Bendd de alttan yunurta buyuklgune bakirken iki doktrda perdeden suphe etti gecen hafta cok uzuldum ertesi gun amaliyat olayim dedim yook bunlara kafani takma dedi hersyi sordum insulun direncim oalablr acikinca el ayak titrer aniden sinirlenrm aniden acikrim basim agrir dedim dediki pkosu olanlrdan ve kilolu olanlrdan insulunden suphe ederiz.rahim filmin cok temiz perden varsa bile cok az ilerlerde bazen dogunlra giryoruz dogum sirasinsa bakyorzz aaa perde var hastada nasil olur diyoruz bole seylerd olyor engel degil dedi ama iste deneme yanilma yapark buni anlayacklr bakacklr tutrsa gyzel ama tutarfa duserse ozaman iyce bakarlar veya hic bis asilamam turmazsa belki farkli bir yontemle bakarlar perde varmi die ama su anda rahim filmem temiz die gerek duymyo buda kafami kurcalyor benim iste bazilrinda buyumeyen olyrmus dogum yapablyrlr saglik bir sekilde ama bazilrnsa cok buguk olablyrlaemia buda emin degilde dediki senin ki sebesiz inferlite sebebp buda olamayabilir neden olamdgini bebegin su anda bilmyoruz