- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Evet canimm ya çok stresliyim
Insallah canimBirazdan güzel haber alacaksin accik sabret :)
Sağol canım Allah razi olsun amin Allahım duy sesimizi topikteki tüm kizlar pozitif görsün insaAllah... Benim ilk degerim 14.gün 81 çıktı 16.gün 279 çıktı doktorum çok güzel artmış dedi.. Eminim seninkide artacak canim..ooo maşallah cnm benim gözün aydın darısı başımıza:) sen nezamn olcturustun ilk kaçtı değer bugün kaçıncı gün hep unuttum yaa?
Çok heyecanlandim yaaa merakla bekliyorum.. Hilal yok bugün birşey mi oldu acabaInsallah canim
Canim atnen bide beni düşün tavan yapmış durumdayim hilal dunde pek fazla yazmadi bilmiorum ki ne oldu senin degerler maasallah subhanallah süper canimÇok heyecanlandim yaaa merakla bekliyorum.. Hilal yok bugün birşey mi oldu acaba
gözün aydın canım rabbim bize de nasip etsin inşallah güzel heyecanlar başlıyo senin için rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla:)Kızlar değerin yükselmiş 279 olmuş çok şükür rabbime simdi başka süreçler başlıyor insAllah herşey yolunda gider
Kizlarrrr allah hepinizden razi olsun yanimda oldunuz dualarinizi eksik etmediniz aglamaktan yazamiyorum sonuc cikti 56.18 çok şükür rabbime geride kalan herkese nasip etsin inşallah
Insallah canim rabbim hepinize nasip etsinCnm gözün aydın.Dua et bizlere hamilelerin duası kabul olurmuş
Ya şimdi doktorum erken davranmissin üzülmeni istemem keske sabretseydin diyor catlatma ignesinin etkisi olabilir diyor anlamadim ben bu kadar uzun surermi etkisi
.Insallah canim rabbim hepinize nasip etsin
Gene hevesim kursağımda kaldi doktorum öyle diyince
Sanırım aynı gün olmuştu aşılamamız bende dün baktım negatif yarın tekrarlycmKızlar ben idrar testi yaptım.Sonuç negatif.Cumayı bekleyeceğim ama ümidimi kaybettim.Ağladım biraz üzüldüm.Ama elden gelir bir şey yok.Hayırlısı olsun.
Canim cok TEŞEKKÜRLER hepimiz birbirimiz icin endişe edip seviniyoruz dua ediyoruz ne güzel.
Yaaa çok sevindim Sayfayı açmadan senin için heyecanlandım bence iğne değildir inş hamilesinden inş iki iki katlanır değerin hayırlı olsun canım
Ayy masallah canim cok sukur gulummmKizlarrrr allah hepinizden razi olsun yanimda oldunuz dualarinizi eksik etmediniz aglamaktan yazamiyorum sonuc cikti 56.18 çok şükür rabbime geride kalan herkese nasip etsin inşallah
Canim sorma moralim bozuldu ya catlatma ignesinin etkisi surermi bu kadarAyy masallah canim cok sukur gulummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?