Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm bizde de yıkama sonrası volüm 0,5 yazıyor.Kötü mü yani bu
Vala iste onu bende anlamadim ki netten baktim deger 2ve uzeri olmali dio ama yikama oncesi mi bu deger yikma sonrasimi bu deger olmali anlamdim anlamadgim icin soryorum tatlim iste normal mi degil mi bilemedim

Kizlar ben dun aksam adet oldum benim ilk asilama olmadi malesef doktorla gorustum yarin tekrar gidiyorum yeni bir surec beni bekliyor cok uzuldum agladim ama hayirlisini istemistim rabbim cok bekletmeden dualarimizi kabul etsin. Insallah sizlerden iyi haberler bekliyorum. Insallah burasi size ugurlu gelir hepiniz hamile kalirsiniz

Hayırlısı olsun.Ben de ilk aşılamam tutmadığında yıkılmıştım.Ama hayat devam ediyor tatlım.Tekrar dene ümidini yitieme. Rabbim bi gün hepimize nasip eder inşallah

Canim bende ilk aşılama sonrasi böyle olmuştum cok ağladım ama kismet yapacak bisi yok rabbim 2.leri hayirli etsin insallah da tutsun

Hayırlı olsun canım.
Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez Rabbim bilir. İnşallah en hayırlı zamada gelicek nazlı bebişlerimiz.

Üzülme canım bu ay inşallah şansın daha yüksek zaten.inşallah hepimiz birgün anne olucaz rabbim hayırlısını versin.

Hayırlısı olsun tatlım umut etmeye devam...

Canlarim 0,5 herkeste ayni spermin yoğunlaştırılmış hali oluyor

Son düzenleme:
Ne guzel solemissn ole benimde hiselrm genel olarak cok kuvverlidir ama kendim ile ilgili su anda birsey hissedemyorum vala halamin torunu oldu yani kuzenimin bebegi kizi onunla knstuk dun dunayay geldi bir gorsen cok guzel dio halam insallah en kisa zamanda seninde olur dedi :-D

Canimsin icindeki sesi yerim ahh keske keske insallah hepimizin tutrada evlatlrmiza kavusurz insallah canim
İnsallah canim amin ben asilamadan once cok umutluydum kendimdn ama spermler beklerkeb olmustur diye cok kokruyorum umudumu yitirdim ama Allahtan umut kesilmez rabbime sigindim hepimiz bebislwrimize saglikla kavusalim insallah

Amin insallah canim benm hislerimde cok kuvvetlidir ama kendimle ilgili bisey hissedwmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…