2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

İncir ve havuç kürü deneyen var mı aranızda arkadaşlar?ben adetimin ilk gününden beri her sabah aç karnına bir bardak içiyorum.pko olduğu için bende adetim düzensiz ve yumurtlayamıyorum.bu kür inşallah işe yarar ve yumurtlarım.her gün ateşimi ölçüyorum yumurta oluşunca 1 derece filan oynarmış ateş.sonra hemen ovülasyon testi.

Nasil hamile kaldiniz

Canim vakti saati vardir hayirlusi olsun 7 dusukten sonra 2 bebegi oldu arkadasimin insaallah oyle olmaz ama rabbim seninde yuzunu guldursun

kızlar pes etmek yok ben uzun cabalar sonucu tamda ameliyat olacak zamanda hamile kaldığımı öğrendim çok şükür kısa süre sonra doguma gidiyorum lütfen sizde pes etmeyin umudunuzu yitirmeyin.
ben tamda ameliyat dedikleri zamanda çökmüşken öğrendim mucizemi.

Ne için ameliyat demişlerdi canım

yumurtalık kisti vardı 4 cm civarı rahim filmi çekildi aşılama yapıldı ve baya bi ilaç kullandım olmayınca doktor kisti almalıyız belki oda engel olabilir diyince mahfolmuştum cunku cok korkuyordum sükürler olsun ameliyat olacağım gün öğrendim ve iptal oldu simdi dogumda kistte alınacak hamilelikte de şükür kist problem yaratmadı.

Ne güzel olmuş canim tam bir mucize olmuş. Rabbim inşallah sağlıklıca elinize almayi nasip eder. İnşallah bizlere de en kisa zamanda bu güzel günleri görmeyi nasip eder.

amin canım inşallah. rabbim sizlere de tez zamanda nasip etsin.hamilelilerin duası kabul olur derler sizlere dua edicem hep.

bu ay yumurtam çatlamamış ama regl oldum .dr bi hafta sonra tekrar geldi,bebek olabilir mi yoksa kist mi oluştu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…