Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

yine iyi seninki 7 ye gelmeden evlenmiş olacaksın ben anca 7 de sözleneceğim söz nişanda uzayacak yani uzamasın dersem 9 da söz nişan 9 da düğün olurdu kalbim dayanmaz olsun artık resmiyet

Ya ama bnce normal su acidan normal genc yasta tanistikk okuldu askerlikti is hayatiydi derken anca mecbur byle seneler vermis oluyorz.bnm arkadaslarim 8.5senesinde evlendi.evlendikten bikac ay sonra 9.seneleri oldu:)yanliz deilsin:))

Baska yatak ortun varmi?
Bnm bi tane var kayinvalidem yaptirmis yatak ortusu seti.
İşin tuzlu kısımlarına giriyorz artk:))

yatak örtüm yok ama 100 liraya begendiğim bir tane var :)
beni şu an zorlıycak 3 set var su takımı çatal bıçak takımı bide tencere takımı...
benim yatak odasıyla ilgili agır yüküm kalmadı sanki 2 yorganım var yastıklarıyla biri yün 2 battaniye 1 uyku seti 4 nevresim takımı 1 pike takımı var

canım sevindim senin adına basta uzuntulu olmus ama sonu güzel inşallah agustusta seni de sözlenmiş görecegiz

Hayirlisyla inşallah cnm hepimiz için herşey çok güzel olsun yinede dua ediyoruz babmlar fln iyi anlssin guzel olsun herşey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sende uzun süreli sözlü nişanlı kalanlardan olacaksın yani bende öyle olacağım.
Allah sağ salim gidip dönmelerini nasip etsin

Son düzenleme:
Ya ama bnce normal su acidan normal genc yasta tanistikk okuldu askerlikti is hayatiydi derken anca mecbur byle seneler vermis oluyorz.bnm arkadaslarim 8.5senesinde evlendi.evlendikten bikac ay sonra 9.seneleri oldu:)yanliz deilsin:))

bizde büyük ihtimal evlendikten 2-3 ay sonra 10.seneye girmiş oluruz :)

günaydın kızlar nasılsınız???

ben de her gecen gun heyecan oluyor yine heyecanlıyım ben :)

Son düzenleme:

Bn kendimi yatak odasinin agirligina atiyorm artk.bi dahaki ay baslycam ama bu ay yine mtfak alisverisi yaptm dahada yapabilirm.
Markafoni ve trendyola tac urunleri daha ucuza geliyo.takip edip ordan olcam.5nevresim seti aliym ddm.yeterli olr heralde.ayrica yastik kiliflarida alirm ztn.
Misafir icnde 2tane tek kisilik aliym ddm.
Mutfagin buyuk isleri kaldi bnde sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…