- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 34
Canim rabbim hayirlisi ile pozitif nasip etsin inşaallahÖncelikle bebeğiniz hayırlı olur inş ben de hipo hipo yum nadir görülen bir teşhis birini görünce seviniyorum :) bu topikte geçen yıl bende vardım birinci aşılamam negatifti o Zaman'dan bu zamana bir yıl geçti ben bugün ikinci aşılamayı oldum kızlar fakat bol kanamalı ağrılı çok kötüydü geçen yıl ki rahat geçmişti tüp bebek öncesi şansımı bir kez daha denemek istedim lütfen dua rica ediyorum sizden ve sonrasında hiç bir destek ilacı vermedi aklım çok karışık Musas Can'ım sen hangi iğneyi kaç doz kullandın ben Merional kullandım 150 doz sonrasında bekleme süresinde ilaç kullandın mı kaçıncı gün öğrendin birde :)
Amin Allah razı olsun hepimize nasip olur inş çifter çifter :)Canim rabbim hayirlisi ile pozitif nasip etsin inşaallah
Tabikide ederim Allah yardimcin olsun 150 doz ile başladık daha 225 daha sonra tekrar 150 devam ettik... Bendede kanamalı geçti... Asilamadan 18 gün sonra idrar testi yaptım çıktı...monoton ovitrelle aşılamayan sonra Progestan 200 mg kullandim...pazartesi tekrar gidecek hayırlı haberler alırım İNŞALLAH...Öncelikle bebeğiniz hayırlı olur inş ben de hipo hipo yum nadir görülen bir teşhis birini görünce seviniyorum :) bu topikte geçen yıl bende vardım birinci aşılamam negatifti o Zaman'dan bu zamana bir yıl geçti ben bugün ikinci aşılamayı oldum kızlar fakat bol kanamalı ağrılı çok kötüydü geçen yıl ki rahat geçmişti tüp bebek öncesi şansımı bir kez daha denemek istedim lütfen dua rica ediyorum sizden ve sonrasında hiç bir destek ilacı vermedi aklım çok karışık Musas Can'ım sen hangi iğneyi kaç doz kullandın ben Merional kullandım 150 doz sonrasında bekleme süresinde ilaç kullandın mı kaçıncı gün öğrendin birde :)
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bugün aşılamanın üçüncü günü yarından itibaren günde iki kez progesteron içerikli bir iğne yapıcam cumaya kadar kullan cumartesi yada pazartesi kanda bakalım dedi cumartesi 9. Gün oluyor bana erken geldi biraz daha beklesem olmaz cuma iğne bitiyor bilemedim cumartesi mi gitsem pazartesi miTabikide ederim Allah yardimcin olsun 150 doz ile başladık daha 225 daha sonra tekrar 150 devam ettik... Bendede kanamalı geçti... Asilamadan 18 gün sonra idrar testi yaptım çıktı...monoton ovitrelle aşılamayan sonra Progestan 200 mg kullandim...pazartesi tekrar gidecek hayırlı haberler alırım İNŞALLAH...
Peki Can'ım kaç folikül olduğunu hatırlıyor musunTabikide ederim Allah yardimcin olsun 150 doz ile başladık daha 225 daha sonra tekrar 150 devam ettik... Bendede kanamalı geçti... Asilamadan 18 gün sonra idrar testi yaptım çıktı...monoton ovitrelle aşılamayan sonra Progestan 200 mg kullandim...pazartesi tekrar gidecek hayırlı haberler alırım İNŞALLAH...
Hayırlı sonuçlar alırsın insaAllah canım ..Rabbim emeğinin karşılığını versin Allahın izniyleÖncelikle bebeğiniz hayırlı olur inş ben de hipo hipo yum nadir görülen bir teşhis birini görünce seviniyorum :) bu topikte geçen yıl bende vardım birinci aşılamam negatifti o Zaman'dan bu zamana bir yıl geçti ben bugün ikinci aşılamayı oldum kızlar fakat bol kanamalı ağrılı çok kötüydü geçen yıl ki rahat geçmişti tüp bebek öncesi şansımı bir kez daha denemek istedim lütfen dua rica ediyorum sizden ve sonrasında hiç bir destek ilacı vermedi aklım çok karışık Musas Can'ım sen hangi iğneyi kaç doz kullandın ben Merional kullandım 150 doz sonrasında bekleme süresinde ilaç kullandın mı kaçıncı gün öğrendin birde :)
Canım inş kistlerin gitmiştir adette belli olcak böyle büyük kan pıhtılari attinmi bilki kist gitmiştirKızlar canlarim napiyosunuz bakimvesselam_ L loveandhope delalimmm . Son durumlar ne benim doğum kontrol haplari birri adeti bekliyorum bakalim gitmismi kist diye siz neler yapiyosunuz rabbim bu yıl yüzümüze güler inşaallah
Canim ya buyuk kan pihtilari bu adettede atmistim ama sonuc yok belki buyuktu kuculdu bilemiyorum ki sen ne yaptin transfer falan nr zaman olcakCanım inş kistlerin gitmiştir adette belli olcak böyle büyük kan pıhtılari attinmi bilki kist gitmiştir
Canım benim yaa ben baslicam adetimle insaAllah ofisten vazgeçti yeni doktor gerek yok dedi..Kızlar canlarim napiyosunuz bakimvesselam_ L loveandhope delalimmm . Son durumlar ne benim doğum kontrol haplari birri adeti bekliyorum bakalim gitmismi kist diye siz neler yapiyosunuz rabbim bu yıl yüzümüze güler inşaallah
Ins bu sefer atarsin hepsini canım ben transferi bu ay düşünüyorum bakalım bi aksilik çıkmazsaCanim ya buyuk kan pihtilari bu adettede atmistim ama sonuc yok belki buyuktu kuculdu bilemiyorum ki sen ne yaptin transfer falan nr zaman olcak
Yaa insaAllah emeğinin karşılığını verir Rabbim.. Hayırlısı ile sağlıklı gebelik yaşarsın canım...Ins bu sefer atarsin hepsini canım ben transferi bu ay düşünüyorum bakalım bi aksilik çıkmazsa
Hayirlisi kuzum insaallah ne zaman adet olucan desene ayni zamanlarda baslicaz gene insaallah benim kist gitmis olursa :) 21.gun testi ne ilk defa duyuyorumCanım benim yaa ben baslicam adetimle insaAllah ofisten vazgeçti yeni doktor gerek yok dedi..
Rahim filmi istedi 2-3yillik diye onu cektirdim.. Bakalım 21.gün testi istedi 9unda onu yaptıracam.. İnsaAllah başlayacak bu ayyy insaAllah
Ayyy canim icimde bi his var allahin izniyle tutacak bu sefer bak görürsünIns bu sefer atarsin hepsini canım ben transferi bu ay düşünüyorum bakalım bi aksilik çıkmazsa
Amin canım inş biz ve bizim gibilere tez vakitte rabbim hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin ins yarın kandil rabbim bütün dualarimizi hayırlısıyla kabul etsinYaa insaAllah emeğinin karşılığını verir Rabbim.. Hayırlısı ile sağlıklı gebelik yaşarsın canım...
Ins canım bu yıl bizim yilimiz olsun :)Ayyy canim icimde bi his var allahin izniyle tutacak bu sefer bak görürsün
İnsaallah canım olacak allahin izniyle hepimizin ayni zamanlarda baslayacak olması da bi işarettir belki ne dersiniz kizlar rabbim büyük ben inaniyorum hepimize dua ediyorum rabbim kabul etsinIns canım bu yıl bizim yilimiz olsun :)
Progesteron testi canım onu istedi doktor yumurtlama oluyor mu olmuyor mu diye sanırım.. 19unda adet günüm bakalım insaAllah bir an önce başlamak istiyorum..Hayirlisi kuzum insaallah ne zaman adet olucan desene ayni zamanlarda baslicaz gene insaallah benim kist gitmis olursa :) 21.gun testi ne ilk defa duyuyorum
Hayırlı zamanda hayırlı evlat inş canımİnsaallah canım olacak allahin izniyle hepimizin ayni zamanlarda baslayacak olması da bi işarettir belki ne dersiniz kizlar rabbim büyük ben inaniyorum hepimize dua ediyorum rabbim kabul etsin