Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sigara icemiyorum midem kalkiyo belkide psikolojik bilemiyorum ama fenalardayim 1.5 saat sonra ak kara çıkacak ve icimde bi umutsuzluk var nedensw ne tuhaf ya

ooo maşallah cnm benim gözün aydın darısı başımıza:) sen nezamn olcturustun ilk kaçtı değer bugün kaçıncı gün hep unuttum yaa?
Sağol canım Allah razi olsun amin Allahım duy sesimizi topikteki tüm kizlar pozitif görsün insaAllah... Benim ilk degerim 14.gün 81 çıktı 16.gün 279 çıktı doktorum çok güzel artmış dedi.. Eminim seninkide artacak canim..

Kızlar değerin yükselmiş 279 olmuş çok şükür rabbime simdi başka süreçler başlıyor insAllah herşey yolunda gider
gözün aydın canım rabbim bize de nasip etsin inşallah güzel heyecanlar başlıyo senin için rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla:)

Ya şimdi doktorum erken davranmissin üzülmeni istemem keske sabretseydin diyor catlatma ignesinin etkisi olabilir diyor anlamadim ben bu kadar uzun surermi etkisi

Kızlar ben idrar testi yaptım.Sonuç negatif.Cumayı bekleyeceğim ama ümidimi kaybettim.Ağladım biraz üzüldüm.Ama elden gelir bir şey yok.Hayırlısı olsun.

Ya şimdi doktorum erken davranmissin üzülmeni istemem keske sabretseydin diyor catlatma ignesinin etkisi olabilir diyor anlamadim ben bu kadar uzun surermi etkisi

Cnm bence hamilesin ya.Çatlatma iğnesinin etkisi olsa o kadar değer çıkmaz bence.Daha düşük çıkardı

Insallah canim rabbim hepinize nasip etsin
Gene hevesim kursağımda kaldi doktorum öyle diyince
.
Yaaa çok sevindim Sayfayı açmadan senin için heyecanlandım bence iğne değildir inş hamilesinden inş iki iki katlanır değerin hayırlı olsun canım

Kızlar ben idrar testi yaptım.Sonuç negatif.Cumayı bekleyeceğim ama ümidimi kaybettim.Ağladım biraz üzüldüm.Ama elden gelir bir şey yok.Hayırlısı olsun.
Sanırım aynı gün olmuştu aşılamamız bende dün baktım negatif yarın tekrarlycm

Kizlar inşallah ya ben ignenin etkisi 10 gün diye biliyorum 7 sinde yaptirdim iğneyi bu kadar kalirmi bilmiyorum doktoru ile gorusebilenler bi sorsaniz benim icin ya ignenin etkisi mi diye.

Idrar testi yapip negatifi görenler lutfen uzulmeyin biliyosunuz benim baya sonra cokkk silik bi cizgi çıkmıştı bende umudumu kaybetmistim ama sonra yanildigimi gördüm lutfen acele etmeyin rabbim herkese.pozitif sonuclandirsin insallah

Kizlarrrr allah hepinizden razi olsun yanimda oldunuz dualarinizi eksik etmediniz aglamaktan yazamiyorum sonuc cikti 56.18 çok şükür rabbime geride kalan herkese nasip etsin inşallah
Ayy masallah canim cok sukur gulummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…