- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
Canım bu çok normal bi durum ve en doğal hakkın , aynı şeyi şu anda bende yaşıyorum sen kendi mutluluguna bak kimseyi umursama kendi ailen laf etmedigi sürece geriye kalana kulak tıka ha şu da var ailen istemiyorsa bile vazgecme bence
Ailem şuan tanimadklari için biraz sert görünüyor bazen snde mi kültür farkiliklari olan asiklardnsn cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ailem şuan tanimadklari için biraz sert görünüyor bazen snde mi kültür farkiliklari olan asiklardnsn cnm
Evet canım bizde aile uyuşmazlığı var, Benim ailem de tanımıyorlar aslında , benim kız arkadaşımın abisi sevgilim annesi iki kere bize gelmisti öyle bi tanisma oldu ama bizi bilmiyordu annem o zaman, yeni söyledim ona sevmiyorum onları dedi ama ikna edecem ben onu abime de ben söylerim dedim benim babam vefat edeli 11 yıl olacak bu yıl o yüzden onun tepkiside önemli
İnşallah ikna ederiz cnm tatlı dille güzelce anlasirlar inşallah senin sevgln nereleydi cnm sn nereliydn ki
İnşallah canım ya , ben diyarbakırlıyım onlar da osmaniyeli sizde nasıl peki
Bn samsunluyum sevgilim siirtli ama kafkas göçmeni karsk biraz cnm
Kızlar sizce farklı kültürden birini sevmek onunla mutlu olmak evlenmeyi istemek doğru bsey deilmi ndn hep mutlu olduğum zaman birileri laf yapar dün kayinvalidemle konuştum yazın gelicez kizim ailene şöyle fln dedi çok sevndm yllardir bekledigim şeyi duydum ama bazi insanların laflar bni çok yordu artık napcm bn sürekli baskalarni takıp aglamaktn bktm akıl verin bana lutfen arkadaşlar
Hayırlısı olsun bizim için canım,umarım en yakın zamanda dileğimiz gerçekleşir
tabiki kulaklarını tıkıcaksın sadece senin iyiliğin için konuşan insanları dinliceksin canım herkes herseyi der sen hepsini takarsan ohoo işin zor ne güzel işte kayınvaliden ilk adımı atmış bizzat kendisi söylemiş ailende önce bi tanışsın tepki gösterirlerse sonra üzül o zamana kadarda yavastan ikna çalışmalarına devam edersin sevgilin sanırım doğuluydu bak ben buna en somut örneğim benim baba tarafı balkan göçmeni annem karslı yolları adanada kesişiyo annemin akrabaları hayatımda gördüğüm en saygılı en temiz insanlar bu karışımdan biz dünyaya gelmişiz ve bence cok sanslıyız cünkü iki kültürüde tanıyo biliyoruz ırkçılık ayrımcılık ne demek bilmeden büyüdük eğer siz anlaşırsanız eminim sizinde ilerde mükemmel bi aileniz olur sonucta Allah katında her kul eşittir insanlara karar hakkı verilmemiştir
ayyy sorma sürekli ayaklarına bastım
ama çok eglendik
ilk gün her dansı denedik ne istediğimizi bilmiyorduk
haftaya cumartesi kararımızı verip ilk ciddi dansımıza başlıycaz
Amin canım hepimizinkine nazar degmesin :) valla biraz aceleye gelecek gibi abim askere gidecek o gitmeden olsun istiyorum olmazsa da dagıtım iznine gelir mayıs sonu olur o zamanda :)
iyi canım yakın sayılır seninki de :)
iyi canım yakın sayılır seninki de :)
Evet canım taş çatlasın 1 buçuk ay Var ama ortada hiçbir hazırlık yok ne tuhaf
Heyecan olmaz olur mu kuzum ama iş abimde bitiyor tamam dese hemen başlarımhiç heyecan da mı yok canım :) o heyecanla başlarsın hazırlıklara :)
Heyecan olmaz olur mu kuzum ama iş abimde bitiyor tamam dese hemen başlarım
o zaman işin zor valla hele ki abiiyi ikna etmek :)
canım gögsümde agrı vardı onun için gittim kist çıktı tedaviye başladık 6 ay sonra yeniden ultroson çekilcek büyüme varmı diye bakalım kötü bişey yok suanlık
benim 19-20 nisanda vizeler aöf içinn hepimzeee başarılar vallahi
Bence herkese verecek bi cevabin olmali.konusanlara karsi bi cevap verki agizlarini acamasinlar.hicc uzuluo takma bu kmseyi ilgilendrme.ayni kulturden sevsen ilka mtlu olcaksin diye birseymi var.insan olsun herseyden onemlisi.bnce konusanlara karsi susma hc tavrini bozmadan cevabini verKızlar sizce farklı kültürden birini sevmek onunla mutlu olmak evlenmeyi istemek doğru bsey deilmi ndn hep mutlu olduğum zaman birileri laf yapar dün kayinvalidemle konuştum yazın gelicez kizim ailene şöyle fln dedi çok sevndm yllardir bekledigim şeyi duydum ama bazi insanların laflar bni çok yordu artık napcm bn sürekli baskalarni takıp aglamaktn bktm akıl verin bana lutfen arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?