2015 Temmuz Anneleri

canım miyom yaparmı dr hiç demedi daha önce bende de oldu ve kaybettim şimdi olmuyor şükür ama miyom var büyüyebilir doğuama kadar dedi sende büyüme oldu mu

Bende örneğe yakınım .. erdem hastanesini duydum ama ben iki defa medicalparka gittim orda methap hn var. o doktorda cok yoğun herkes randevusundan sonra 1 saat bekliyo. sürekli sarkıyo.. bu konuda beni geriyo. orda varmı böyle durumlar

Kadın doğum doktoru sayısı çok fazla 8 tane olması lazım.Bu nedenle hasta birikmesi olmuyor.Çokta beklemedim hiç.Ben memnunum canım hatanedende doktordanda.Pahalı bir hastane değil ama temiz ve iyi bir hastane.Bebek yoğun bakım ünitesi falanda var.Bu hastaneyi çok araştırdım ve öyle tercih ettim.

Aynen dedigin gibi grip 1 haftada geciyor ilac alsanda almasanda ayni bizim oksurul biraz daha iyi gibi. Buhar makinasi aldim koydum odasina iyi geldi sanirim. Hadi insallah sizde yakinda iyilesirsiniz, cok gecmis olsun tekrar
ıyı yapmışsın cnm kaloriferleri evler kurutuyor ağzı burnu daha çok öksürük yapıyor aslında , bende şimdi kızıma havasını taktım , başka odaya geçtim , ne kadarda olsa ventolin ve pulmicort ilaç lı buhar veriyor solumamaya çalışıyorum

:) senin bebisin de ayni benim kadar galiba canım ben de dün gittim 3.37 mm ama bana küçük geldi sanki :)

anladım teşekkür ederim tercih meselesi gibi gelmedi doktor 3 hafta sonra ikili test yaptırman gerekiyo diyince bende mecbur yaptıracaz herhalde dedim
Evet öyle söylüyorlar ben araştırdığım için doktora çocukla alakalı hiç bi testi yaptırmıycam çünkü özürlü olsa da aldırmam dedim. Tamam dedi doktor

Kizlar Doktorda bekliyorum bugun keseyi gorcem...cok gerginim sabahtan beri bir aglama krizi anlatamam...
Bugun hafif kahverengi lekelenmem oldu normal midir dua edin cikinca haber veririm size....

Kizlar Doktorda bekliyorum bugun keseyi gorcem...cok gerginim sabahtan beri bir aglama krizi anlatamam...
Bugun hafif kahverengi lekelenmem oldu normal midir dua edin cikinca haber veririm size....
Aaaaaa ne ağlaması kız rahat ol bakim bebişini görücek oturmuş ağlıyo. Accık pozitif olun aaaaaaa icat çıkarmayın

Bak senle gunlerimiz ayniymis hic panik yapma oluyor öle birazda rahat olmak lazim yoksa bu 9 ay gecmez bacim

zaten o bendenmi etkileniyo artık bilmiyorum hamilelik psikolojisine girdi benm gibi davranıyo bazen iki düşüğüm var bundada diken üstündeyiz bkalım artık

herkes öyle diyor rapor al diyor ama ben henüz düşün müyorum senin durumun farklı tabi aynlık anlama kar çok tehlikeli olablir vevertigoyu ben çok iyi bilirim rabbim şifa versin bebekler iyiolsun da biz elimizden geleni yaparız zaten yarım günçalışıyorum biraz dişimi sıkıyorum bel ağrısı çok oluyor bendede eve gelincede yemeğimi yiyip bir yatıyorum çok iyi oluyor..

ben varım canım bana doktor progeston iğnesini verdi bir hafta koruyormuş düşüklere karşı hamileliğimi öğrendiğim den beri ara ara oluyor ilk hamileliğimde de oldu sağlıkla doğdu oğlum bunda da devam ediyor inşallah bişey olmaz yarın kontrolüm var

İyi aksamlar sevgili anne adayari....moralim cok bozuk dojtora gittik bugun keseyi gormustuk zaten iki hafta once bugun kalp atisi duyarim diye gittim ama bebegi goremedik...bazen gec gorulebilir sen pazartesi gel bi daha bakalim dedi...kanaman olursa da hemen geliyorsun dedi....moralmen coktum suan

Pazartesi ins kesin gorursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…