• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Gunaydinlar arkadaslar.bi geceyi daha bulantili yarim yamalak uyumus olarak atlattim.istahim hic yok.nasi kahvalti yapicam bilemedim
Günaydın canım. Bulantı yok ama bel ağrısı bi huzursuzlukla aynen yarım yamalak uyuyarak geçirdim :(
Gene de bu halimize hamd olsun beterin beteri var ;)

Ya doktora bel ve karın ağrılarını soran oldumu normal dimi benim sürekli devam ediyo 8. haftada gidicem doktora geç diil dimi

Ya doktora bel ve karın ağrılarını soran oldumu normal dimi benim sürekli devam ediyo 8. haftada gidicem doktora geç diil dimi
Yok canım normal ilerde zaten bu bel ağrılarıyla kanka olucaz karnımız büyücek. Ayakta fazla durmamaya çalış arkana hep yastık koy. Eğilirken belden eğilme yere çök öyle al yerden biley alırken ayakkabını bağlarken.bide su içmemiz lazım onunda etkisi büyük. Ama bulantılardan sudan soğudum :(

Bende bulanti hic yok ama bel ağrısı cok fena geceleri agrim olmasada uyku yok bende cok uyaniyorum sersem gibiyim oglumda hic boyle degildim

Günaydın kızlar, bende bu geceyi çok huzursuz geçirdim başım ağrıyordu hala ağrıyo :( Bende başağrısı mide bulantısıda yapar (migrenim yok) böylece bebekten değil ama başımın ağrısından midem bulanıyor... Dün hiç bir belirtim yoktu ne göğüslerimde ne başka birşey bebeğe birşey oldu diye stres yaptım başıma vurdu sanırsam :/

günaydın mide bulantıları bendede var. ağızımın tadi yok. gecede 3-4 kez uyanan bir yaşında oğlum var canı sağolsun ;):KK36:

Hastane odasindan Günaydın :(
Tedaviye devam serum bulanti ilaçları havada uçuyo ve ben hala kusuyorum bu nasil iş ya :( tabi azaldı inş tamamen geçer. Dün tahlil yapildi idrarda keton degerim negatif olmasi gerekirken 4 pozitif çıkmış dengelerim alt üst anliycaniz..
hastanede septik servisteyim dış gebelikler 5.ayda suyu bitenler 6.ayda karninda kalbi duranlar ay vallahi sistim Allahima emanet olsun miniklerimizzz

Günaydın canım. Bulantı yok ama bel ağrısı bi huzursuzlukla aynen yarım yamalak uyuyarak geçirdim :KK43:
Gene de bu halimize hamd olsun beterin beteri var :KK66:
Bel agrilarimiz erken basladi sanki .gecen hafta yatagi degistirmek durumunda kaldim.gece olan bel agrim rahatladi ama nerde oturursam oturayim belime yastik koymazsam kivraniyorum .haklisin canim buna da sukur :nazar:

Hastane odasindan Günaydın :KK43:
Tedaviye devam serum bulanti ilaçları havada uçuyo ve ben hala kusuyorum bu nasil iş ya :KK43: tabi azaldı inş tamamen geçer. Dün tahlil yapildi idrarda keton degerim negatif olmasi gerekirken 4 pozitif çıkmış dengelerim alt üst anliycaniz..
hastanede septik servisteyim dış gebelikler 5.ayda suyu bitenler 6.ayda karninda kalbi duranlar ay vallahi sistim Allahima emanet olsun miniklerimizzz
günaydın geçmiş olsun. inşallah çabuk çıkarsın. hastaneler insanın psikolojisini altüst ediyor. ve haline şükür ettiriyor. inşallah bizler bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alırız.

Tedaviye devam serum bulanti ilaçları havada uçuyo ve ben hala kusuyorum bu nasil iş ya :KK43: tabi azaldı inş tamamen geçer. Dün tahlil yapildi idrarda keton degerim negatif olmasi gerekirken 4 pozitif çıkmış dengelerim alt üst anliycaniz..

ay canım geçmiş olsun inşallah düzelirsin ya çok kötü oluyor bu mide bulantıları Allah yardımcın olsun, size bişey olmasında bunada şükür diyelim elden bişey gelmiyor.

Cok gecmis olsun canim.umarim en kisa zamanda duzelirsin.iyi dayaniyosun gene.benim azicik midem bulansa ölüm geliyo bana.dikkat et bulundugun servisteki hastalara bakip stres yapma

Kizlar neler yiyebiliyorsunuz?peynir domates ekmek arasi yaptim onu yiyorum kahvalti olarak.bi kasik da bal yedim.aksam yemegim de buydu.canim baska bisey cekmedi

günaydın..
ne çok konuşulmuş yetişemiyorum ben :(
bende henüz bulantıyok..
sabah tost istedim kaşarlı onu yedim :)
yemek seçmiyorum ne bulursam yiyorum şuan... en çokta meyve yiyorum 1-1,5 kilo kadar almışım :(
şimdiden böyle olursa baş edilmez...şimdi alınan kilonun bebeğede faydası yok...sıfır hareketle geçiyor günüm almamam mümkün değil :(

Kizlar neler yiyebiliyorsunuz?peynir domates ekmek arasi yaptim onu yiyorum kahvalti olarak.bi kasik da bal yedim.aksam yemegim de buydu.canim baska bisey cekmedi

bende ekmek peynir arada yesillik falan yiyebilirsem yiyorum üç öğün bu ...günlerdir sulu yemek yiyemedim ...dilim falan yara oldu hiç birsey canım çekmiyor aclıktan yiyorum zorla....inş geçer bir an önce 2 kilo vermişim :(

Sabahları bende domates, peynir ekmek arası yapıyorum.
Arada bazen salatalıkta ekliyorum.
Haşlanmış yumurtada yemeye çalışıyorum ama işe geldikten sonra midem berbat oluyor.
Arada ceviz atıyordum ağzıma. Ona da ara verdim. Midem iyice kötü oluyor diye.
Akşam yemeklerini hala ayarlayamadım.
Ne yesem dokunuyor. Bulantı, kusma.
Hafifte geçiştiremiyor, ardından yine acıkıyorum.
Sabahları çok acıkmış uyanıyorum :)

Bulantiniz yok yiyosunuz 1-2 kilo aldim diye takiyo sunuz kafaya yapmayin kizlar ben yemek içmek nasi bisey unuttum 3 kg verdim bebeğime verebildigim tek sey ilaç dolu serumlar :(
Istahi olanlar kiymetini bilin lütfen!

Aynen bunlar tatlı dertler bebişler bizimle oldukça. Bel ağrısı var bende özellikle geceleri biraz yatakla alakalı yatağı değişcez heralde yatamıyorum çünkü. Sen nasılsın?
Benimde yatakla ilgili sanirim degismesi lazim bide oglum sagolsun hep ustumde yatiyor hehe ben cok sukur iyiyin canim hamileligimin hic farkinda degilim dahaca

Back
X