Aaa o sana hem görümce hem kaynana olacak anlaşılan yaş farkınız ne ki aman sakın taviz verme erkek arkadaşın ne diyor durumunuza ?
tektaş takılacaksa sarı beyaz farketmez benceçünkü zaten kendi arasında tektaş takan olmaz. bence incede olsa bi yüzük takın yanında derim çünkü kendi tektaşını kendi alan kadınlarda var o da belli olsun
o gün benden ablası adına özürdiledi. daha snrada seni ezecek bişi yaparsa yiğen falan göremez saygı duymak zorunda dedi ama kıyamaz gbi geliyor bazen ablasına bende istemem kıymasını çok düşkünler brbirlerine. 8 yaş var arada. kimse kimseye bişi yapmasın kıskançlık olmasın istiyorum ama :26:
yazdığım gibi benim bir arkadaşım sevgilisine gümüş tek taş aldırmayı başardı :) o yüzden beyaz altından tek taş falan düşünmüyorum ama sarı altından kendisi tek taş takanı da hiiçç görmedim Allah ta göstermesinO yüzden sarı tek taş düşünüyorum zaten 6-7 ay içinde nişan olur sürekli yüzük değiştirmeyeyim ama erkek arkadaşıma alınacak tabi ki :)
işte o gümüş tektaş aldırma olayında amaç aşktan sevgiden yüzük takmak değil bakın ben ne aldırdım demek gbi düşünüyorum
tabi ki kıyamaz ama tepkisini göstermesi de iyi sonuçta.Ablası da tavırlarını düzeltir umarım tamam kardeşi olabilir ama sende müstakbel eşisin :)
duymak nasıl hoşuma gtti şu 'müstakbel eş' lafını
Bir de sadece kız takıyor erkekte yok bana garip geliyor ya neyse :)
inşallah müstakbeli kullanmadığın zamanlarda gelecek :)
mesela bzim bilekliklerimiz var :) ikimizde aynı şeyi taşımak için yaptırdık. bana şu an bi yzük taksak ondan anlamsız gelecek aile arasında olmadıktan snra
inşallah canım :) hepimiz görücez o günleri allahın izniyle
ne güzel işte dışarıdan anlamı bilinmeyebilir ama siz biliyorsunuz ya o yeter emin ol çok doğru anlamı yok ay bir daha dile getireyim ben bu yüzük konusunu ne zaman çıkaracağız şunları diye :)
Kızlar birbirimizi ilk defa söz fotoğraflarımızı paylaşırken mi göreceğiz ne kadar heyecanlı ya görmediğin ama seninle aynı duyguları heyecanları paylaşmayı bekleyen kişiler buluşuyor burada :)
evet öyle olacak gbimerak ediyrm nasıl olucaz ama önce kıyafet seçimi yaparkende görebiliriz denediğimiz kıyafetlerle fotoğraf çekinip yada bakkıııın sözde bunu giyicem nasıl olmuşum diyip
Bizim topiği sürekli üye olmadan takip eden 1 kişi var ama kim acaba gelmiyor da kadınlar kulübüne :)
Neyse ben çıkıyorum iyi geceleeerr yarın görüşürüz :)
haklısın tabiki yok ama benm durum birz farklı sevgilimin annesi yok o bakımdan ablası ve ailenin başka üyeleriyle tanışıcam muhtemelen daha zor olacak en az 4 çift meraklı kadın gözü beni süzecek :18:
zaten tanışmama gbi bi durumum yok ki zorla götürürüm dyo mecburum yani kaçış yokama aklımda şu var ablasıyla bi kaç kez telefon konuşmamız oldu sevgilimin doğumgününde birlikte olalım dycem arayıp sürpriz yapalım 3 ümüz olalım belki onunda hoşuna gdr hem çünkü bide kardeşi paylaşamama olayımız var bizim. böylece bi tek onla tanışmış olurum ilk aşamada snra diğerleriyle olduğumuz zman daha rahat olurum dye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?