- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.781
canımbak doktorun moralini bozmamış geç grülebilir demiş işte neden telaşlandın ki beklemelisin bence benim de daha görülmedi bende yarın gidicem ama biliyorum yine görün micek yolk sac dan bahsettimi peki onu görmesi iyi bişeymiş çünküİyi aksamlar sevgili anne adayari....moralim cok bozuk dojtora gittik bugun keseyi gormustuk zaten iki hafta once bugun kalp atisi duyarim diye gittim ama bebegi goremedik...bazen gec gorulebilir sen pazartesi gel bi daha bakalim dedi...kanaman olursa da hemen geliyorsun dedi....moralmen coktum suan
canımbak doktorun moralini bozmamış geç grülebilir demiş işte neden telaşlandın ki beklemelisin bence benim de daha görülmedi bende yarın gidicem ama biliyorum yine görün micek yolk sac dan bahsettimi peki onu görmesi iyi bişeymiş çünkü
Bak napsın adamcağız gene düşücek diyede stres oluyodur. Aynen sanki onlar hamile o psikolojiye bizden önce giriyorlarzaten o bendenmi etkileniyo artık bilmiyorum hamilelik psikolojisine girdi benm gibi davranıyo bazeniki düşüğüm var bundada diken üstündeyiz bkalım artık
Üzme canını bebişinide görürsün inş :)İyi aksamlar sevgili anne adayari....moralim cok bozuk dojtora gittik bugun keseyi gormustuk zaten iki hafta once bugun kalp atisi duyarim diye gittim ama bebegi goremedik...bazen gec gorulebilir sen pazartesi gel bi daha bakalim dedi...kanaman olursa da hemen geliyorsun dedi....moralmen coktum suan
Heh işte bu stresleri yaşamamak için doktora geç gitmek lazım en az 8 haftalıkken.of ya çok sinirlerim bozuluyor idrar tahlili yaptırıyoruz yok kesin değildir kan yaptır diyorlar ondada çıkıyor yok ikiye katladı mı kan tahlilleri bitiyor dış gebelik olabilir kese gözükmedi daha kese gözüktü bebek oluşmadı boş gebelik olabilir bebek oluştu yok kalbi atmayabilir kalbi attı yok bozulmuş gebelik ya anlamıyorum biz ne zaman HAMİLEYİM diyebileceğiz neden bu teknoloji bu kadar gelişmedi ki...
canım bence boşuna telaşlanıyorsun alttan baktırmanın hiç br zararı yok bence kafana çok takacaksan yarın git ve alttan baktır beklemek insanı çok kötü yapıyor çünkü kafanda bir sürü şey kuruyorsun en kötüsünü düşünüyorsun hep bak benim alttan bakıldığı halde görülmediYok yolk sactan bahsetmedi....alttan baksak gorunur aslinda aama riske girmeye gerek yok pazartesi de goremezek oyle alttan bakalim dedi....yarim saat kadar gormek icin ugrasti aslinda bastirdi karnima falan ne biliyim kalp atisini gorecem diye gidince moral coktu il hamileligim heyecanliydim
bende öyle düşünüyordum ikinci hamileliğim olunca ama lekelenmem olunca mecbur gitmek zorunda kaldım ve duyduklarım canımı sıktı yani evdeki hesap çarşıya uymuyor arkadaşım....Bak napsın adamcağız gene düşücek diyede stres oluyodur. Aynen sanki onlar hamile o psikolojiye bizden önce giriyorlar
Üzme canını bebişinide görürsün inş :)
Heh işte bu stresleri yaşamamak için doktora geç gitmek lazım en az 8 haftalıkken.
İnşaAllah pazartesi günü göreceksin bebeğini,moralini yüksek tutman çok önemli.Stres bebeklerimizi üzüyor :)İyi aksamlar sevgili anne adayari....moralim cok bozuk dojtora gittik bugun keseyi gormustuk zaten iki hafta once bugun kalp atisi duyarim diye gittim ama bebegi goremedik...bazen gec gorulebilir sen pazartesi gel bi daha bakalim dedi...kanaman olursa da hemen geliyorsun dedi....moralmen coktum suan
Canım tsh yüksek çıkan çok anne adayı var burada.Hiç korkma,ilaç veriyorlar ve düzene giriyor Allah cc.nin izniyle.Arkadaslarr bana da uardim esin ne olurr 6 haftalik hamileyim bugun tahlil yapildi tsh 4.56 cikti dahiliyeye sevk etti. Cok korkuyorum tsh yuksekligi kontrol altina aliniyo mu alininca bebege zarari oluyo mu bebkte zeka geriligine neden oluyormus cok korkuyorum
Canım bizler sorunlu hamilelikler yaşadığımız için hep tedirgin olacağız ve hiçbir zaman bu tedirginlik geçmeyecek.Birisine hamileyim demeye korkuyorum henüz kese görülmedi,kese görülüyor kalp duyulmadı falan derken bir türlü rahat edemiyoruz.Kucağımıza alsakta değişmeyecek bu tedirginlik hep olacak sanırım.of ya çok sinirlerim bozuluyor idrar tahlili yaptırıyoruz yok kesin değildir kan yaptır diyorlar ondada çıkıyor yok ikiye katladı mı kan tahlilleri bitiyor dış gebelik olabilir kese gözükmedi daha kese gözüktü bebek oluşmadı boş gebelik olabilir bebek oluştu yok kalbi atmayabilir kalbi attı yok bozulmuş gebelik ya anlamıyorum biz ne zaman HAMİLEYİM diyebileceğiz neden bu teknoloji bu kadar gelişmedi ki...
Doğrudur canım herşeyin hayırlısı ne diyelim.bende öyle düşünüyordum ikinci hamileliğim olunca ama lekelenmem olunca mecbur gitmek zorunda kaldım ve duyduklarım canımı sıktı yani evdeki hesap çarşıya uymuyor arkadaşım....
İnşallah birşey olmaz pazartesi kontrolum var 11 hafta olacak inşallah bir aksilik çıkmaz dua edin nolur 11 sene sonra kendiliğinden geldi meleğim uç aşılama ve bir suru tedaviden sonraben varım canım bana doktor progeston iğnesini verdi bir hafta koruyormuş düşüklere karşı hamileliğimi öğrendiğim den beri ara ara oluyor ilk hamileliğimde de oldu sağlıkla doğdu oğlum bunda da devam ediyor inşallah bişey olmaz yarın kontrolüm var
Aman öyle olsun canım hersey yolunda olsun inşallah :)Aşağı yukarı aynıyız arkadaşım. Doktorum bana herşeyin yolunda olduğunu ve çok sağlıklı olduğumuzu söyledi..
Daha simdiden belli mi ki sezeryan olcagiÖle olcaz heralde ama benim sezeryan olcak ondan fazla su deydirmemem lazim offff
canım bence boşuna telaşlanıyorsun alttan baktırmanın hiç br zararı yok bence kafana çok takacaksan yarın git ve alttan baktır beklemek insanı çok kötü yapıyor çünkü kafanda bir sürü şey kuruyorsun en kötüsünü düşünüyorsun hep bak benim alttan bakıldığı halde görülmedi
Benim kayınvalidem de geliriz babana biz bakarız diyor fakat eşim sen yinede izin alırsın diyor. Onlar buralarda uzun süre duramaz diyor. Gerçi benim Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak ve 11-12 yıl sonra torun sahibi olacaklar inşallahYok ben sadece yarım dönem almayı düşünüyorum. 6 aydan sonra veli ayarlayıp baktıracağım bebeğime. kayınvalde hamile olduğumu öğrendiği günden beri bi tuhaf eskiden lafı geçince bakarız deniliyordu şimdi tık yok.
Ya anlamadim ben bu isi. Dahiliyeye devlete gittim simdi de 2.5 cikti. Ozeldekine mi guveneyim devlete mi saairdim vallaİnşaAllah pazartesi günü göreceksin bebeğini,moralini yüksek tutman çok önemli.Stres bebeklerimizi üzüyor :)
Canım tsh yüksek çıkan çok anne adayı var burada.Hiç korkma,ilaç veriyorlar ve düzene giriyor Allah cc.nin izniyle.
sat 14 ekim benim kanamam olunca cumratesi acile gittim bebek yok dedi boş gebelik gibi görünüyor hemen yatırcaz dedi bende yatmadım pazartesi başka bir doktora gittim yolk sacı gördüm boş değil dedi yarın da kendi doktorum da randevum var bakalım ne diyecek sanki saatler geçmek bilmiyor her an olumsuz bişey duyacakmışım gibi geliyorSize ne soyledi peki doktorunuz kac haftaliksiniz
canım inan ben daha önce hiç böyle bişey yaşamadım korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım oğlumu kucağıma aldım bundada miyom ameliyatı oldum bıraktık korunmayı yine hamile kaldım ama bu sefer çok araştırınca herşeyi herşey üst üstüne geliyor hamileyim diyemiyorum bir türlü ilk hamileliğimde idrar testinden sonra herkese hamileyim demiştimCanım bizler sorunlu hamilelikler yaşadığımız için hep tedirgin olacağız ve hiçbir zaman bu tedirginlik geçmeyecek.Birisine hamileyim demeye korkuyorum henüz kese görülmedi,kese görülüyor kalp duyulmadı falan derken bir türlü rahat edemiyoruz.Kucağımıza alsakta değişmeyecek bu tedirginlik hep olacak sanırım.
İyi akşamlar kızlar haberler hiç iyi değil malesef bebeğin gelişimi geriden geliyo dedi doktorum kalp atışınıda alamadık bu yüzden kullandığın ilaçları bırak kanamam gelirse kanamam bittikten sonra gelirsin içinde parça kalmış mı bakarız dedi kanaman gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapalım enfeksiyon kaparsın dedi
Bu sefer o kadar heveslenmiştim ki zamanı gelmemiş demek ki imtihanımız bitmedi demek ki daha
Pek girmeyebilirim kızlar artık arada sizden haberdar olmak için bakar çıkarım belki Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?