Canım hayırlı olsun asilaman insaAllah. Benim hicbir belirtim yok ya :-(Sagol canm Benimkisi catlatma ignesinden sonra agrimisti canim gebeligimi ogrendigimde hafiflemisti 2.hamilegimmdede agri hic olmadi benim konumun birinde tum belirulerim var ilk asilamam tutu hikayem ve belirulerim adli konu
Naptin canim sonuc ciktimiBenim ki psikolojik di heralde canim gidene kadar goguslerim kasiklarim hep agridi simdi kani verdim ya rahatladim mi anlamadim gogusum haricinde hic bir yerimde bisey yok sasirdim kaldim
Saol canim belirtilere takilma canim benm asilaamdan 7 gun sonra belirulerm baslamisti olkinde 2 cide yunurtlanin 15.gunu baslamisti insallah seninkide tutmustr asilaman nezamn olduCanım hayırlı olsun asilaman insaAllah. Benim hicbir belirtim yok ya :-(
Peki asilamalrimda hep yattin mi hep tutmus cnku merak ettim canmSaol canim belirtilere takilma canim benm asilaamdan 7 gun sonra belirulerm baslamisti olkinde 2 cide yunurtlanin 15.gunu baslamisti insallah seninkide tutmustr asilaman nezamn oldu
Canim bana doktor 12. Gunu yap dedi hafta sonuna geldigi icin bir gun sonra bugun gittim yine ertesi gune kaldi sonuc bunda da var bir hayir rabbim biraz daha mi gec uzul diyor anlamadim[/QUOT
Bana dr 15 gunu yap testi dedi ilkundede 15 gunu yapilmisti tedm
İnsaAllah tutmustur Tatlim ya nisanin 6sinda yapıldı asilamam içim umut dolu ama olmazsa da hayirlisiymis diyecek kadar gücümde varSaol canim belirtilere takilma canim benm asilaamdan 7 gun sonra belirulerm baslamisti olkinde 2 cide yunurtlanin 15.gunu baslamisti insallah seninkide tutmustr asilaman nezamn oldu
Tutmustr insallah canim umutlu ol hayirlisi olur insallahİnsaAllah tutmustur Tatlim ya nisanin 6sinda yapıldı asilamam içim umut dolu ama olmazsa da hayirlisiymis diyecek kadar gücümde var
İlk gunler yattim 7. Gunden sonra yatmadin hata ettim ama tam bebek rahme indigi donmde kendimi yordum ayakta gezince rahmim gerilerj agriyodu ama anlamistim hamile oldugumu ilk oldugundan 15. Gunu birden baslayan ogurme mide bulantisi geldi idrarim cok koyu oldu kasigim gerilerk agridi hep idrar testu silikti kan degerimde 72 cikmisti ama devam etmedi malesefPeki asilamalrimda hep yattin mi hep tutmus cnku merak ettim canm
Arkadaslar asilama olurken kanulu ve spermi hisstettnizmi ben ilkinde kanulu kqsigimda hisstmistim dr spermi verince ilik ilik hissetmstim ama busefer spekulum cok acitti agridan bisey hissetmedm dr da gec geldi zaten spwrmler zarar gormustr yada tam ileri veremedi diye aklima takildi bukez canim cok yandi
İlk gunler yattim 7. Gunden sonra yatmadin hata ettim ama tam bebek rahme indigi donmde kendimi yordum ayakta gezince rahmim gerilerj agriyodu ama anlamistim hamile oldugumu ilk oldugundan 15. Gunu birden baslayan ogurme mide bulantisi geldi idrarim cok koyu oldu kasigim gerilerk agridi hep idrar testu silikti kan degerimde 72 cikmisti ama devam etmedi malesef[/QUOben hic yatmyorum canim oyuzden mi tutmuyor acaba ben eve misafr bile gelyor agi rlyorum evu supryrm baktm is yerinde caslisip asilama olup hamile olanalrda varda yatmakla olmaz dyrdum hep kendims acaba yatsamiydim ki
Ben hic yatmadim ya yatsamiydim ki banada normal hayatina donun dedilerBen hix
Sivimi hissettin canim kanulumuBende kasikta hiseettim verilince sol tarafima dogru ufak ufak igne gbi bisilee
Canim kanulu ne ki hiseetgim sadce anlattgim gbi biseydi yaptgi an olenoldu aonrda back bacak ustune at dediSivimi hissettin canim kanulumu
Ben kanulu hiaaetim ama cok yukarda hissetmedim siviyida hisaetmedim 40 dk yattim kalkinca islaklik falan yoktuBende bu sefer kasigimda hissetm canim benim ignelenir gbi degisik tarf edilmez tarzda biseydi batar gbimi desim sol kasgimda bu sefer yumruk yap dedi doktor kasgima koydurdu elime kipirdama gbi hissettm vala
Hortum gibi olan aey varya sert ondan bahsediyorum canim yukaribdogru ciktigini hissettinmibben ilkinde bari hissettim bunda biraz asagida hissettim spekulum buke cok acitti dr fazla acti bukez spekulumu sanirim cok gerildi hala agrim var kasikta vajinada iliski olsun bugece dedi ama bu halde nasil olacak bilmiyrm hicCanim kanulu ne ki hiseetgim sadce anlattgim gbi biseydi yaptgi an olenoldu aonrda back bacak ustune at dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?