk gunler sertti artik cok yumusak oyle sertlesmiyor ama emziriyorum yumusak goguste de sut var diyolar buna inaniyorum ki doymasa aglar degil mi?

Aynen kizamiyorum ama cok agliyorum geceleri takatim kalmiyor cunku

Gozun aydin canim iste boyle zorluklarla yasiyoruz bizde benim de annem yanimda her isimi o goruyor,ben sadece bebekle ilgileniyorum annem gidince ne yapacam bilemiyorum

merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli oğlumla uğraşmaktan vakit bulamıyorum.Gazlı bir bebek maalesef sıkıyor kendini bacaklarını toplayıp top gibi oluyor.Rezene içiyorum,nurse harveys kullanıyorum bazen rahat çıkarıyor gazını bazen de çıkmıyor gece uyku yok.Dün kahvaltıya dışarı çıktık çatladı ağmaktan hiç sevmiyor dışarı çıkmayı bıdığım napacağız bilmem.24 günlük olduk zaman ne hızlı akmış anlamadım.Birçok kişi kavuşmuştur bebeklerine artık eskisi gibi giremiyorsunuzdur foruma.

Merhaba canım küvezde mi kaldı kızın çok şükür evinize dönmüşsünüz ev gibisi sağlık gibisi yok.Oğlumun göbeği 17. gün düştü küvezde kaldı 3 gün bir de 2 gün fototerapi için hastanede yattı o mu düşmesini geciktirdi diye düşünüyorum bir de göbeği düşmeden yıkama demişti dr yıkamadım ama düşmedi ne zaman yıkamaya başladım öyle düştü göbeği.Senin de baya olmuş canım dr a götürdün mü.ben götürdüm göbek kordonu kalın ondan geç düşer demişti.çok zor oluyor göbek bağı varken altını almak,yıkamak oğlum cıyak cıyak ağlıyordu o yüzden.inşaallah en yakın zamanda düşer göbeği prensesinin.

Canım benim geçmiş olsun galiba doğumun zor geçti.Allah sağlık versin sana da kızına da.İşlere yetişmek zor ben de bir tane daha çocuk olduğu için işim daha zor.oğlum uyuduğu anda hemen acil yapılacak işleri yapıyorum hızlı hızlı.Bugün yemek yaparken kaç defa gittim geldim bir emzir bir alt al sürekli ağlama modunda benim oğluş neyse hallettim.Sen de zamanla alışırsın kızınla iş yapmaya canım.Ben kucağımda bile çok iş yapıyorum kızımdan tecrübem var:))
Canım göğüs uçların sertse göğüs kalkanı kullan bir de lansinoh yumuşatır .Bir de göğsünü sık sütü etrafına sür o da yumuşatır.Oğlum saat başı uyanıyor emmek için ayrıyetten uyandrımama gerek kalmıyor

Kuzlarr benmde bugun son gunumdu. Bebis bekledi 40a kadar. Sabah yataktan kalktim bacaklarimdan su akti. Hala da geliyo su. Ama hic aciklik yok agri yok. Yumusama yok. Dua edin benim icin
ayyy bende dört gözle bekliyorum, çok nazlı çıktı bu kız gelmek bilmiyor. Çarşamba günü son bizim içinde bakalım sonrasında neler olacak.

ben de 13 temmuzda doğum yaptım, hala daha oyle cok rahat oturamıyorum, arada ağrı kesici içiyorum.
canım benim her zaman o kadar sert olmuyor, ama bence sen emzirmeden önce sağ biraz boşalt sonra emzir oglunu belki biraz yumusamıs olur o zaman. ben 3 saat içinde kendi kalkmamışsa uyandırıp emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…