• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

slm hanımlar bende 2 gündür şişkinlik var ellerim yüzüm şişiyo bu aylarda normal değil gibi geliyo dün doktora gittim tuzdandır dedi ama benim bildiğim 30. haftadan sonra başlar şişme sizdede böyle bi durum varmı yojksa başka doktoramı gideyim

Merhaba kızlar moralim çok bozuk :KK43: Benim rahmimde perde var o yüzden düşük tehlikesi ve erken doğum ihtimali yüksek. Çok fazla ayakta kalamıyorum karnım ağrıyo hemen. 2 hafta önce grip oldum ve 1 haftalık rapor aldım çok kötüydüm. Öğretmenim, köyde çalışıyorum. Bugün kaymakamın raporlarımı reddettiğini ve beni devlet hastanesine sevkettiğini öğrendim. Ayakta çok fazla kalmaması gereken ben yarın dolmuşla ilçe milli eğitimden sevk yazısını alıp ile gelip bilmem kaç km uzaklıkta olan devlet hastanesinden rapor alıp geriye ilçe milli eğitime götürmem gerekiyor. Ne için kaymakamın keyfinden :KK43: Ya bebeğime bi şey olursa o kadar yorgunluğa...
bence direk kaymakamlığa bir dilekçe yazın hatta telefonla görüşün. böyle saçmalık mı olur yahu. ya sizi oralara götürecek bir ambulans göndersin ya da bu vebali nasıl taşıyacağını şimdiden düşünsün. böyle bencillik mi olur hayret ya

slm hanımlar bende 2 gündür şişkinlik var ellerim yüzüm şişiyo bu aylarda normal değil gibi geliyo dün doktora gittim tuzdandır dedi ama benim bildiğim 30. haftadan sonra başlar şişme sizdede böyle bi durum varmı yojksa başka doktoramı gideyim

selam canımm,, henüz şişmedim ama kusmaktan içe göçtüm.. :KK55:

canım ben de 40 a aldım kargoyla 46ya fln geldi bugün bekliyorum aynısından psiband benim bulantılar bi azalıyo bi artıyo ağız tadım yok daha sıklıkla bakalım hayırlısı

canım çok sevindim maşallah inşallah öteki bebşin de oluşur e 2 tane bunlar annesi anca gelişicekler Allahın izniyle.Bidahaki kontrol ne zaman?

off fena kazık yemişim... bu daha başlangıç hem.. napıyoruz stress yapmıyoruz..

benim kusmalarım başlamadı daha ama tiksinmlerim var ve halsizlik çok var inş. bulantılarım artmaz benim çok ağır geçiyo çünkü :/

kuzum 3 haftada 3 kg verdim.. hem yiyemiyorum hemde kusuyorum.. dolap kapağını açamıyorum. finişim yani.. sen 7. haftadasın bende öyleydim.. şuan mesela m,de bulantım var ama eskisi gibi huzursuz etmiyor artık gerçekten alıştım. kendini üzme..
ilk gebelik mi?

bence direk kaymakamlığa bir dilekçe yazın hatta telefonla görüşün. böyle saçmalık mı olur yahu. ya sizi oralara götürecek bir ambulans göndersin ya da bu vebali nasıl taşıyacağını şimdiden düşünsün. böyle bencillik mi olur hayret ya

allah yardımcın olsun.. evden çıkmamak için elinden geleni yap..

Eveeeeeeeetttttt ilkk aşermemi yaşamiş bulunmaktayim allahdan bulduk neye aşerdigimi demiyim sizinde caniniz cekmesinnn :KK52::p

Kızlar harika bi kitap buldum bence sizde edinmelisiniz. Yeni başlıycam ama çok güzele benziyor yapılan yorumlar falan gerçekten iyi. Biligili bi anne olmalıyız değil mi :) "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabın ismi :)

yaa ben hala aşermedim nasıl bi duygu cok merak ediyorum kızlarrrr :)) acaba kaçıncı aylarda başlar kişiden kişiye değişiyomu
ben 8+2 haftalıgım
Valla kuzum ayla alakasi yok ben ilkimde hamile oldugumu bilmeden aserdim yedim.bol bol sonra iki gun gecdi hamile oldugumu anladim bundada öle bi canim cekdi olsa yerdik dedim ama bakdim ruyamada girdi sabahda hep aklimdan cikmadi sukur bulduk ve yedim:KK22:

kuzum 3 haftada 3 kg verdim.. hem yiyemiyorum hemde kusuyorum.. dolap kapağını açamıyorum. finişim yani.. sen 7. haftadasın bende öyleydim.. şuan mesela m,de bulantım var ama eskisi gibi huzursuz etmiyor artık gerçekten alıştım. kendini üzme..
ilk gebelik mi?
4. gebelik :) benim bulantılarım çok ağır geçiyo e 3 tanede çocuk var daha küçüğü 1 yaşında zor olcak benim için benim şuan endişe ettiğim ellerim yüzüm şişiyo diğer gebeliklerimde olmadı doktora sordum tuzdandır dedi ama çevremde olumsuz şeyler duyuyorum napcam bilemedim :KK43:

yarın arkadaşım baby shower partisi yapıyor subatta dogum yapacak. hediye almaya gidicem ne alıcam bilmiyorum

Elbise alma canim hele yeni dogan elbisesi hic alma. Benim arkadasimda 2 ay once yapti bebegi daha yeni dogdu herkes 0-3 aylik kiyafetler getirmisti. Ben bebek bezinden pasta yaptim uzerine islak mendil sampuan corap emzik koydum en cok benim hediyemi begendi cunku her turlu isine yarayacak. Kendinden pay bic yeni bebek diye kiyafetlere saldiriyoruz zaten bir suru elbise aliyoruz bide hediye elbise gelince isimize yaramaz zaten bebekler cok hizli buyuyor o kadar cok kiyafeti giymeye zaman yetmez :) 6 ay ve sonrasinda kullanmasi icin suluk alabilirsin onlarda biraz tuzlu oluyor ama cok yakin arkadasinsa bence degerr :))

Ah ah bizimde baby shower yaptigimiz gunler gelecek mi acaba? Sen yapmayi dusunuyor musun?

Son düzenleme:
Elbise alma canim hele yeni dogan elbisesi hic alma. Benim arkadasimda 2 ay once yapti bebegi daha yeni dogdu herkes 0-3 aylik kiyafetler getirmisti. Ben bebek bezinden pasta yaptim uzerine islak mendil sampuan corap emzik koydum en cok benim hediyemi begendi cunku her turlu isine yarayacak. Kendinden pay bic yeni bebek diye kiyafetlere saldiriyoruz zaten bir suru elbise aliyoruz bide hediye elbise gelince isimize yaramaz zaten bebekler cok hizli buyuyor o kadar cok kiyafeti giymeye zaman yetmez :) 6 ay ve sonrasinda kullanmasi icin suluk alabilirsin onlarda biraz tuzlu oluyor ama cok yakin arkadasinsa bence degerr :))

Ah ah bizimde baby shower yaptigimiz gunler gelecek mi acaba? Sen yapmayi dusunuyor musun?
valla Allah nasip eder o zamana yaklaşırsak isterim yapmayı bende ilk defa gidicem bakalım neler hazırlanıyor neler yapıyorlarmış

kızlar bende baby shower yapmayı düşünüyorum..şimdiden araştırıyorum... çok güzel şeyler yapılıyor ya çok heveslendim.. o günlere gelelim inşallah 7 -8 . aylarda yapılıyor genelde

Baby shower yapmak gerekli birsey mi kizlar
Faceden gordugum kadari ile yapan baya var
Yakin ark ve aile bireyleti geliyor
Pasta,hefiyeler,susler ,mamalar vs yeniyor sanirim ben hic gitmedim ama gorfum
Birde masrafli birsey sanirim

Kızlar harika bi kitap buldum bence sizde edinmelisiniz. Yeni başlıycam ama çok güzele benziyor yapılan yorumlar falan gerçekten iyi. Biligili bi anne olmalıyız değil mi :) "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabın ismi :)
Ben onu aldım canım cok datdalı bir kitap ingilizceden türkçeye çevrilmiş dünyaca kabul edilen bir kitap ve içinde her soruya cevap var, fiyatıda 55 lira hatta ikinciside var çocugumun birinci yaşında siZi neler bekler, ben de tavsiye ediyorumm

canım ben de 40 a aldım kargoyla 46ya fln geldi bugün bekliyorum aynısından psiband benim bulantılar bi azalıyo bi artıyo ağız tadım yok daha sıklıkla bakalım hayırlısı

canım çok sevindim maşallah inşallah öteki bebşin de oluşur e 2 tane bunlar annesi anca gelişicekler Allahın izniyle.Bidahaki kontrol ne zaman?
Allah cc razi olsun canim,insaAllah :) 10 gun sonra gel dedi.

Hayirli cumalar kizlar,biz geldiiiiiik :KK68: Keselerin birinde bebisimiz olusmus kalbinide dinletti doktor teyzemiz :KK68: Diger kesemizde buyumus ama henuz bebis yok.10 gun sonra tekrar gidecegim.Kesenin buyumesi iyiye isaret,zaten o biraz geriden geliyor dedi doktorum.7+2 yim ama bebisim 6+4 cikti.1 hafta geriden gidiyoruz simdilik,diger kese 1,5 hafta geride.Rabbim bu mubarek gunun hurmetine dualarimizi kabul eylesin insaAllah.
gözün aydın canım maşallah , diğerinin kalp atışınıda duyarsın inşallah canım daha minicikler sağlıkla büyüsünler inşallah :)

Back
X