- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
cok tatlılar canım aneni ikna ettin mi gerisi gelicek mi
teşekkürler bende rengini çok sevdim :)Aa ck guzel rengine bayildim.gule gule kullan:)
Çok seker bunlar ya güle güle kullan cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkürler :)çok tatlı bunlarrr
arkadaşlar size sürpriz bi haberim vaaar :) annem gecen gün babamla konuşmuş babam baya kızmış bağırmış konuyu kapatın bdha acmayn fln demiş sonra bnde çok uzldum dayanamadım çok agladm çok dua ettim hep edicemde annemde babama demiş nie aglatiyosn kizi uzuyosun fln bi sürü şey fln sonra babam demiş yaz gelsin bi bakarız die annemde dedi eylüle bırakmayın ağustosta söz yapalım artık coook mutlu oldum inşallah herşey çok güzel olur Rabbim yardimcimiz olsun
canım çok sevindim babanın yaz gelsin bakarız demesi bile olumlu olduğunu gösterir ayy inşallah ağustosta sözleriz seni her şey gönlümüzce olsun
Hayırlısıyla cnm inşallah çok tesekkur ederim hepimiz çok mutlu oluruz inşallah
inşallah ama sakın kaybolmayın sözlendikten sonra bu topiğin kızlarının hepsi sözlenene kadar buradasınız :)
Allah nasip ederse evlendikten sonra bile burdayz ozmnda çok bekleyip sonunda mutluluğa kavusanlar die bi topik acarz
açalım açalım işte onlardan biri de benim kısmetse 7 sene sonunda sözlenen 8 sene sonunda nişanlanan 9.senede evlenen biri olacağım
arkadaşlar size sürpriz bi haberim vaaar :) annem gecen gün babamla konuşmuş babam baya kızmış bağırmış konuyu kapatın bdha acmayn fln demiş sonra bnde çok uzldum dayanamadım çok agladm çok dua ettim hep edicemde annemde babama demiş nie aglatiyosn kizi uzuyosun fln bi sürü şey fln sonra babam demiş yaz gelsin bi bakarız die annemde dedi eylüle bırakmayın ağustosta söz yapalım artık coook mutlu oldum inşallah herşey çok güzel olur Rabbim yardimcimiz olsun
bu harikaaaa bi haber herşey yoluna giriyorrr bunu kutlamak için kendime sıcak çikolata yaptımm
çok tatlı bunlarrr
geç bile kaldın ben çok merak ediyorum senin toğiğini
saten fransız güpürlü nevresim takımı canım ek olarak 2 yastık kılıfı ve bir pike var tam takım... sadece havluları yok
ben bu ufak eşyaların hepsini takım alıcam
açalım açalım işte onlardan biri de benim kısmetse 7 sene sonunda sözlenen 8 sene sonunda nişanlanan 9.senede evlenen biri olacağım
Bn smdi yavastan nevresim islerine giriym onlarida hallediym:)
Blmiyodm oyle set falan ben
Cnm insallah sorunsuz bi sekilde hallolur.
Ah bu annelerimiz Allah basimizdan eksk etmesn.
Bnde 6.senesinde sozlenenen 6.5 senesinde evlenen biri olucam ins:))6.sene sularindada nisanli iste:))
Bende ayni sayilrm cnm :)
senin ne kadar oldu canım sevgililik dönemi ve düğün zamanına ne kadar var ?
canım sevindim senin adına basta uzuntulu olmus ama sonu güzel inşallah agustusta seni de sözlenmiş görecegizarkadaşlar size sürpriz bi haberim vaaar :) annem gecen gün babamla konuşmuş babam baya kızmış bağırmış konuyu kapatın bdha acmayn fln demiş sonra bnde çok uzldum dayanamadım çok agladm çok dua ettim hep edicemde annemde babama demiş nie aglatiyosn kizi uzuyosun fln bi sürü şey fln sonra babam demiş yaz gelsin bi bakarız die annemde dedi eylüle bırakmayın ağustosta söz yapalım artık coook mutlu oldum inşallah herşey çok güzel olur Rabbim yardimcimiz olsun
alıncakların listesi bitmiyo ki canım ben o çirkin yatak örtülerinin yerine alıcam bu takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?