• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canlarm ben 13.gun idrar testi yaptm silik cizgi cikti ya iko gun sonra kan verdim 46.06 cikti sonra 4 gun sonra kan verdim 166.06 doktora iki kere sordum artis normal dedi pazrtesi gunu gel bakalim degerine dedi kizlar ben zTen herseye hazirlyorum.kendimi ne yapim Allahtan oda
Canım kiyamam inşallah bisey olmaz ben 166 olduğunu bilmuydm degerini n güzel artmış inşallah yerlesmidir

Himmm anladim cnm takilmamak elde degil ki ya iki kati yada %60 artmasi gerekiyormuş bakalim nolcak yarın benim degerim kac olmali normalde mesela
Bugün 80 sense mesela 2 gün sonra 160 olması lazm ama değişiyor fazlada artabilir azda kişinin vucuduna gore değişen bisey

Ben adey gunim yani adet olamdan idrar yaptm ama resmini hic atmadim sildgimde nokta nokta sanki uclu kalemin ucu gbi gni bisilerde gelyor jel parcasimi nedir anlamdim gitti

Ben adey gunim yani adet olamdan idrar yaptm ama resmini hic atmadim sildgimde nokta nokta sanki uclu kalemin ucu gbi gni bisilerde gelyor jel parcasimi nedir anlamdim gitti
Muhtemelen jeldir canım çünkü öyle parca parca geliyor..

Bugün 80 sense mesela 2 gün sonra 160 olması lazm ama değişiyor fazlada artabilir azda kişinin vucuduna gore değişen bisey
Ohhhh ya canim saolasin biraz ferahladim.ben çarpı iki zannediyorum o zaman benim ki 20 barem asagida buda normal herkeste iki kati artmaya biliyomus çok şükür yahu insallah yarin daha katlanmış olur

Kizlar benim lekenin yogunlugu artti tamamen umudumu kaybettm bebek gidiyor artik dusukten sonra korunmakta mi gerek adet olupta hamile.olan cok nadir bence hayatimda ilk defa 8 gun gevkti ilk defa tutty ve dusuyor saglik olsun ne yapalim

Kizlar benim lekenin yogunlugu artti tamamen umudumu kaybettm bebek gidiyor artik dusukten sonra korunmakta mi gerek adet olupta hamile.olan cok nadir bence hayatimda ilk defa 8 gun gevkti ilk defa tutty ve dusuyor saglik olsun ne yapalim
Canim ya kanamasi olanlarin bile dusmeyebiliyor hemen üzülme nolur

Tatlim bende iki buçuk yildir olmayacak diye düşündüm ama öyle değilmiş Rabbim yeri ve zamanını çok iyi biliyor.. Kötü şeyler düşünmek sadece seni mutsuz eder.at kafandan negatif düşünceleri.. İnsaAllah layik görecek Rabbim o duyguyu sana.sadece inan.. Ve buradaki herkese dua ediyorum.. İnsaAllah en tez zamanda yüreğini mutluluk kaplasin içine bir bebis hatta iki bebis:) düşsün sonra hayirlisiyla dünyaya getirirsin Amin....
Saol canım inşallah sağlıkla al kucağına darısı başımıza inşallah

Canım inşallah sağlıkla devam eder yarına kadar yat dinlen yarınki test sonucuna göre doktorun ne der bakalım bir belki normaldir artış da o zaman gerekeni yapar doktorun

Kizlar dua edin bana lutfen her ay kanamasi olanlarda olabiliyormus uzgunum ama icime bir ferahlik geldi sanrm kendimi buna alsitirdim

Canım Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inş anne olacaksın Allah a Tevekkül et

Kizlar cok sagolun simdi dusecek uc ay birde korunma mi olack of uzayacak zaman ya

Esim bama kizip druyo sus sus dio benim oglum olcak merak etm sanki nerden biliyorsa Allaha inanyorum kesinlikle bebek dusmeyeck adam kabullenmek istemyor sacmalama hic birsey dusunme dior bana bitanem kanamam artti diyorum hayir benim inancim tam dunyaya geleck dio

Canım ben başka arkadaşın attığı fotoyu seninle karistirdin sanırım o testte 2. Çizgi baya belliydi sonra sennki 46 çıkınca 2 gün sonra bende değerin düşmüştür diye düşündüm ama sennki 166 olmuş sanırım gayet iyi içini ferah tut bisey olmayacak inşallah

Back