• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Annelerinin bebek şekerleri kapı süsleri:)

Sanirim kapi susu yapicaksin cnm,bnm yaptigimi gormussun sanirim,ben cercevenin icine yerlestirdigim icin onu ilk once cizdim,sonra ismi de cizdim,cimbizla tek tek yapistirdim hepsi bittikten sonra utu ile basiyorsun cnm,ben hatta kapi susumu hastaneye takicaz ya sonrada mevlut kv denin evinde olacagi icin onlarda gelirken getir dedi,ordan oraya tasinirken kirilir diye 2.ciyi yine yapicam :) bak yine fikir olsun hastane cikisiminin birinede taslarla isim yaptim cok guzel oldu :)Eki Görüntüle 1311952 Eki Görüntüle 1311953

Çok çok güzel olmuş canım her ikisi de ellerine sağlık. Bende kapı susunu yapmak istiyorum bir çerçeve var elimde ama olurmu bilemedim.o taşlar nasıl taşlar ben anlayamadım da rica etsem foto koyabilirmisin?

tasarladığım kapı süsü albümümde minione canım bakarsan fikir bekliyorum, tabi herkesten bekliyorum fikir:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1220239/

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık .

Çok çok güzel olmuş canım her ikisi de ellerine sağlık. Bende kapı susunu yapmak istiyorum bir çerçeve var elimde ama olurmu bilemedim.o taşlar nasıl taşlar ben anlayamadım da rica etsem foto koyabilirmisin?

sağol canım bitmiş halini gördün mü:)

Bunlarin altlarinda utude eriyip yapisabilen yesil silikonlari var,eminonunde merterde tascilarda satiliyor,gerci bizim sosyete pazarlarinda akesuarcilarda da goruyorum artik,ayrica bunlar boy boy olur ss 0,6 ss 10 ss 16 diye gider ben ss 10 boy aldim atiyorum resmini

image.jpg

canım bu resimdekinden almıştım dedim slikonla bu zor yapışacakEki Görüntüle 1314817

bende dün böyle aldım kestim harfleri Eki Görüntüle 1314818 bunu yapıştırmak daha kolay olacak

birde taç şekli kestim ama eşim taş ne alaka yabancımıyız biz dedi:KK43: ne yapsam bilemedim yıldız falan mı yapsam ismin yanlarında yapıştırmak için
ayy eflalim kusura bakma ya hep bildirimlere bakarım halbuki bu cvbını nasıl görmemişim ben,evet bu aldığın meteryal daha kolay yaptığın kral tacınıda gördüm ayrıca çok güzel olmuştu bence,ona bakarsan bizim bebek odamız kulpları uyku setimiz hep kral taclı :) ıkı yıldır çokda moda oldu kral tacı konsepti ben ce çok güzel olmuştu,tamamlayınca mutlaka at olurmu :)

tasarladığım kapı süsü albümümde minione canım bakarsan fikir bekliyorum, tabi herkesten bekliyorum fikir:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1220239/
ahh bularıda kaçırmışım ben ya çok ama çok beğendim güzel günlerde kullan inşallah,bu arada çok başarılıymışız,kutun olsun kolonya şişen hepsi çok güzeldi,kare olarak yapmışsın kapı süsünü,daha gelicek birşey varmı,çiçek falan yapıştırcakmısın yada çerçevesi olcakmı ?

ayy eflalim kusura bakma ya hep bildirimlere bakarım halbuki bu cvbını nasıl görmemişim ben,evet bu aldığın meteryal daha kolay yaptığın kral tacınıda gördüm ayrıca çok güzel olmuştu bence,ona bakarsan bizim bebek odamız kulpları uyku setimiz hep kral taclı :) ıkı yıldır çokda moda oldu kral tacı konsepti ben ce çok güzel olmuştu,tamamlayınca mutlaka at olurmu :)
canım bende bildirimlere bakıyorum ama bu sayfanın ki çıkmıyor anlamıyorum

yaptım gitti herkes aynı şeyi dedi sonuçta çok anlam yüklememek lazım:) sizin odayı biliyorum harika zaten:)
ahh bularıda kaçırmışım ben ya çok ama çok beğendim güzel günlerde kullan inşallah,bu arada çok başarılıymışız,kutun olsun kolonya şişen hepsi çok güzeldi,kare olarak yapmışsın kapı süsünü,daha gelicek birşey varmı,çiçek falan yapıştırcakmısın yada çerçevesi olcakmı ?
sağol canım,çerçeve kenarına dantel bordür geçiricem canım daha sonra ilerde yani çerçeveletip odasına asmayı düşünüyorum
gördüm canım bence biraz daha suslenebilir kapı süsü ve taç . Ellerine sağlık :)

Sağol canım teşekkür ederim hakkını helal et ugrastirdim seni .

evet canım kapı süsü de taç da bitmedi, kapı süsü kenarına bordür geçiricem, taca da çiçek malzeme yok elimde terlikle takım yapıcam bende:)

Olu
gördüm canım bence biraz daha suslenebilir kapı süsü ve taç . Ellerine sağlık :)

Sağol canım teşekkür ederim hakkını helal et ugrastirdim seni .

Olurmu oyle sey,herzmn ne sormak isterswniz yanitlarim seve seve,keske hepimiz yakin olsak bir atolyemiz olsa kessek yapistirsak ugrassak ne zevkli olurdu

canım bende bildirimlere bakıyorum ama bu sayfanın ki çıkmıyor anlamıyorum

yaptım gitti herkes aynı şeyi dedi sonuçta çok anlam yüklememek lazım:) sizin odayı biliyorum harika zaten:)

sağol canım,çerçeve kenarına dantel bordür geçiricem canım daha sonra ilerde yani çerçeveletip odasına asmayı düşünüyorum

evet canım kapı süsü de taç da bitmedi, kapı süsü kenarına bordür geçiricem, taca da çiçek malzeme yok elimde terlikle takım yapıcam bende:)

kapı süsunu nasıl yaptın cnm kumaşın altinda ne var ?

Olu

Olurmu oyle sey,herzmn ne sormak isterswniz yanitlarim seve seve,keske hepimiz yakin olsak bir atolyemiz olsa kessek yapistirsak ugrassak ne zevkli olurdu

Ayy keşke çok zevkli yapimi gerçekten :)

kapı süsunu nasıl yaptın cnm kumaşın altinda ne var ?

Ayy keşke çok zevkli yapimi gerçekten :)
mukavva var canım sert kalın, arakadan silikonla yapıştırdım ona tabi ölçtüm metreyle eğri olmasın diye çizdim kumaşın kenarlarından belirtmek için

kızlar bu süs aklımda kaldı bir denesemmi yapabilirmiyim diye sizce keçe alıp ,bir arkadaş yapıyordu ne oldu acaba

çok pahalı o kadar pararveremem :KK43:
Eki Görüntüle 1320757

Keçe ile değilde bence alt zemin için kalın kartonlardan kesip ince pamuk koyup üstünü kumaş ile kaplayıp silikonla yapıştırmalısın. Keçe tecrübelerime dayanarak sölüyorum çok düzgün kesilebilen bir kumaş değil. Taş boncuk kısmı zaten silikon ile kolaylık şekillendirebileceğin malzemeler..

Keçe ile değilde bence alt zemin için kalın kartonlardan kesip ince pamuk koyup üstünü kumaş ile kaplayıp silikonla yapıştırmalısın. Keçe tecrübelerime dayanarak sölüyorum çok düzgün kesilebilen bir kumaş değil. Taş boncuk kısmı zaten silikon ile kolaylık şekillendirebileceğin malzemeler..
Yazmayı unuttum arabanın atın vs kalıbını internetten çok kolay çıkartabilirsin..

çok güzel olmuş

canım hihami yaptı bu tarz, bence yapabilirsin canım vaktin olduktan sonra, benim oğluşdan fırsat bulamadığım için bu kadarına girişemedim:)

bi deniyim baklm nasıl olucak :KK51: çok saol canm

Yazmayı unuttum arabanın atın vs kalıbını internetten çok kolay çıkartabilirsin..

ay üzüldüm ya şimdi keçeyle güzel olmuş ama :( bi deniyim 1 adet keçe alıp olmazsa ucuz bişi alırım kurtulurum kapı süsünden

Back
X