Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Selaaammmmm :)
Kızlar bu ne sessizlik ya kız isteme merasimlerimiz oluyor ne resim var ne detaylı anlatım

Selam kızlar, nasılsınız =) Ben bu aralar çok heyecanlıyım =) lise mezuniyetimde beraber değildik sevgilimle ama şimdi beraberiz, çok mutluyum

Selam kızlar, nasılsınız =) Ben bu aralar çok heyecanlıyım =) lise mezuniyetimde beraber değildik sevgilimle ama şimdi beraberiz, çok mutluyum

selam canım ben iyiyim sen nasılsın ayy benimde lise mezuniyetimde sevgilim yoktu inşallah üniversite mezuniyetimde olacak :)

Değil mi ama yarına ekleseler resimleri de görsek=)

hemencik akşam ekleseler ne güzel olurdu ama yarına da razıyız :)

selam canım ben iyiyim sen nasılsın ayy benimde lise mezuniyetimde sevgilim yoktu inşallah üniversite mezuniyetimde olacak :)

hemencik akşam ekleseler ne güzel olurdu ama yarına da razıyız :)

Hem de başkasıyla birlikteydi of ne günlerdi ya Allahım kimseye yaşatmasın aşk acısı, zor =) İnşallah senin de güzel bir mezuniyetin olur =) Bu akşam belki yoğun olur kızlar, yarın diye o yüzden dedim. Yoksa ben de çok merak ediyorum açıkçası

Benim mezuniyetimde babam var diye gelememişti ama kısmetse üniversite mezuniyetimde sözlüm olarak gelecek inşallah :)
Meraklanıyoruz ama kızlardan tık yok balböceğimm42 detaylı anlatmamış liveangel ortada yok :)

Hadi inşallah canım =) bir arkadaşımla da anlaştık 15 20 kadar fotoğrafımızı çekecek, alınca yüklerim =)
kızlara da hak vermek lazım, o stresin heyecanın içinde burayı düşünmemişlerdir.

bekleriz resimlerini :)
tabi ki canım heyecandan düşünmemiş olabilirler

Günaydııınn :)
Sümeyra'nın 2 fotoğrafını facebooktan gördüm çok mutlu çok hoş gözüküyorlar umarım en kısa zamanda buraya da yükleyecektir :)

ne güzel canım bi daha hiç ayrı kalmazsınız inşallah sizin gibi kavuşan çiftleri görünce biraz daha cesaret geliyo bende ilerde beklicem çünkü

amin canım darısı basınıza en hızlı sekilde geçsin inşallah. beklemek cok zor ama bir o kadar da güzel ben bunu suan daha da cok iyi anlıyorum

yaaaa ben okurken heyecanlandım, Allah hayırlısyla tamamına erdirsin inşallah, bekliyoruz hep beraber pazar gününü

yasemin olabilir mi ya da ben :44:

ben olabilrim büyük ihtimalle haziran da geleceklerdi ama mayıs cıkmadan gelebililrler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…