- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
evet canım hafta içine geliyor nişanı yapacağımız yer hafta sonuna vermiyormuş ben de illa orası diye tutturunca böyle olduçok yoğunuz canım benim yaa foto için çubuklar hazırlıyorum slayt hazırladım hediyeliklerimiz yapıliyo sonra gelen her misafirimizi çikolata dağıtılacak 100 gramlık onlar paketleniyo bi yandan kafamı kaşıyacak vaktimiz yok vallahi nişanlığım dikildi sevgilim takım elbisesini ve takıları bayramdan sonra alıcaz bizde durumlar böyle
en küçüğümüz sensin
ben inşallah 2015te evlenicem
Bir lise aşkı daha
Üniversite düşünüyorsan 4 sene bekleyeceksiniz galiba.Erkek arkadaşın okuyor mu çalışıyor mu ?
bekleyeceğiz maalesef :44: o da okuyor daha :44:
belki vaktin olmayabilir canım ama çubukları hediyeliklerini özellikle elbiseni falan paylaşırsan merakımızı gidermiş oluruz
hepsini paylaşacağım canım sözün de daha paylaşacağım resimler çok taraması uzun sürüyor yakında biter :)
evet ya söz resimlerini de paylaşmadın detay istiyorruuuuzzz
aklımda canım valla sizi çok beklettiğimin de farkındayım okul staj derken böyle oldu sen görmüşün bir kısmını değil mi:)
olsun canım sen işlerini hallet de biz buradayoz buraya eklemiştin fotoğraf ama o kadarcık değildir fotoğraflar
değil tabi 500 e yakın fotoğraf var canımben facedekileri demiştim gördün mü diye :)
yok canım iki resmin açık sadece söz gününden :)
günaydın kızlarr
ben evde çok sıkılıyorumm yaptığınız bişey var mı sizin
günaydın canımm
vala bende evde durduğum günler sıkıntıdan ölüyorum canım en iyisi çıkıp gezmek ama o da adanada intihar gibi bişebide yabancı dizilerim var onlara bakıyorum baya sarıyo birine başlayabilirsin
günaydın kızlarr
ben evde çok sıkılıyorumm yaptığınız bişey var mı sizin
bende dizi izliycek sabır yok ki canım
beni oyalayacak bişeyler lazım ama ne:44:
ailen kabul edecekse seneye söz yapmayı gayet güzel mutluluğunuz daim olsun :)
benim annem kabul etmemişti de
ikna etmek için çok uğraşacağım ama sorun çıkarmazlar diye umuyorumsana da hayırlı uğurlu olsun annenle ve sevdiceğinle birşeyler içmişsiniz kendi sevgilimi annemle tanıştırmış kadar mutlu oldum valla devamı da çorap söküğü gibi gelir inşallah zor kısmı atlatmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?