• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar bide ben istemeye geldiklerinde lokum tutmayı düşünüyorum üstüne şeker hamurundan kalp çıkarıp yapısıtırıp öyla nası olur sizce netten atıyım durunda:17:

gözümün önüne getiremedim ki lokumla pek aram yokta resim at bakıyım ona göre fikrimi söyleyeyim ben :)

kızlar bide ben istemeye geldiklerinde lokum tutmayı düşünüyorum üstüne şeker hamurundan kalp çıkarıp yapısıtırıp öyla nası olur sizce netten atıyım durunda:17:

bunu görmedim resim gönderde bakalım canım, bende lokum dusunuyorum ama küçük fincanın yanına koyulabilicek sekilde

kızarr merhaba damdan düşer gibi oldum ama bende inşallah haziran yada temmuz gibi sözlenicem:1:
sözde damadın ayakkabısı saklanırmış bahşiş karşılığı verilirmiş bunu duydunuz mu:1::44:

hoşgeldin =)hayırlısı olsun :3: ben söz de duymadım hiç bazı yörelerde var mıdır bilmem de gelin günü almaya giderken oluyor böyle şeyler =)

gözümün önüne getiremedim ki lokumla pek aram yokta resim at bakıyım ona göre fikrimi söyleyeyim ben :)

$1781755_583206705095014_2027996265_n.jpg mesala böyle bu bebek içinde olsun canım ben kendim yaparım eltimim kızına yapmıştık beraber çok güzel oldu :9:

Ben bunu kız almaya gelindiğinde yapılır diye duymuştum sözde bilmiyorum :)

hoşgeldin canım, bunu bende sözde duymamıstım

hoşgeldin =)hayırlısı olsun :3: ben söz de duymadım hiç bazı yörelerde var mıdır bilmem de gelin günü almaya giderken oluyor böyle şeyler =)

hoşbuldukk kızlar belkide ben yanlış anlamışımdır:1: çok heyecanlanıyorumda bu konular konuşulurken:1: beni almaya geldiklerinde yaparız artık:1:

Back