Insallah canim benimde biraz once komsum vardi 8aylik hamile sanr digeri geldi baya bebek muanbeti ettik ben etkilenmiyorum artik ya ne hikmetse alistim herhalİnşallah güzel haberler veririz.Bugün iş yerinden arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.Onun adına çok sevindim sevdiğim bi arkadaşım ama eve gelince ağladım baya.Bana da nasip olacak mı acaba dedim böyle güzel haberler vermek.Her şeyin hayırlısı...
benim adetimin ilk günü 27 mart ama..27 martta adet oldum ve 6 nisanda aşılama yapıldı,20 nisan test tarihim.Ayni bemimde adetin son gunu 27martti bizim gunu gunune ayni canim adetimiz 18imde adet olmzsak birgunde gecerse tutmus demektir
Hatta bizde sohbet edrken arkdsin biri dedi ki bugun bir arkdsimla konstm bir bucuk yildir bebk istyrdu sogan kuru yapms hamile kalms oda iki yildir istyem bor arkadsona solemis oda yapmis oda o ay hamile kalmis iyide ben onu yapali aylar oldu :-Dbende bugün kardeşimin 2. çocuğuna hamile olduğunu öğrendim ve de en yakın arkadaşımın tüp bebek denemesi bilmem kaçıncı defa negatif çıktı..hayat değişik bir adalet mekanizmasıyla çalışıyor
Benimde son gnu doktor banada 20sinde gelecksin dedi ama benim adet tarihim 18 haydi hayrlisi canimbenim adetimin ilk günü 27 mart ama..27 martta adet oldum ve 6 nisanda aşılama yapıldı,20 nisan test tarihim.
Insallah canim benimde biraz once komsum vardi 8aylik hamile sanr digeri geldi baya bebek muanbeti ettik ben etkilenmiyorum artik ya ne hikmetse alistim herhal
Karisik duygular aslinda bazen bende aniden uzuleblyrm bazende hic birsey hiseetmyorum garip ortama daha cok girince alisyor insan hamile ile oturup kalakmak arkdslik etmek bebek gormege gtmek alistryo insaniBen de alıştığımı sanıyordum ama alışamamışım meğer.Sabrın sonu selamet olur inşallah.
bende bugün kardeşimin 2. çocuğuna hamile olduğunu öğrendim ve de en yakın arkadaşımın tüp bebek denemesi bilmem kaçıncı defa negatif çıktı..hayat değişik bir adalet mekanizmasıyla çalışıyor
Ben rsemen kizin karninda bebegin harekt ettigini gozlerm ile gordum cok haraketli ;-) Allah dagina gore kar verirmis kizlar
Canım benim son adet tarihim 28mart (ben 30gunde bir oluyorum) doktor bana ayin 21inde test yap dedi.. Sana ne zaman dediAyni bemimde adetin son gunu 27martti bizim gunu gunune ayni canim adetimiz 18imde adet olmzsak birgunde gecerse tutmus demektir
Benimde aynı senin gibi sadece aşılama 7 sinde oldu benim aynı günlerde haberleri alıcaz inşallah pozitif haberleri:)benim adetimin ilk günü 27 mart ama..27 martta adet oldum ve 6 nisanda aşılama yapıldı,20 nisan test tarihim.
İnsaAllah canım yakınız hep birbirimize bende 21inde yapacam testiBenimde aynı senin gibi sadece aşılama 7 sinde oldu benim aynı günlerde haberleri alıcaz inşallah pozitif haberleri:)
Canim bana doktor 12. Gunu yap dedi hafta sonuna geldigi icin bir gun sonra bugun gittim yine ertesi gune kaldi sonuc bunda da var bir hayir rabbim biraz daha mi
nie oyle dusunuyorsun ins pozitif olacak benim batmalarim cok artti sizlerde durum nasil aceba ben gece uyuyamadim surekli wc inanilmsz agri allah im nolur ya nolurrrr hepimiz icin dua ettim bugun ins yuzumuz guler...
Banda 20dedi canim ama ben olirdam 18imde kesin hasta olurm 28gunde bir olurm bendeCanım benim son adet tarihim 28mart (ben 30gunde bir oluyorum) doktor bana ayin 21inde test yap dedi.. Sana ne zaman dedi
Sagol canim asilamam yapildi bugun hayirlisi olur insallah seninde tum arkadaslarin asilamasi tutar insallah dualarim sennlecanm ben,m inşallah bebişin sana tutunur dualarımdasın benimde çarşamba günü olcak aşılamam bugün gittim 2 yane yumurtam var sağda soldakiler küçük rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah çarşamba gübü de ben dualarınızı bekliyorum....
Sagol canim saat 12 40 da asilamam oldu hayirlisi olur insallah agrim var birazhadi hayırlısı yeni gördüm ben msjı sanırım 12-1 civarlarında olacaksın gece olduğunu hatırlıyorum çatlatmayı allah yardımcın olsun umarım çok güzel sonuçlar alırsın bol bol el fettah ismini zikret allah a isimleriyle yalvaralım inş
Sagol canm Benimkisi catlatma ignesinden sonra agrimisti canim gebeligimi ogrendigimde hafiflemisti 2.hamilegimmdede agri hic olmadi benim konumun birinde tum belirulerim var ilk asilamam tutu hikayem ve belirulerim adli konuTweeety asilaman hayirli olur ins senin diger asilamanda gogus agrin olms ya ne zaman basldi acaba hatirliyormusun yani adetine yakinmyid yoksa asilamdan hemen sonrami sisip goguslern agridi
Aynen ya geçmiyor vakit ah ah başka zaman su gibi geçer... İzlemistim o filmi o adamın butun filmleri güzel tavsiye ederimbugun vajit gecmedi bi film izledim 3 saatkik lutfeb izleyin hem aglayip hen guleceksibiz hem bir seyler ogreneceksibiz ben hint filmlerini cok severim bekki aranizda izleyenler olmustur 3 idiot lutfeb kacirmayin bu filmi cok begendim vakti de guzel gecirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?