• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bi taraftan da bi sancim varki oldum olacam yani :(
O bendedd oldu adet günün tam geçene kadar sürer heralde ben bugün pek bisi hisetmiom.ben kanı 13. Gün verdim cıktı benim.bende boşa stres yapma git ver öğren sonrada artacakmi diye nasılsa gitcen.eziyet etme kendine bosyere cumaya kadar sen bilirsinde tabi. Nasilsa güzel haber alican ins.:)

O bendedd oldu adet günün tam geçene kadar sürer heralde ben bugün pek bisi hisetmiom.ben kanı 13. Gün verdim cıktı benim.bende boşa stres yapma git ver öğren sonrada artacakmi diye nasılsa gitcen.eziyet etme kendine bosyere cumaya kadar sen bilirsinde tabi. Nasilsa güzel haber alican ins.:)
Ya canim inşallah senin 13.gün kacti sonucun ya bide o sıkıntı var hadi çıktı diywlim bakalim artacakmi falan filan allahim ezan okunuyor mubarek saatin yüzü suyu hürmetine hepimize yardim etsin inşallah

Kizlar ben gideyim bu gün aynen cumaya kadar eziyete gerek yok varsa çıkar zaten inşallah sizi haberdar ederim cokkkkk tirsiyorummmmm:)

Ya kizlar içime kurt düştü nolurrr dua edin :KK43:(
Canım benim içini rahat tut güzel düşün çok güzel gunlrrdeyiz bugün yağmur yağdı buraya bol bol dua ettim size. Nisan yagmurunda edilen dualar kabul olurmuş.. Zaten olmazsa hic çıkmaz hadi güzel haberlerini bekliyoruz insaAllah

Canım benim içini rahat tut güzel düşün çok güzel gunlrrdeyiz bugün yağmur yağdı buraya bol bol dua ettim size. Nisan yagmurunda edilen dualar kabul olurmuş.. Zaten olmazsa hic çıkmaz hadi güzel haberlerini bekliyoruz insaAllah
Allah razi olsun cnm benim rabbim dularimizi kabul etsin insallah

:)) inş hamile haberiyle dönersin aysemzumram hayırlı olsun

Back