- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 34
Saol cnm darisi biz ve bizim gibi isteyen herkese nasip olsun inşaallah.Annesi ve biz Miraç istedi babası da ömerHay masaAllah hayırlı bir evlat olsun insaAllah hos gelmiş paşa dünyaya...ismi ne oldu
Miraç ömer oldu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm darisi biz ve bizim gibi isteyen herkese nasip olsun inşaallah.Annesi ve biz Miraç istedi babası da ömerHay masaAllah hayırlı bir evlat olsun insaAllah hos gelmiş paşa dünyaya...ismi ne oldu
Canim babam hastneee yatiyor halan gecen ay yavas buyuyen yumrtlarm kendlginden catladi ama gebelik olusmadi ancak bu ay adetim guzrl oldu ben ictgim caylara baglyorum bu ay ben bal tarcin corek otuna devam etcem adet gunum yilbasina gelecek muhtemelen gelmzse izaman gelrse subatta devam edecem asilama igneli asilamaya.bu arada bu ay ofis olacagim canim benim bende durumlar bòleKızlar ne yapıyorsunuz.. H hllal yavrukartalim nasıl oldu anne babanız.. L loveandhope sende durumlar nasıl canım.. F ferray tüp bebeğe basladin mi tatlim
ben ara ara bakiyorum buraya 25 haftalik olduk bi kizimiz olucakmis :) simdilik hersey yolunda sukur Sizler icinde dua ediyorum insallah en kisa zamanda bu duyguyu yasarsiniz Mucizeleriniz cok bekletmeden gelir diyeKızlar nerelerdesin iz Sesiniz cikmiyo
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins canımben ara ara bakiyorum buraya 25 haftalik olduk bi kizimiz olucakmis :) simdilik hersey yolunda sukur Sizler icinde dua ediyorum insallah en kisa zamanda bu duyguyu yasarsiniz Mucizeleriniz cok bekletmeden gelir diye
Canim hakkında hayirlisi olsun insaallah hangi vitaminleri verdi domtor sana mi eşine mi verdivesselam_ naptı acaba o beklemedeydi ama son durumu nedir biliyormuunuz? Benimde negatiften sonra doktor biraz vitamin destği filan yapalım dedi ocak adetiyle bir daha başlıcaz inşlah bakalım inşallah bu kez nasip olur..@delalım sen napıosun var mı yeni planların
Bende aynı canım Şubat ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum düğünumuz var onun için geciktirdim erkek kardeşim iki gün sonra evleniyor o yüzden transferi geciktirdim canımvesselam_ naptı acaba o beklemedeydi ama son durumu nedir biliyormuunuz? Benimde negatiften sonra doktor biraz vitamin destği filan yapalım dedi ocak adetiyle bir daha başlıcaz inşlah bakalım inşallah bu kez nasip olur..@delalım sen napıosun var mı yeni planların
Çoğu kişi folik asit kullanıp hamile kalmış banada doktorum vermişti çok şükür bende bi sıkıntı yok ta eşimin Morfolojisi % 1 çıktıBen baskent unv. Hulusi hocaya basladim bana q10 enzim ,d vitami ve melatonin filan icerwn 3 farkli ilac vardi, okudugum ve soyledigi kadari ile yumurtanin kalitesini artiriyormus bizde esimde bi sikinti yok benim yumurta sayim az o yuzden ben kullaniom m eslerde kullanabiliomus okudugim kadari ile, aslinda sizde kullanabii r siniz bunlari, diger forumd bska bi arkadas kulladgi ay hamile kalmis tup bebege baslicakti isallah benimde oyle olur die dua ediom hic gerek kalmaz 2. Ye
Canım basladin mi tüp bebek tedavisine ne yapıyorsun iyi misinPkoda sadece çatlama da değil yumurtalar büyümüyor.Benim klomenle bile 11mmde kalmıştı.Sadece yılda bir ya da iki kez normal yumurtlama oluyor bizde.Benim aşılama tedavisinde gonal-f 115m doz kullanılarak ancak 16mm olmuştu yumurtalarım.Senin bence histereskopiyi olduktan sonra kesinleşir.Bana da ofis histerskopi yapılacaktı anestezi almamıştım.O gün yapışıklık fark edildi ve operatif histereskopiye döndü.Bir arkadaşta da polip vardı o alındı
Canım basladin mi tüp bebek tedavisine ne yapıyorsun iyi misin
Ayy ayy o kadar soruna rağmen masaAllah demeden gecemicem canım benim... Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin hayırlısıyle doğum yapmayı insaAllah cok çok sevindim senin adına inan.. Rabbim ol desin yeter ki... Bol bol dua et kardeşim.. Duamdasin insaAllah.. Ben şuan devlet hastanesine gidecem adet olunca tedaviye baslatirsa başlıcaz insaAllah.. Herşeyin hayırlısı bakalım kısmet...Cnm yaptırdım tüp bebek sonuç pozitif şükür:) Sen nasılsın nasıl ilerlemeyi düşünüyorsun?
Ayy ayy o kadar soruna rağmen masaAllah demeden gecemicem canım benim... Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin hayırlısıyle doğum yapmayı insaAllah cok çok sevindim senin adına inan.. Rabbim ol desin yeter ki... Bol bol dua et kardeşim.. Duamdasin insaAllah.. Ben şuan devlet hastanesine gidecem adet olunca tedaviye baslatirsa başlıcaz insaAllah.. Herşeyin hayırlısı bakalım kısmet...
Evet Tatlim aynen öyle.. Sen dua etmeye devam et Bolbol Allahın izniyle biseycikler olmaz... İğne kullanıyor musun pekiAllah razı olsun cnm.İsteyen herkese nasip olsun inşallah.Hamile kalmadan önce ayrı hamile kalınca ayrıymış bu telaşlar.Şimdi çok korkuyorum bir şey olacak diye.Pko var bende o da insülin direnci yapıyor.İnsülin direnci de düşüğe sebebiyet verirmiş.Bi de 5 cmlik saplı miyomum var ilk 3 ayda o da büyürmüş.Çocuğa etki eder diye çok kaygılanıyorum.Daha kalp atışını duymadık yeni çünkü.Ama Rabbim büyük ol dedi oldu.Şimdi de dua ediyorum sağlıcakla kucağıma alırım inşallah diye.O isterse her şey olur.
Canım benim bugün güzel birgün bol bol dua edelim birbirimize... Rabbim yüzümüzü güldürsün insaAllah... Tedavi falan goreecen miCanlarim sizi unuttum zannetmeyin sürekli okuyorum yazdiklarinizi rabbim dualarimizi kabul etsin artık nolurrrrr bizimde meleklerimiz gelsin napacagimi şaşırdım artık(