Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ablamak çok güç malesef gebelik ve regl belirtileei hemen hemen aynıymış anlayamiyoruz ki ha gisinin sancilari bunlar :)) benimde kasiklarim bastirinca sizliyor ve kasiniyor sanki icerden kıpır kıpır :)))

Banada adet olackmisim gibi gelyor canim bakalm hayrlisi tabi benimde bir sagda bir solda 18mm ve 17mm iji tane olunca sansin daha iyi olyor tabiki ama.kismet
Benim ki sanirim ikiside sol taraftaydi ve mm lerini hatirlamiyorum ama doktor cok iyi demisti asilamadan once folik asit ve coraspirin verdi günde bi tane iciyorum ve devam ediyorum öyle jel falan vermedi yani

Kizlar bide bende iki gündür bu saatler de acikiyorum gec kahvalti yapmama rağmen.ellerim titriyor kafam dönüyor gibi acilen bisiler yeme hissi oluyor neden acaba şekerim mi düşüyor tansiyonum mu?

Bende varım 6 nisan

Kizlar bide bende iki gündür bu saatler de acikiyorum gec kahvalti yapmama rağmen.ellerim titriyor kafam dönüyor gibi acilen bisiler yeme hissi oluyor neden acaba şekerim mi düşüyor tansiyonum mu?

Ben de deli gibi yiyorum.Ve geçen gün araba kullanırken gözümün önü karardı.Anlamadım ya.Ümitli de değilim pek bu 2. aşılama.

@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
@@loveandhope aşılama tarihi 7 nisan sonuç:
@@leyliferay aşıalama tarihi 10 nisan :sonuç:
@@Midwife85 asılama tarihi 14 nisan sonuç:
@@yaseneel asılama tarihi 15 nisan sonuç :
@@Mujoumut asılama tarihi 9 nisan sonuç:
vesselam_ asılama tarihi 6 nisan sonuç :
yavrukartalim asılama tarihi 9 nisan sonuç:

arkadaşlar ggözden kçırdıgım varsa listeyi alıntılasın herzaman pcden giremiyorum pcden girdigimde listeyi düzenlerim sonucu cıkan arkadaşlarda listeyi alıontılarsa sevinirim inşalalh herkesin adının karsında pozitif yazar

TEŞEKKÜRLER :)

Bizimde yikama oncesi :155mlyon harektlilikte:179 yikama sonrasi:76mlyon hareketlolikte:36milyon simdi yikama sonrasi alinanlr kullaniliyor degilmi onemli olan yikama sonrasimi arkdslar

Hacim degeri erkekte onemlimi arkdslr bundan anlayan varsa hacimden aciklayablrmisiniz hacim yikama oncesi:3,5 yikama sonrasi:0.5 meninin yogunlugu sanrm ama bama biraz dusuk geldi tek hacmi degerlendren bir safyada bulamadim netten baktim genelde hep butun degerlr ile yorum yapms doktorlar bielemdim oyizden simdi eve geldim de degerle bakip yazdim kesinlike keci boynuzu pekmezi ve kuruyemis bal yedirin cok degerlri yukseltyor

Cuma bu hafta cuma mi canim ozaman tsm 12.gun olyor seninde adet gunun gecmems olyor sanrm
Evet Hilalcim adet tarihime 2-3 gün kala yaptırmak istiyorum. Hemşireyi aradım 12. gün bakılabilir dedi. Bakalım hayırlısı.

Kızlar bu listeye beni de ekleyebilir misiniz ?
Aşılamam 6 nisan ilk aşılamam ve sonucum bu cuma inşallah.

Şimdi doktoruma yazdim whats uptan tansiyon düşüklüğü canım sık sık az az yemelisin dedi
Ben her zman ole olurum elim ayagim titrer cok gerilim ve sinirlenrm birden acikirm bende insulin direncinden suphe ettim ama doktorum bakmadi gerek gormedi bemimde tansiyon olabilr dedigin gni hemen yemem gerekyor yoksa benim basima agri giryor hemen

Benimde ayni osaman canin :-D hadi insallaj olsun icinde bebisin simdi babannm aradi umrede bol bol dua ettim dedu

Cnm bizde de yıkama sonrası volüm 0,5 yazıyor.Kötü mü yani bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…