- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
kızlar bide ben istemeye geldiklerinde lokum tutmayı düşünüyorum üstüne şeker hamurundan kalp çıkarıp yapısıtırıp öyla nası olur sizce netten atıyım durunda
kızarr merhaba damdan düşer gibi oldum ama bende inşallah haziran yada temmuz gibi sözlenicem
sözde damadın ayakkabısı saklanırmış bahşiş karşılığı verilirmiş bunu duydunuz mu:44:
bunun kursu da mı varmıs git tabi öğren bize de öğret =)
kızlar bide ben istemeye geldiklerinde lokum tutmayı düşünüyorum üstüne şeker hamurundan kalp çıkarıp yapısıtırıp öyla nası olur sizce netten atıyım durunda
kızarr merhaba damdan düşer gibi oldum ama bende inşallah haziran yada temmuz gibi sözlenicem
sözde damadın ayakkabısı saklanırmış bahşiş karşılığı verilirmiş bunu duydunuz mu:44:
bunu görmedim resim gönderde bakalım canım, bende lokum dusunuyorum ama küçük fincanın yanına koyulabilicek sekilde
evet tatlım özel ders veriyorlar biraz pahalı ama olsuntabi ögretiririm
evet tatlım özel ders veriyorlar biraz pahalı ama olsuntabi ögretiririm
kuş lokumu olur mu canım hem minik minik :)
Ben bunu kız almaya gelindiğinde yapılır diye duymuştum sözde bilmiyorum :)
hoşgeldin canım, bunu bende sözde duymamıstım
hoşgeldin =)hayırlısı olsunben söz de duymadım hiç bazı yörelerde var mıdır bilmem de gelin günü almaya giderken oluyor böyle şeyler =)
bunu görmedim resim gönderde bakalım canım, bende lokum dusunuyorum ama küçük fincanın yanına koyulabilicek sekilde
hoşbuldukk kızlar belkide ben yanlış anlamışımdırçok heyecanlanıyorumda bu konular konuşulurken beni almaya geldiklerinde yaparız artık
Eki Görüntüle 974214 mesala böyle bu bebek içinde olsun canım ben kendim yaparım eltimim kızına yapmıştık beraber çok güzel oldu
Eki Görüntüle 974214 mesala böyle bu bebek içinde olsun canım ben kendim yaparım eltimim kızına yapmıştık beraber çok güzel oldu
hayır bence daha güzel yine kus lokumu gibi küçük lokumlar var,
oyle düşüni dur bulursam paylaşcam
hoşbuldukk kızlar belkide ben yanlış anlamışımdırçok heyecanlanıyorumda bu konular konuşulurken beni almaya geldiklerinde yaparız artık
olsun bence de öğrenmiş olacaksın kendin yaparsın kurabiyelerini de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?