- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- 158
Bebis yerleşiyor ondandir agrin canimBi taraftan da bi sancim varki oldum olacam yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebis yerleşiyor ondandir agrin canimBi taraftan da bi sancim varki oldum olacam yani
Canim hayirlisi olsun ya hala sevinemiyorum bu belirsizlik deli edecek beni bencede gidip yaptirayim zaten varsa eger az da olsa çıkar yaniTatlim ya şuan çok mutlu oldum hadi insaAllah bence kan testi yaptır hemen.. Ben verdim ikinci kan testimi iki saate çıkacak
Insallah canim ya allah sizden razi olsun iyiki üye olup geldim bu topigeBebis yerleşiyor ondandir agrin canim
O bendedd oldu adet günün tam geçene kadar sürer heralde ben bugün pek bisi hisetmiom.ben kanı 13. Gün verdim cıktı benim.bende boşa stres yapma git ver öğren sonrada artacakmi diye nasılsa gitcen.eziyet etme kendine bosyere cumaya kadar sen bilirsinde tabi. Nasilsa güzel haber alican ins.:)Bi taraftan da bi sancim varki oldum olacam yani
Ya canim inşallah senin 13.gün kacti sonucun ya bide o sıkıntı var hadi çıktı diywlim bakalim artacakmi falan filan allahim ezan okunuyor mubarek saatin yüzü suyu hürmetine hepimize yardim etsin inşallahO bendedd oldu adet günün tam geçene kadar sürer heralde ben bugün pek bisi hisetmiom.ben kanı 13. Gün verdim cıktı benim.bende boşa stres yapma git ver öğren sonrada artacakmi diye nasılsa gitcen.eziyet etme kendine bosyere cumaya kadar sen bilirsinde tabi. Nasilsa güzel haber alican ins.:)
Canım benim içini rahat tut güzel düşün çok güzel gunlrrdeyiz bugün yağmur yağdı buraya bol bol dua ettim size. Nisan yagmurunda edilen dualar kabul olurmuş.. Zaten olmazsa hic çıkmaz hadi güzel haberlerini bekliyoruz insaAllahYa kizlar içime kurt düştü nolurrr dua edin (
Allah razi olsun cnm benim rabbim dularimizi kabul etsin insallahCanım benim içini rahat tut güzel düşün çok güzel gunlrrdeyiz bugün yağmur yağdı buraya bol bol dua ettim size. Nisan yagmurunda edilen dualar kabul olurmuş.. Zaten olmazsa hic çıkmaz hadi güzel haberlerini bekliyoruz insaAllah
benim değer 72.57 cıktı canım.git git hadi güzel haberlerle gel nsallh haber Bekliyoz dualarimiz senleYa kizlar içime kurt düştü nolurrr dua edin (
Canimmm çok şükür acayip sevindim rabbim bizede nasip etsin ben hala gidemedim cikicam birazdanKızlar değerin yükselmiş 279 olmuş çok şükür rabbime simdi başka süreçler başlıyor insAllah herşey yolunda gider
ooo maşallah cnm benim gözün aydın darısı başımıza:) sen nezamn olcturustun ilk kaçtı değer bugün kaçıncı gün hep unuttum yaa?Kızlar değerin yükselmiş 279 olmuş çok şükür rabbime simdi başka süreçler başlıyor insAllah herşey yolunda gider
sen hala burdamısın ya biz haber Bekliyoz burda sendenCanimmm çok şükür acayip sevindim rabbim bizede nasip etsin ben hala gidemedim cikicam birazdan
Canim kan verdim geldim eve 2 saat sonra cikacakmis heyecandan olucem sanirimsen hala burdamısın ya biz haber Bekliyoz burda senden
Insallah canim ya insallah hepimiz pozitif sonuclar aliriz:)) inş hamile haberiyle dönersin aysemzumram hayırlı olsun
Hadi Bismillah.....Canlar kanı verdim 2 saat sonra diolar nolur dua edin cok heyecanliyim
Evet canimm ya çok stresliyimHadi Bismillah.....