Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

cok tatlılar canım aneni ikna ettin mi gerisi gelicek mi

teşekkürler canım anneme devamı gelecek falan demedim ama söylerken direk çeyize aldım demedim de şöyle yaptım anne ben yağlık limonluk aldım ama sana mı versem saklasam mı bilemedim falan annemde görmem lazım görmeden bir şey diyemem dedi sonra sakla sakla senin tencerelerle uyumlu renkte sen kullanırsın dedi ara ara alacağım ufak tefek anneme de anne şuna dayanamadım buna dayanamadım çok güzellerdi derken bir bakmışım çeyiz bitmiş

Aa ck guzel rengine bayildim.gule gule kullan:)
teşekkürler bende rengini çok sevdim :)

Çok seker bunlar ya güle güle kullan cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim :)

çok tatlı bunlarrr
teşekkürler :)

arkadaşlar size sürpriz bi haberim vaaar :) annem gecen gün babamla konuşmuş babam baya kızmış bağırmış konuyu kapatın bdha acmayn fln demiş sonra bnde çok uzldum dayanamadım çok agladm çok dua ettim hep edicemde annemde babama demiş nie aglatiyosn kizi uzuyosun fln bi sürü şey fln sonra babam demiş yaz gelsin bi bakarız die annemde dedi eylüle bırakmayın ağustosta söz yapalım artık coook mutlu oldum inşallah herşey çok güzel olur Rabbim yardimcimiz olsun

canım çok sevindim babanın yaz gelsin bakarız demesi bile olumlu olduğunu gösterir ayy inşallah ağustosta sözleriz seni her şey gönlümüzce olsun

canım çok sevindim babanın yaz gelsin bakarız demesi bile olumlu olduğunu gösterir ayy inşallah ağustosta sözleriz seni her şey gönlümüzce olsun

Hayırlısıyla cnm inşallah çok tesekkur ederim hepimiz çok mutlu oluruz inşallah

Hayırlısıyla cnm inşallah çok tesekkur ederim hepimiz çok mutlu oluruz inşallah

inşallah ama sakın kaybolmayın sözlendikten sonra bu topiğin kızlarının hepsi sözlenene kadar buradasınız :)

inşallah ama sakın kaybolmayın sözlendikten sonra bu topiğin kızlarının hepsi sözlenene kadar buradasınız :)

Allah nasip ederse evlendikten sonra bile burdayz ozmnda çok bekleyip sonunda mutluluğa kavusanlar die bi topik acarz

Allah nasip ederse evlendikten sonra bile burdayz ozmnda çok bekleyip sonunda mutluluğa kavusanlar die bi topik acarz

açalım açalım işte onlardan biri de benim kısmetse 7 sene sonunda sözlenen 8 sene sonunda nişanlanan 9.senede evlenen biri olacağım

bu harikaaaa bi haber herşey yoluna giriyorrr bunu kutlamak için kendime sıcak çikolata yaptımm

Bn smdi yavastan nevresim islerine giriym onlarida hallediym:)
Blmiyodm oyle set falan ben

Cnm insallah sorunsuz bi sekilde hallolur.
Ah bu annelerimiz Allah basimizdan eksk etmesn.

Bnde 6.senesinde sozlenenen 6.5 senesinde evlenen biri olucam ins:))6.sene sularindada nisanli iste:))

yine iyi seninki 7 ye gelmeden evlenmiş olacaksın ben anca 7 de sözleneceğim söz nişanda uzayacak yani uzamasın dersem 9 da söz nişan 9 da düğün olurdu kalbim dayanmaz olsun artık resmiyet

senin ne kadar oldu canım sevgililik dönemi ve düğün zamanına ne kadar var ?

5yil oldu cnm bu yaz söz 2015 nişan askere gidip gelicek Allahın izniyle(bütün mehmetçiklerimiz sağ salim döner inşallah) 2016 senesinin sonuna dogru düğün 7sene sonunda yada 8. Sene başında evlenicez Rabbim nasip ederse

canım sevindim senin adına basta uzuntulu olmus ama sonu güzel inşallah agustusta seni de sözlenmiş görecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…