• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seni çok iyi anlıyorum canım benm geçmiş konularıma baksan çogu bebekle ilgili intiharı bile düşündgm oldu ama olan bize ve sevdiklerimize oluyor cevreye kulak tıkamaya calışıyorm artık
Aaaa hic olur mu evkat ediniriz olmazsa kimsesuz cocuklara ev acmis olur sevabini akiriz intihar ne demek asla umitsizlige dusme gecmis konularin gepsini okuyamadim ama umarim alkah gonluna gore verir
la ilahe illa ente subhabeke inni kuntu minezzalimin (amin)

Cahil kadin keske herkeze solesydin canim insan kendini hazilayamyor ki aslinda daha cok cevre bize rahtszilk veryoe yoksa bizlsr kendi kendimizde teslli edebiliriz ben bu ay sadce annem ve halam bikiyor birde yarin geleck arkdsim israrla sormalrina ragmen gitmedim hastenye dedim tutarsa solerm
Aslinda pisman oldum ama soylemek zorunda kaldim panaromik le radyasyon almana icin ve igne saatlerine gittigim icin tedavim icin randevu saati icin arkadaskardan tardim istemek zorundaydim mecbur temizlikçisine kadar herkes duymus olan da bana oldu

Aaaa hic olur mu evkat ediniriz olmazsa kimsesuz cocuklara ev acmis olur sevabini akiriz intihar ne demek asla umitsizlige dusme gecmis konularin gepsini okuyamadim ama umarim alkah gonluna gore verir
la ilahe illa ente subhabeke inni kuntu minezzalimin (amin)
bazen piskolojik olarak çok kötü oluyorum şimdiden aşılama olmadan düşer yine diye korkmaya başladım

Cahil kadin keske herkeze solesydin canim insan kendini hazilayamyor ki aslinda daha cok cevre bize rahtszilk veryoe yoksa bizlsr kendi kendimizde teslli edebiliriz ben bu ay sadce annem ve halam bikiyor birde yarin geleck arkdsim israrla sormalrina ragmen gitmedim hastenye dedim tutarsa solerm
Ben de kimseye soylemedim yani doktora gittigimi biliyor ailem sadece hergun dua istiyorum onlardan ama asilama oldugumu esim ve sizden baska kimse bilmiyor tutmazsa hem uzulmeleri istemem hemde surekli konusu acilsin istemiyorum tutarsa zaten insallah hepsine supriz yapacam

bazen piskolojik olarak çok kötü oluyorum şimdiden aşılama olmadan düşer yine diye korkmaya başladım
Canim ben ben anne olamayacam dedigimde annem surekli kizar biseyi kirk kere soylersen olur diye bence iyi dusunelim iyi olsun ben inaniyorum allahin izniyle senin adina hic bir sorun cikmiyacak insallah

Canim ben ben anne olamayacam dedigimde annem surekli kizar biseyi kirk kere soylersen olur diye bence iyi dusunelim iyi olsun ben inaniyorum allahin izniyle senin adina hic bir sorun cikmiyacak insallah
haklısın canımda inşallah iyi olur herşey canım elimde değil

@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :

benmkisi 15.günü silik çıkmıştı değerim 72 ydi
anladim canim bugun bir test yaptim ilk basta hic bisey cikmadi ama boyle bir saat falan sonra ikinci cizgi cok cok silik cikmis. Genelde testten yarim saat sonrasini dikkate almayin deniliyor ya oyle kafam karisti en iyisi hic yapmamakti ama dayanamadim

ben çıkayım kızlar şansımı deneyim eşim uyanırsa değerlendirelim bugünü :KK66::KK66::KK66: hiç umudum yok ama :KK33::KK33: hepinize iyigeceler dualarınzda cansu kardeşinzde yer verirsenz sevinirim bu topikte esra eda hilal ve adını bilmediğim arkadaşlar hepinizn aşılaması tutar inşallah dualrımdasınız :KK68: bol bol müjdeler verelim birbirimize sonrada aralık ocak anneleri topikleirnde devam edelim muhabbete sohbete inşalalh

anladim canim bugun bir test yaptim ilk basta hic bisey cikmadi ama boyle bir saat falan sonra ikinci cizgi cok cok silik cikmis. Genelde testten yarim saat sonrasini dikkate almayin deniliyor ya oyle kafam karisti en iyisi hic yapmamakti ama dayanamadim
daha erken oldugu için de silik 2.cigi çıkmıs olabilir canım değrn düşüktür daha yükselnce koyulaşıyor çizgi bende sırf 2.çizgiyi buay tekrar görmek için çatlatma iğnesindne sonra idrar testi yapacgm bakalım test pozitif göstereckmi mahsuscuktan yani :) inşaallah gerçeğinide görürüz

ben çıkayım kızlar şansımı deneyim eşim uyanırsa değerlendirelim bugünü :KK66::KK66::KK66: hiç umudum yok ama :KK33::KK33: hepinize iyigeceler dualarınzda cansu kardeşinzde yer verirsenz sevinirim bu topikte esra eda hilal ve adını bilmediğim arkadaşlar hepinizn aşılaması tutar inşallah dualrımdasınız :KK68: bol bol müjdeler verelim birbirimize sonrada aralık ocak anneleri topikleirnde devam edelim muhabbete sohbete inşalalh
Amim insallah canim bende burada ismini bildiklerimi ismen bilmediklerimi de genel olarak aniyorum rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize iyi geceler

Back
X