Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar bide ben istemeye geldiklerinde lokum tutmayı düşünüyorum üstüne şeker hamurundan kalp çıkarıp yapısıtırıp öyla nası olur sizce netten atıyım durunda

gözümün önüne getiremedim ki lokumla pek aram yokta resim at bakıyım ona göre fikrimi söyleyeyim ben :)

kızlar bide ben istemeye geldiklerinde lokum tutmayı düşünüyorum üstüne şeker hamurundan kalp çıkarıp yapısıtırıp öyla nası olur sizce netten atıyım durunda

bunu görmedim resim gönderde bakalım canım, bende lokum dusunuyorum ama küçük fincanın yanına koyulabilicek sekilde

kızarr merhaba damdan düşer gibi oldum ama bende inşallah haziran yada temmuz gibi sözlenicem
sözde damadın ayakkabısı saklanırmış bahşiş karşılığı verilirmiş bunu duydunuz mu:44:

hoşgeldin =)hayırlısı olsun ben söz de duymadım hiç bazı yörelerde var mıdır bilmem de gelin günü almaya giderken oluyor böyle şeyler =)

Ben bunu kız almaya gelindiğinde yapılır diye duymuştum sözde bilmiyorum :)

hoşgeldin canım, bunu bende sözde duymamıstım

hoşgeldin =)hayırlısı olsun ben söz de duymadım hiç bazı yörelerde var mıdır bilmem de gelin günü almaya giderken oluyor böyle şeyler =)

hoşbuldukk kızlar belkide ben yanlış anlamışımdır çok heyecanlanıyorumda bu konular konuşulurken beni almaya geldiklerinde yaparız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…