Nasil hamile kaldinizArkadaşlar merhaba hepimiz hamile olmak istiyoruz kimimiz yeni başladı denemeye kimimiz de bu yollarda çok dirsek çürüttü bu ay hangi yolları izliyoruz kürmü yapıyoruz ovulasyon testi mi kullanıyoruz yumurta takibimi yapıyoruz deneyimlerimizi paylaşalım derim
Artik hamile olamiyacagimi anladim ( dusundum) herseyi akisina biraktim...hic beklemedigim bir gun ogrendim...kafaya takmayarakNasil hamile kaldiniz
Artik hamile olamiyacagimi anladim ( dusundum) herseyi akisina biraktim...hic beklemedigim bir gun ogrendim...kafaya takmayarak
Hayirli olsun canim insallah darisi banaArtik hamile olamiyacagimi anladim ( dusundum) herseyi akisina biraktim...hic beklemedigim bir gun ogrendim...kafaya takmayarak
Amin canim bende senin gibiydim vakti saati geldiginde Rabbim nasip edecek emin ol...sen kafana takma esinle sevgiyle muhabbetle birlikte ol bu konuyu dusunerek degilHayirli olsun canim insallah darisi bana
Insallah canimAmin canim bende senin gibiydim vakti saati geldiginde Rabbim nasip edecek emin ol...sen kafana takma esinle sevgiyle muhabbetle birlikte ol bu konuyu dusunerek degil
Ben artık yoruldugumu hissediyorum hem bedenen hem ruhen iki yildir. Allahim inşallah bizimde yüzümuzu güldürur. Bu yil iki aşılama yaptirdik ikiside tuttu ve düştü önceden de bir düşügum vardi üç düşügum oldupes etmeyin kızlar
Canim vakti saati vardir hayirlusi olsun 7 dusukten sonra 2 bebegi oldu arkadasimin insaallah oyle olmaz ama rabbim seninde yuzunu guldursunBen artık yoruldugumu hissediyorum hem bedenen hem ruhen iki yildir. Allahim inşallah bizimde yüzümuzu güldürur. Bu yil iki aşılama yaptirdik ikiside tuttu ve düştü önceden de bir düşügum vardi üç düşügum oldu
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim vakti saati vardir hayirlusi olsun 7 dusukten sonra 2 bebegi oldu arkadasimin insaallah oyle olmaz ama rabbim seninde yuzunu guldursun
Ne için ameliyat demişlerdi canımkızlar pes etmek yok ben uzun cabalar sonucu tamda ameliyat olacak zamanda hamile kaldığımı öğrendim çok şükür kısa süre sonra doguma gidiyorum lütfen sizde pes etmeyin umudunuzu yitirmeyin.
ben tamda ameliyat dedikleri zamanda çökmüşken öğrendim mucizemi.
Ne güzel olmuş canim tam bir mucize olmuş. Rabbim inşallah sağlıklıca elinize almayi nasip eder. İnşallah bizlere de en kisa zamanda bu güzel günleri görmeyi nasip eder.yumurtalık kisti vardı 4 cm civarı rahim filmi çekildi aşılama yapıldı ve baya bi ilaç kullandım olmayınca doktor kisti almalıyız belki oda engel olabilir diyince mahfolmuştumcunku cok korkuyordum sükürler olsun ameliyat olacağım gün öğrendim ve iptal oldu simdi dogumda kistte alınacak hamilelikte de şükür kist problem yaratmadı.
Evet canım dualarinda bizi de unutma.amin canım inşallah. rabbim sizlere de tez zamanda nasip etsin.hamilelilerin duası kabul olur derler sizlere dua edicem hep.
Her adet oluşumuzda canim yumurtladik demek değilmis benim doktorum öyle demisti. İnşallah bebistir ve ben burdayim diye sana uyari gönderiyordur :)bu ay yumurtam çatlamamış ama regl oldum .dr bi hafta sonra tekrar geldi,bebek olabilir mi yoksa kist mi oluştu ?