- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Özge yaaaa aynı dakika yine aynı yazı :):)
Evet Yasemin fark ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özge yaaaa aynı dakika yine aynı yazı :):)
yapılır tabi ki canım internetten bak tekniği neymiş herkes yapıyor sende yapabilirsin :)
yapılabilir aslında, internetten arastır yapımını anlatanlar olmus canım
tamam canım anladım doğru mantıklı yani sadece kadınları arkadaşlarımı gözden geçirmem lazım =)
baktım şimdi tutkalla yapmışlar kızlar peçete deseniyle dekupaj tekniği deniyormuş denemek lazım kızlar valla konuştukça ne güzel fikirler çıkıyor ortaya
baktım şimdi tutkalla yapmışlar kızlar peçete deseniyle dekupaj tekniği deniyormuş denemek lazım kızlar valla konuştukça ne güzel fikirler çıkıyor ortaya
Gerek yok herkese vermeye bir aile de niye 5 tane olsun ki ben arttığında gelemeyen akrabalarıma 1er tane vermeyi düşünüyorum :)
oyle tabi canım, daha o zmana kadar neler neler paylaşcaz ne cok fikir edinmiş olcaz
Gerek yok herkese vermeye bir aile de niye 5 tane olsun ki ben arttığında gelemeyen akrabalarıma 1er tane vermeyi düşünüyorum :)
evet işte bu sabunlardan istiyorum =) kendimiz de yapabilir miyiz acaba bunu
yani canım her aileye bi 1 tane yeter demi
yaparsın canım kendin neler satıyor dısarda alıp yaparsın
ben de ayırırım tabi herkes gelemeyeceği için uzaktakiler falan :)
O zaman sen dene bizimle paylaş sonuçları birlikten kuvvet doğar :)
yeter tabi hem tek olunca dikkat ederler çok olunca ohhoo zaten başka da var diyip özen göstermezler
bencede kıymeti olur, sen ugras ozen o kadar sonra atılsın bir kenara, deli olurum ben o zman
evet tatlım ya el emeği olsun istiyorum bir de
kızarr merhaba damdan düşer gibi oldum ama bende inşallah haziran yada temmuz gibi sözlenicem
sözde damadın ayakkabısı saklanırmış bahşiş karşılığı verilirmiş bunu duydunuz mu:44:
evet canım güzel olur hem ben kurabiye kursuna gidersem kendim yapacagım kurabiyelerimi