Vala iste onu bende anlamadim ki netten baktim deger 2ve uzeri olmali dio ama yikama oncesi mi bu deger yikma sonrasimi bu deger olmali anlamdim anlamadgim icin soryorum tatlim iste normal mi degil mi bilemedimCnm bizde de yıkama sonrası volüm 0,5 yazıyor.Kötü mü yani bu
Yazabilirsin tabiki bence aklindakileri tek tek sor icin rahatlasinbende watsaptan dr yazsam diyorum ama ayıp olur diye yazmadım sormam gerekn bazı şeyler var yazsam mı ki
Kizlar ben dun aksam adet oldum benim ilk asilama olmadi malesef doktorla gorustum yarin tekrar gidiyorum yeni bir surec beni bekliyor cok uzuldum agladim ama hayirlisini istemistim rabbim cok bekletmeden dualarimizi kabul etsin. Insallah sizlerden iyi haberler bekliyorum. Insallah burasi size ugurlu gelir hepiniz hamile kalirsiniz
Canim bende ilk aşılama sonrasi böyle olmuştum cok ağladım ama kismet yapacak bisi yok rabbim 2.leri hayirli etsin insallah da tutsunKizlar ben dun aksam adet oldum benim ilk asilama olmadi malesef doktorla gorustum yarin tekrar gidiyorum yeni bir surec beni bekliyor cok uzuldum agladim ama hayirlisini istemistim rabbim cok bekletmeden dualarimizi kabul etsin. Insallah sizlerden iyi haberler bekliyorum. Insallah burasi size ugurlu gelir hepiniz hamile kalirsiniz
Amin insallah canimCanim bende ilk aşılama sonrasi böyle olmuştum cok ağladım ama kismet yapacak bisi yok rabbim 2.leri hayirli etsin insallah da tutsun
Bende hic aglamamstim ikinci bu olmazsa belki daha cok uzuleblrm olsun ikinciyi denersim canimAmin insallah canim
Kizlar ben dun aksam adet oldum benim ilk asilama olmadi malesef doktorla gorustum yarin tekrar gidiyorum yeni bir surec beni bekliyor cok uzuldum agladim ama hayirlisini istemistim rabbim cok bekletmeden dualarimizi kabul etsin. Insallah sizlerden iyi haberler bekliyorum. Insallah burasi size ugurlu gelir hepiniz hamile kalirsiniz
İnşallah canim onlari bekleyen sabirsiz ve sevgi dolu anneleri olacakHayırlı olsun canım.
Hiç kimse kenfisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez Rabbim bilir. İnşallah en hayırlı zamada gelicek nazlı bebişlerimiz.
Üzülme canım bu ay inşallah şansın daha yüksek zaten.inşallah hepimiz birgün anne olucaz rabbim hayırlısını versin.Kizlar ben dun aksam adet oldum benim ilk asilama olmadi malesef doktorla gorustum yarin tekrar gidiyorum yeni bir surec beni bekliyor cok uzuldum agladim ama hayirlisini istemistim rabbim cok bekletmeden dualarimizi kabul etsin. Insallah sizlerden iyi haberler bekliyorum. Insallah burasi size ugurlu gelir hepiniz hamile kalirsiniz
Önemli değil Tatlim olur öyle şeylerkusura bakma canım gözden kaçırdıgım oluyor hemen düzeltiyorum
Hayırlısı olsun tatlım umut etmeye devam...Kizlar ben dun aksam adet oldum benim ilk asilama olmadi malesef doktorla gorustum yarin tekrar gidiyorum yeni bir surec beni bekliyor cok uzuldum agladim ama hayirlisini istemistim rabbim cok bekletmeden dualarimizi kabul etsin. Insallah sizlerden iyi haberler bekliyorum. Insallah burasi size ugurlu gelir hepiniz hamile kalirsiniz
Canlarim 0,5 herkeste ayni spermin yoğunlaştırılmış hali oluyorHacim degeri erkekte onemlimi arkdslr bundan anlayan varsa hacimden aciklayablrmisiniz hacim yikama oncesi:3,5 yikama sonrasi:0.5 meninin yogunlugu sanrm ama bama biraz dusuk geldi tek hacmi degerlendren bir safyada bulamadim netten baktim genelde hep butun degerlr ile yorum yapms doktorlar bielemdim oyizden simdi eve geldim de degerle bakip yazdim kesinlike keci boynuzu pekmezi ve kuruyemis bal yedirin cok degerlri yukseltyor
@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç: negatif malesef gelecek sefere insallah
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
@@loveandhope aşılama tarihi 7 nisan sonuç:
@@leyliferay aşıalama tarihi 10 nisan :sonuç:
@@Midwife85 asılama tarihi 14 nisan sonuç:
@@yaseneel asılama tarihi 15 nisan sonuç :
@@Mujoumut asılama tarihi 9 nisan sonuç:
vesselam_ asılama tarihi 6 nisan sonuç :
yavrukartalim asılama tarihi 9 nisan sonuç:
Feza_ asilama tarihi 6 nisan sonuc
arkadaşlar ggözden kçırdıgım varsa listeyi alıntılasın herzaman pcden giremiyorum pcden girdigimde listeyi düzenlerim sonucu cıkan arkadaşlarda listeyi alıontılarsa sevinirim inşalalh herkesin adının karsında pozitif yazar
Sagolasin canimCanlarim 0,5 herkeste ayni spermin yoğunlaştırılmış hali oluyor
İcimden bir ses senin asilaman tuttu diyo canimBenimde ayni osaman canin :-D hadi insallaj olsun icinde bebisin simdi babannm aradi umrede bol bol dua ettim dedu
Canimsin icindeki sesi yerim ahh keske keske insallah hepimizin tutrada evlatlrmiza kavusurz insallah canimİcimden bir ses senin asilaman tuttu diyo canim
İnsallah canimCanimsin icindeki sesi yerim ahh keske keske insallah hepimizin tutrada evlatlrmiza kavusurz insallah canim
Amin insallah canim benm hislerimde cok kuvvetlidir ama kendimle ilgili bisey hissedwmiyorumNe guzel solemissn ole benimde hiselrm genel olarak cok kuvverlidir ama kendim ile ilgili su anda birsey hissedemyorum vala halamin torunu oldu yani kuzenimin bebegi kizi onunla knstuk dun dunayay geldi bir gorsen cok guzel dio halam insallah en kisa zamanda seninde olur dedi :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?