2015 tayinci olan polis eşleri ...

Ben de sizdenim öyle saf saf bekliyoruz. Elimiz kolumuz bagli hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

bu sayfayı buldum ne kadar mutlu oldum anlatamam. ben nişanlıyım ve eylülde düğünümüz var aslında bu yıl tayinimiz olmayacaktı ama tercih yapması istendi bizim planlar alt üst oldu tabi elimiz kolumuz bağlandı. Açıklanmadan hiçbir hazırlandığımızı yapamıyoruz :KK43:(

Kizlar siirt nasil biryerdir biraz bilgi verirmisiniz.
2 sene kaldik biz. Mecburiyet caddesi dedigimiz GÜres caddesi var.butun dukkanlar magazalar o cadde uzerinde bulunur. 3 tane ozel hastanesi var. Murat market ve saltanat market buyuk marketlerinden.. Kizlar tepesi denilen daha cok genclerin takildigi parki var. Halkin yarisi arap yarisi kürttür. Kendi aralarinda daha cok arapca ve kürtce konusulur.Dedikodusu boldur ozellikle erkekleri arasinda. Asker ve polis esi olarak hareketlerinize cok dikkat etmeniz gerekir..boyle yani .

Öncelikle şehirleriniz sizler için hayırlı ve uğurlu olsun. Bizim de canı gönülden istediğimiz bir yer vardı Hatay çok şükür ki Hatay'a gidiyoruz oley oley oley... :KK70:

X