Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bol bol Rabbi hebbil ni minel salihin bi hirmit tabereke amme yasin okuyun bu zikri dilinizden dusurmeyin bide siz ve etrafinizdaki kişiler kuran okumayı biliyosa 41 gün boyunca vakia süresi okuyun mesela birinci gün bir tane ikinci gün iki tane diye artıyor 41. Gün 41 tane ne niyetiniz varsa edin başlayın buna çok tesirli bir dua bunu yapıp muradini erenleri gördüm

Kızlar bol bol Rabbi hebbil ni minel salihin bi hirmit tabereke amme yasin okuyun bu zikri dilinizden dusurmeyin bide siz ve etrafinizdaki kişiler kuran okumayı biliyosa 41 gün boyunca vakia süresi okuyun mesela birinci gün bir tane ikinci gün iki tane diye artıyor 41. Gün 41 tane ne niyetiniz varsa edin başlayın buna çok tesirli bir dua bunu yapıp muradini erenleri gördüm
Cnm allah razı olsun cok saol verdiğin bilgiler için sogan kuru kimine de kist yapmis ne yapayim bilmiorum kiraz sapini nasil kullanicam bide bebe aspirini hrr gün bi tane mi icicem dogum kontrole başladım bu gun ikinci gün.cnm transferin insaallah hayırlı olur rabbim yuzunu guldursun

Kizlar ben bunay baslayamiyorum nur topu gibi 2.5cmlik kist varmış.dogum kontrol hapi verdi bide bu sogan kurunu deneyen varmi kimine iyi gelmis kimine kist yapmis karardiz kaldım ya napim ben şimdi vesselam_ vesselam_ delalimmm delalimmm
Hadi yaa geçer canim bir ilaç kullanmaya insaAllah sıkıntı yapma.
Valla canım soğan kürünü kullandım ama çocuk içindi kist yapıp yapmadığını bilmiyorum. Ada çayıda iyi geliyor diye duymuştum bende..

Mayıs ayında transfer düşünüyorum canım siz neler yapiyosunuz bence aşılama ile vakit kaybetmeyin direk tüp bebek tedavisine başlayın
Hadi hayırlısı canım insaAllah herşey yolunda gider Allahın izniyle evladına kavuşursun.
Biraz maddiyattan tüp bebeğe basviramiyoruz. Suan devlete basvurdum bakalım beş ay oldu tedaviye baslayamadik daha.bakalım surec güzel ilerler insaAllah

Hadi yaa geçer aşkım bir ilaç kullanmaya insaAllah sıkıntı yapma.
Valla canım soğan kürünü kullandım ama çocuk içindi kist yapıp yapmadığını bilmiyorum. Ada çayıda iyi geliyor diye duymuştum bende..
Himmm tamam cnm saolsin onuda deneyeyim ne bulursam icer haldeyim allah sonumuzu hayir etsin cokk sikintidayim rabbim yanimda çok şükür isyan etmek istemiyorum aslaaaa rabbime guveniyorum ama bazen kaldiramicakmisim gibi geliyo bakiyorum 4.5 cocuklu hic kiyketini bilmeyenlere rabbim bize neden aratiyosun demek geliyo içimden vardir bi bildigi elbet ama gelsin artik meleklerimiz:KK43:(

Cnm allah razı olsun cok saol verdiğin bilgiler için sogan kuru kimine de kist yapmis ne yapayim bilmiorum kiraz sapini nasil kullanicam bide bebe aspirini hrr gün bi tane mi icicem dogum kontrole başladım bu gun ikinci gün.cnm transferin insaallah hayırlı olur rabbim yuzunu guldursun
Rica ederim canım benim Bebe aspirini günde bir tane iç eğer Bebe aspirini kullanacaksan kiraz sapıni yapma çünkü hem ilaç hem bitki olmaz canım sadece kiraz sapıni kullanmak istersen bir tutam kiraz sapini kaynamis iki bardak suya at demle iç rabbim şifa versin ins

Hadi hayırlısı canım insaAllah herşey yolunda gider Allahın izniyle evladına kavuşursun.
Biraz maddiyattan tüp bebeğe basviramiyoruz. Suan devlete basvurdum bakalım beş ay oldu tedaviye baslayamadik daha.bakalım surec güzel ilerler insaAllah
Canım sürekli ilaçta bunyeyi fena sarsıyor bu kadar bekledin inş sonu güzel olcak

Mrb kızlar bende hipo hipoyum martta aşilamayla hamileyim... Çok şükür...size sorum şu olacaktı hamile kaldıktan sonra hangi ilaçları kullandınız...lütfen yardımcı olun..kafam çok karışık

Mrb kızlar bende hipo hipoyum martta aşilamayla hamileyim... Çok şükür...size sorum şu olacaktı hamile kaldıktan sonra hangi ilaçları kullandınız...lütfen yardımcı olun..kafam çok karışık
Hipo hipo ne demek canim anlayamadım allah bağışlasın cok sevindim senin adına ilk zamanlar ekstra bisi verilmiyo bana sadece folic asit vermisti doktorum

hayırlı olsun canım rabbım saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsaALLAH. bana jel vermıstı canım.. sen bısey kullanmıyor musun

hayırlı olsun canım rabbım saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsaALLAH. bana jel vermıstı canım.. sen bısey kullanmıyor musun
Progestan ve vitamin verdi...Progesteron hormonun iyi dedi ama benim kafam karıştı yinede başka ilaç kullanmana gerek var mı ne yapmalıyım doktoru da prof... Teşekkür ederim INŞALLAH...

Progestan ve vitamin verdi...Progesteron hormonun iyi dedi ama benim kafam karıştı yinede başka ilaç kullanmana gerek var mı ne yapmalıyım doktoru da prof... Teşekkür ederim INŞALLAH...
İçine sinmiyorsa başka doktorada gorun canım. Ama doktorun gerekli ilaçları vermiş.. Pko mu o dediğin acaba

Çok şükür... Oturduğum yerde araştırma hastanesinde...
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olur inş ben de hipo hipo yum nadir görülen bir teşhis birini görünce seviniyorum :) bu topikte geçen yıl bende vardım birinci aşılamam negatifti o Zaman'dan bu zamana bir yıl geçti ben bugün ikinci aşılamayı oldum kızlar fakat bol kanamalı ağrılı çok kötüydü geçen yıl ki rahat geçmişti tüp bebek öncesi şansımı bir kez daha denemek istedim lütfen dua rica ediyorum sizden ve sonrasında hiç bir destek ilacı vermedi aklım çok karışık Musas Can'ım sen hangi iğneyi kaç doz kullandın ben Merional kullandım 150 doz sonrasında bekleme süresinde ilaç kullandın mı kaçıncı gün öğrendin birde :)

X