Benim ki psikolojik di heralde canim gidene kadar goguslerim kasiklarim hep agridi simdi kani verdim ya rahatladim mi anlamadim gogusum haricinde hic bir yerimde bisey yok sasirdim kaldimCanim herhangi bir belirtin var mi karin kasik gogus agrisi sislik filan
Benim bir hafta sonra basladi canimKızlar göğüs ağrısı aşılamanın kaçıncı gününde başladı sizde????
Benim bir hafta sonra basladi canim
Benimde 5gu sonra baslms olyor ama zaten adetimede 5 6gun var
Selam kadinlar kulübünün güzel anne adayları...ilk olarak sunu soylemek isterim.Burayi surekli takip ediyorum artik uye olayim dedim :) inanin herkese dua ediyorum..paylastiginiz mesajlar icinizden gelen cumleler cok etkilyeci.. Dunyada dua uzerine kurulu dedik Allah'a duamizi attik herkes icin.Her neyse ben iki buçuk yıllık evliyim ilk günden beri bebis istiyoruz ama olmuyor.Her aşamadan geçtim rahim filmi,klomen,catlatma ignesi,bitkisel kurler daha neler neler.Esimdede bendede bir problem yok çok şükür Rabbime.Ve artik son olarak aşılamaya karar verdik. 6nisanda asilamam yapıldı. Bekliyoruz. Rabbim hayirlisini versin insaAllah.
Bilmyorum ikinci asilamam benin bende adte yakin agrir ve adt olum oyuzden bizde iki ay sonra iki yillik evli olacaz bende uzun suredir istyorum olmyorAyni belirtileri yasayabilirsin canım herkesin bünyesi farklı tepkiler veriyor. Benim arkadaşım adet belirtilerin birebirini yaşadı ama çok şükür hamile kalmisti
A.s hos geldiniz insallah guzel guzel sonuclar alirsinizSelam kadinlar kulübünün güzel anne adayları...ilk olarak sunu soylemek isterim.Burayi surekli takip ediyorum artik uye olayim dedim :) inanin herkese dua ediyorum..paylastiginiz mesajlar icinizden gelen cumleler cok etkilyeci.. Dunyada dua uzerine kurulu dedik Allah'a duamizi attik herkes icin.Her neyse ben iki buçuk yıllık evliyim ilk günden beri bebis istiyoruz ama olmuyor.Her aşamadan geçtim rahim filmi,klomen,catlatma ignesi,bitkisel kurler daha neler neler.Esimdede bendede bir problem yok çok şükür Rabbime.Ve artik son olarak aşılamaya karar verdik. 6nisanda asilamam yapıldı. Bekliyoruz. Rabbim hayirlisini versin insaAllah.
Tesekkur ederim canım insaAllah hepimizin yüreğide yüzüde guler..A.s hos geldiniz insallah guzel guzel sonuclar alirsiniz
benim de 6 nisanda oldu aşılamam,kasık ağrısı,göğüste şişlik ve uçlarında da hafif kaşıntı var,bakalım içerde neler oluyor...test günün ne zaman senin?Ben hicbir belirti yaşamıyorum şuan. Bakalım sonuç ne olacak...
Pazrtesi olmusun benle ayni gun asilaman adet tarihin nedir benim takvimime gore 27si ama adet takvimim.hic sasmaz bu sefer gecen aya gore asilamam bir gun geckti yani adet tarihim 18nisanbenim de 6 nisanda oldu aşılamam,kasık ağrısı,göğüste şişlik ve uçlarında da hafif kaşıntı var,bakalım içerde neler oluyor...test günün ne zaman senin?
son adet 27 mart,aşılama 6 nisanda oldu yani 11. gün ve 1 hafta geçti,şimdi beklemece bakalımPazrtesi olmusun benle ayni gun asilaman adet tarihin nedir benim takvimime gore 27si ama adet takvimim.hic sasmaz bu sefer gecen aya gore asilamam bir gun geckti yani adet tarihim 18nisan
Ayni bemimde adetin son gunu 27martti bizim gunu gunune ayni canim adetimiz 18imde adet olmzsak birgunde gecerse tutmus demektirson adet 27 mart,aşılama 6 nisanda oldu yani 11. gün ve 1 hafta geçti,şimdi beklemece bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?