Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim rabbim hayirlisi ile pozitif nasip etsin inşaallah

Tabikide ederim Allah yardimcin olsun 150 doz ile başladık daha 225 daha sonra tekrar 150 devam ettik... Bendede kanamalı geçti... Asilamadan 18 gün sonra idrar testi yaptım çıktı...monoton ovitrelle aşılamayan sonra Progestan 200 mg kullandim...pazartesi tekrar gidecek hayırlı haberler alırım İNŞALLAH...

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bugün aşılamanın üçüncü günü yarından itibaren günde iki kez progesteron içerikli bir iğne yapıcam cumaya kadar kullan cumartesi yada pazartesi kanda bakalım dedi cumartesi 9. Gün oluyor bana erken geldi biraz daha beklesem olmaz cuma iğne bitiyor bilemedim cumartesi mi gitsem pazartesi mi

Peki Can'ım kaç folikül olduğunu hatırlıyor musun

Hayırlı sonuçlar alırsın insaAllah canım ..Rabbim emeğinin karşılığını versin Allahın izniyle

Canım benim yaa ben baslicam adetimle insaAllah ofisten vazgeçti yeni doktor gerek yok dedi..
Rahim filmi istedi 2-3yillik diye onu cektirdim.. Bakalım 21.gün testi istedi 9unda onu yaptıracam.. İnsaAllah başlayacak bu ayyy insaAllah

Hayirlisi kuzum insaallah ne zaman adet olucan desene ayni zamanlarda baslicaz gene insaallah benim kist gitmis olursa :) 21.gun testi ne ilk defa duyuyorum

Hayirlisi kuzum insaallah ne zaman adet olucan desene ayni zamanlarda baslicaz gene insaallah benim kist gitmis olursa :) 21.gun testi ne ilk defa duyuyorum
Progesteron testi canım onu istedi doktor yumurtlama oluyor mu olmuyor mu diye sanırım.. 19unda adet günüm bakalım insaAllah bir an önce başlamak istiyorum..
Geçer canım o haplarla kistleer skinti yapma ohh tertemiz tedaviye başla insaAllah..
H hllal vardı ne yaptı o kadar yaziyon dönmedi hic merak ediyorum aslında babası rahatsızdı insaAllah kötü bisey yoktur.. Bayagidir girmiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…