Canim insallah ustune gormedir seninki cunku degerin artmis masallaj ben 46 saniyodum senn degwrini Agrim pek yoktu canım önce sildikce kahve leke geldi minik minik parçacıklar kahverengi 1 hafta surdu kesildi 1 kacgun sonra kanamaya dönüştü 50 günde ara ara durarak kanamam surdu 3 ay sonra sogankuryle hamile kaldım oda hemen düştü aradan 4 ay geçti aşılama oldun iste inşallah tutmuştur ve sdusmezKanama sirasinda agrin oldumu canim senin peki her sefrnde kalina grtyorum sorarak ama kusura bakma ne olursun
İnsallahhhhEsim bama kizip druyo sus sus dio benim oglum olcak merak etm sanki nerden biliyorsa Allaha inanyorum kesinlikle bebek dusmeyeck adam kabullenmek istemyor sacmalama hic birsey dusunme dior bana bitanem kanamam artti diyorum hayir benim inancim tam dunyaya geleck dio
Tatlım birşey olmayacak insaAllah ya üzülme ne olur. Benim üst komşum düşük yaptı bır ıkı sonra ay bir daha hamile kalmıştı..Kizlar cok sagolun simdi dusecek uc ay birde korunma mi olack of uzayacak zaman ya
Kanaman geldiginde hemen doktra gttn mi canim degerin kac gune dusmustu simdj tup bebek yaptran arkdsina sordun obunda kanamasi olms ama ona her adet tarihi de olabilir dedilerCanim insallah ustune gormedir seninki cunku degerin artmis masallaj ben 46 saniyodum senn degwrini Agrim pek yoktu canım önce sildikce kahve leke geldi minik minik parçacıklar kahverengi 1 hafta surdu kesildi 1 kacgun sonra kanamaya dönüştü 50 günde ara ara durarak kanamam surdu 3 ay sonra sogankuryle hamile kaldım oda hemen düştü aradan 4 ay geçti aşılama oldun iste inşallah tutmuştur ve sdusmez
hlaal insallah bisey olmiyacak bazen olabiliyormuş böyle lütfen üzme tatlım kendini.hatta geçen tv de vardı kadın 9 ay boyunca normal regl olmuş bilmiyomus hamile olduğunu dogana kadar.tamam nadir olabilir böyle şeyler amaKizlar benim lekenin yogunlugu artti tamamen umudumu kaybettm bebek gidiyor artik dusukten sonra korunmakta mi gerek adet olupta hamile.olan cok nadir bence hayatimda ilk defa 8 gun gevkti ilk defa tutty ve dusuyor saglik olsun ne yapalim
canım bebegın senınle hemen vazgecme ya olabılıyor boyle seyler.. ınternetten bak arastır.. bak komşum var dıyorsun canlı kanlı bır ornek sana.. sende uzan ayaklarının altına yastık koy. ıkıbırde tuvalete gıtme kendını strese sokma..Kizlar sagolsun insallah siz uasamzsiniz tutunur sizin bebisler sizi hic birakmaz
Canım bi doktora git lütfenKizlar benim lekenin yogunlugu artti tamamen umudumu kaybettm bebek gidiyor artik dusukten sonra korunmakta mi gerek adet olupta hamile.olan cok nadir bence hayatimda ilk defa 8 gun gevkti ilk defa tutty ve dusuyor saglik olsun ne yapalim
Canım düşüyor düşüyor deme tutunacak de umudunu kaybetmeDunde bardi degerim normaldi ama artti iyce kesin dusuyor of of
Tatlim doktora gttim hem acile httm hemde normala sadce olac verdi dusukte olablr yerlesmde su anda hic birsey diyemem dediCanım bi doktora git lütfen
Belkilerle konusuyolar feli ediyolar insanı degerinden düşük oldugu belli oluyo zaten bi mudehale etsinler tatlım sana ofTatlim doktora gttim hem acile httm hemde normala sadce olac verdi dusukte olablr yerlesmde su anda hic birsey diyemem dedi
Canim iste bebek cok ufak yani bebek bile degil ki mudahale etsin ilac verdi onu kullanyrm 2 haftalik bile degil dusun dun gece degrim yuksekti bugun nasil bilmem pazrtesi kontrole gdcem dun cok agladim ama bugun alistm ayaklrim buz gbi isinamiyorum ne yapim varidr bunda da bir hayirBelkilerle konusuyolar feli ediyolar insanı degerinden düşük oldugu belli oluyo zaten bi mudehale etsinler tatlım sana of
Canım hayırlısı olsun senin için kanama bide sancı varsa söküyo demektir1 saattir acaip karnim agryor kanamamda artti hani adet gorurken usutrsunuzde karniniz agrir ya ayni ole agryor iste hayirlisi olsun sagliksiz ise zaten olmasin kizlar ne yapalm buda benim imtihanim esim diyor bebegim ne yapyor ya dusyor adet goryorum resmen diyorm inanamyor konsumda ole psikolijik karnin agryor yerlemse sirasinda da karnin agrir dio olurmu ya resmen sanci giryor karnima The End yani kizlar
Evet canım bide kanama çok olmaz sadece lekenme olurYerlsmede bukadar sanci olacagini dusunmuyorum
Canım ilaç falan verebilirdi tutunsun diye kısmet işte bir an yüzün gülüyo bir an hüzünleniyoCanim iste bebek cok ufak yani bebek bile degil ki mudahale etsin ilac verdi onu kullanyrm 2 haftalik bile degil dusun dun gece degrim yuksekti bugun nasil bilmem pazrtesi kontrole gdcem dun cok agladim ama bugun alistm ayaklrim buz gbi isinamiyorum ne yapim varidr bunda da bir hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?