Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kanama sirasinda agrin oldumu canim senin peki her sefrnde kalina grtyorum sorarak ama kusura bakma ne olursun
Canim insallah ustune gormedir seninki cunku degerin artmis masallaj ben 46 saniyodum senn degwrini Agrim pek yoktu canım önce sildikce kahve leke geldi minik minik parçacıklar kahverengi 1 hafta surdu kesildi 1 kacgun sonra kanamaya dönüştü 50 günde ara ara durarak kanamam surdu 3 ay sonra sogankuryle hamile kaldım oda hemen düştü aradan 4 ay geçti aşılama oldun iste inşallah tutmuştur ve sdusmez

İnsallahhhh

Kizlar cok sagolun simdi dusecek uc ay birde korunma mi olack of uzayacak zaman ya
Tatlım birşey olmayacak insaAllah ya üzülme ne olur. Benim üst komşum düşük yaptı bır ıkı sonra ay bir daha hamile kalmıştı..

Son düzenleme:
Kanaman geldiginde hemen doktra gttn mi canim degerin kac gune dusmustu simdj tup bebek yaptran arkdsina sordun obunda kanamasi olms ama ona her adet tarihi de olabilir dediler

Kizlar benim lekenin yogunlugu artti tamamen umudumu kaybettm bebek gidiyor artik dusukten sonra korunmakta mi gerek adet olupta hamile.olan cok nadir bence hayatimda ilk defa 8 gun gevkti ilk defa tutty ve dusuyor saglik olsun ne yapalim
hlaal insallah bisey olmiyacak bazen olabiliyormuş böyle lütfen üzme tatlım kendini.hatta geçen tv de vardı kadın 9 ay boyunca normal regl olmuş bilmiyomus hamile olduğunu dogana kadar.tamam nadir olabilir böyle şeyler ama
Sonuçta yaşayanlarda sen ben gibi insan. Hem değerlerin çokta güzel artmış masallah tutunmus annesine artık o bırakmaz

Benim merak ettigim kanama basldgi an deger dusmeye mi basliyir yoksa bir kac gun sonra mi dsuyor veya tamamen ader olduktan sonra mi sifira iniyor bunu cok merak edyorum bizim alt komsuda ilk ay lekelenme olmus oda dinlenms simdi 4 aylik halen kanamasi gelyrms ara ara

Kizlar sagolsun insallah siz uasamzsiniz tutunur sizin bebisler sizi hic birakmaz

Arkadaşlar benim bu ayki alılamam iptal oldu çok morelim bozuldu.dün doktora gittim. Adet olmadığım için beş cm kistim varmış ayın dördüncü duplor çektırcem ıyı huylumu kötü huylumu dıye. Doktor aşılama yaptırma yoksa boşuna gıder dedi. İlişki yı de yasakladadı. Nspcam bılmıyorum

Kizlar sagolsun insallah siz uasamzsiniz tutunur sizin bebisler sizi hic birakmaz
canım bebegın senınle hemen vazgecme ya olabılıyor boyle seyler.. ınternetten bak arastır.. bak komşum var dıyorsun canlı kanlı bır ornek sana.. sende uzan ayaklarının altına yastık koy. ıkıbırde tuvalete gıtme kendını strese sokma..

Kizlar benim lekenin yogunlugu artti tamamen umudumu kaybettm bebek gidiyor artik dusukten sonra korunmakta mi gerek adet olupta hamile.olan cok nadir bence hayatimda ilk defa 8 gun gevkti ilk defa tutty ve dusuyor saglik olsun ne yapalim
Canım bi doktora git lütfen

Tatlim doktora gttim hem acile httm hemde normala sadce olac verdi dusukte olablr yerlesmde su anda hic birsey diyemem dedi
Belkilerle konusuyolar feli ediyolar insanı degerinden düşük oldugu belli oluyo zaten bi mudehale etsinler tatlım sana of

1 saattir acaip karnim agryor kanamamda artti hani adet gorurken usutrsunuzde karniniz agrir ya ayni ole agryor iste hayirlisi olsun sagliksiz ise zaten olmasin kizlar ne yapalm buda benim imtihanim esim diyor bebegim ne yapyor ya dusyor adet goryorum resmen diyorm inanamyor konsumda ole psikolijik karnin agryor yerlemse sirasinda da karnin agrir dio olurmu ya resmen sanci giryor karnima The End yani kizlar

Belkilerle konusuyolar feli ediyolar insanı degerinden düşük oldugu belli oluyo zaten bi mudehale etsinler tatlım sana of
Canim iste bebek cok ufak yani bebek bile degil ki mudahale etsin ilac verdi onu kullanyrm 2 haftalik bile degil dusun dun gece degrim yuksekti bugun nasil bilmem pazrtesi kontrole gdcem dun cok agladim ama bugun alistm ayaklrim buz gbi isinamiyorum ne yapim varidr bunda da bir hayir

Canım hayırlısı olsun senin için kanama bide sancı varsa söküyo demektir

Canım ilaç falan verebilirdi tutunsun diye kısmet işte bir an yüzün gülüyo bir an hüzünleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…