• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 2015 prematüre anneleri bu başlıkta toplanalım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Gecmis olsun. Rabbim evladını sana bagislasin. Gerçekten Dediğin gibi annelik cok guzel . Ama yavrunun acı çekmesi yanında olmaması da bi o kadar zor bi durum. Benzer seyleri yasamış biri olarak seni cok iyi Anlıyorum . Rabbim Sabrini artırsın tez zamanda sağlıklı biçimde kavuşun insallah

İnsallahh

Rabbim bebeğine güç kuvvet sanada bol Sabırlar versin...O kucucuk bedeniyle hayata tutunmaya çalışıyor ve bunu allahın izniyle bsaeacak ve sende yavrunun kucağına alacak o misss kokusunu rahat rahat içine cekeceksin...Bol dua edin canım annelerin ve babaların duası kabul olurmus.

Rabbim bebeğine güç kuvvet sanada bol Sabırlar versin...O kucucuk bedeniyle hayata tutunmaya çalışıyor ve bunu allahın izniyle bsaeacak ve sende yavrunun kucağına alacak o misss kokusunu rahat rahat içine cekeceksin...Bol dua edin canım annelerin ve babaların duası kabul olurmus.

İnşallah dediğin gbi olur böyle icime sığmıyor sevgisi melek kimlere denirmiş anladim hayaller vardı olacağını dusunduklerim vardı yinede hayırlısı olsun inşallah hayirlara çevirir Rabbim de kızımı bagislar böyle olmasını uygun gormuş sınavımin büyüklüğüyle zorluğuyla gururlanirim tek zoruma giden o küçük bedeniyle savasiyo ki ben sinavimi verebilecek miyim diye bekliyor ben çok karmasigim çok eksigim Rabbim bu büyük acıyı yaşatmasın melegimi alabilmeme layık kılsın beni bi of bile denilmezmis evlada sizlerinde günahsız o meleklerini kucak dolusu sevgiyle opuyorum hayırlı günlere bıraksın evlatlarimizi doğrudan sasirtmasin

Benimde dört aylık bir oğlum var.Altı yasindada bir KIZIM var Rabbim bagislasin. Oğlumu 35 haftalık doğum yaptım karnında hareketsiz di acilen aldılar ve doğduğunda mosmordu kalbinde sorun vardı akciğerleri gelismemisti ve ben hamilelik siyasetiyle doğum yaptım oğlum tam 4.300 gr doğdu.Acilen yoğun bakıma alındı ve bu çocukta umut tok boşunabeklemeyi ddemişti doktor ama ben hiçbir zaman buna inandirmadim kendimi bol dualarla ve inancimizla bekledikleri yavrum mucizevi bir şekilde tam iki hafta da kendini toparladı ve savaşı kazandı. Doktorlar mucize bebek koydu adını oğlumun.Şimdi çok şükür yanımızda Rabbim onu bize bağışladı ve biz oğlumuza kizimizda kardeşine kavuştu şimdi maasallah dört aylık oldu ve çok şükür hiçbir sağlık sorunu kalmadı.Sende inan bebeğinin seninle evinize beraber döneceğine asla ama asla ümitsizliğe kapılma.Rabbimin yardimi sizinle olsun

Benimde dört aylık bir oğlum var.Altı yasindada bir KIZIM var Rabbim bagislasin. Oğlumu 35 haftalık doğum yaptım karnında hareketsiz di acilen aldılar ve doğduğunda mosmordu kalbinde sorun vardı akciğerleri gelismemisti ve ben hamilelik siyasetiyle doğum yaptım oğlum tam 4.300 gr doğdu.Acilen yoğun bakıma alındı ve bu çocukta umut tok boşunabeklemeyi ddemişti doktor ama ben hiçbir zaman buna inandirmadim kendimi bol dualarla ve inancimizla bekledikleri yavrum mucizevi bir şekilde tam iki hafta da kendini toparladı ve savaşı kazandı. Doktorlar mucize bebek koydu adını oğlumun.Şimdi çok şükür yanımızda Rabbim onu bize bağışladı ve biz oğlumuza kizimizda kardeşine kavuştu şimdi maasallah dört aylık oldu ve çok şükür hiçbir sağlık sorunu kalmadı.Sende inan bebeğinin seninle evinize beraber döneceğine asla ama asla ümitsizliğe kapılma.Rabbimin yardimi sizinle olsun

Allah açısını gostermesin size bagislasin. Kızımın gücüne inandim onlar gerçekten de birer mucize .karnimizdaken bizim onlara veremedigimizi onlar tek başlarına Allah in izniyle basariyor lar. Solunumdan ayrilabilseydi o iyi olacaktı şimdilik tek sorunumuz o makinadan ayrı kalamıyor. Ve bisey merak ettim mesela solunum bu şekil olsa makinaya bağlı kalsa ama gününü kilosunu doldursada kizimi o solunum tüp ü agzindayken mi taburcu edecekler ben nasıl bakabilirim ki o hortum ağzından çıksa ben nasıl boğazından aşağı hortumu yerine itebilirim ki aklım ermiyo buna

Bebisin gününü tamamalamadan solunum cihazindan ayrılır inşallah merak etme.Hem bebek solunum sıkıntısını atlatmadan yanı solunum cihazından bağımsız nefes alıp vermeden taburcu etmezler tatlım merak etme.

Merhaba arkadaşlar 6 eylülde 25 haftalık 925 gram kızımı dünyaya getrdim şuan 16 gundur yoğun bakımda kuvezde dogumdan 3 gün snra 800 grama kadar düştü şuan 905 grama geldi doktor sağlığında bi kötüleşme olmadigini syluyo aynı durumda olup tedavinin ileri zamanlarinda bebeğini saglikla kucağına alan varmı bizi neler bekliyor

Merhaba arkadaşlar 6 eylülde 25 haftalık 925 gram kızımı dünyaya getrdim şuan 16 gundur yoğun bakımda kuvezde dogumdan 3 gün snra 800 grama kadar düştü şuan 905 grama geldi doktor sağlığında bi kötüleşme olmadigini syluyo aynı durumda olup tedavinin ileri zamanlarinda bebeğini saglikla kucağına alan varmı bizi neler bekliyor
Oncelikle geçmiş olsn bz 63 gün yogun bakm da kaldik şimdi evdeyim Allaha Şükür ..bizle yogun bakimda olan 750 gr doğan bi kız bebek vardı bizden önce taburcu oldu☺içini rahat tut inş sorunsuz cikarsnz

Oncelikle geçmiş olsn bz 63 gün yogun bakm da kaldik şimdi evdeyim Allaha Şükür ..bizle yogun bakimda olan 750 gr doğan bi kız bebek vardı bizden önce taburcu oldu☺içini rahat tut inş sorunsuz cikarsnz
Sizede çok geçmiş olsun . ne kadar doğmuştu bebeğini herhangi bi sıkıntısı varmiydi evde nasıl şimdi ben çok korkuyorum nasıl olucak çok küçük nasıl bakilicak evde

Hiç korkmayın bakın bunu içtenlikle söylüyorum. .bizim durumumuz çok kötüydü akciğerleri de kist vardı ameliyat geçirdik solunum cihazına bağlı kaldık 29 hafta 1330 gr doğdu ..6 gündür evdeyim biraz zor ama basarilamicak bişey değil ve ben 23 yaşındayım ..

Hiç korkmayın bakın bunu içtenlikle söylüyorum. .bizim durumumuz çok kötüydü akciğerleri de kist vardı ameliyat geçirdik solunum cihazına bağlı kaldık 29 hafta 1330 gr doğdu ..6 gündür evdeyim biraz zor ama basarilamicak bişey değil ve ben 23 yaşındayım ..
Kaderlerimi z bir mi yazılmış bnde 23 yaşındayım . emiyo mu bebeğin seni hep hortumları besleniolar ya çıktıkları zaman emebiliyolar mi

E
Benim şuan sutum iyi sagip dndurucuda sakliyorum üzüntüden kesilebilir diyo herkes
Evet ben 2 ay sagip verdim ama o kadar perişan oldum ki bitti sut tüm en iyisi sık sık sağmak çıkınca emmesi yine zor biberonla verirsin büyük ihtimal çünkü çok çabuk yoruluyorlar ama sen yine de emzirmeye çalış bebegi çok yormadan

E

Evet ben 2 ay sagip verdim ama o kadar perişan oldum ki bitti sut tüm en iyisi sık sık sağmak çıkınca emmesi yine zor biberonla verirsin büyük ihtimal çünkü çok çabuk yoruluyorlar ama sen yine de emzirmeye çalış bebegi çok yormadan
Kaç kilo olduğunda ayrildiniz hastaneden bide gözlerinde bi problem oldumu arastiriyorm göz problemi çok fazla oluyomus

2590 taburcu olduk evet bugün göz muayenemiz vardı rop 1. Seviyede şimdilik sadece takip yapıcaz dedi doktor büyük ihtimal geriler dedi ilerleme olursa lazerle tedavi oluyomus

Back