• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim.ama onun 4 gün sonra 166 olmus zaten baktigin zaman ikiye katlamış gibi oluyo bu durumda benimde düşük ihtimalim oluyo iki gün sonra 56 dan 92 ye cikti degerim ama ya iki kati yada %60 falan artmaliymis yaziyor internette
HIM tekrar test sonucunu bilmuyordum canim 166 iyi bir değer ozaman ben 46 değeri hatırlıyorum sadece hani idrarla kan testi arasındaki surece gore öyle düşünmüştüm

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin arkadasa sordum sana soruyorum kaçıncı günü idrar testi yaptin
Allah razi olsun canım darısı başına insaAllah aminnnn. Ben 13. Gün idrar testi yaptım çıkınca ertesi gün kan verdim 81 çıktı değerim iki gün sonra bi daha kan testi yaptm 279 çıkmıştı.m hergun yasin ve fetih suresini oku canim

Benimde lekelenmelrm devam edyoe sanirm bebegimi kaybedyorum :mad: cok uzgunum yine gttm ozele bu sefer doktor dediki henuz cok yeni yerlsemde olabilr ama eger sagliksiz bir gebelik ise rahim.disrida atabilir ilac verdi kullanyorum dua et sabir goster ve bekle pazrtesi 9 da tekrar gel kan ver degerin normal artmis dun kan vermisin bugun tekrar vermnin anlami yok dedi dua edecksin artik dedi
Canım benim sen kendine dikkat et biseycikler olmayacak Allahın izniyle kotu düşünme hemen bol bol dua et .. Okuduğum duaları devam et.. Duamdasin canim

İnşallah canım daha önce olumsuz şeyler yaşayınca daha çok korkuyor insan
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki suan bende korkuyorum ya degerim yukselmezse ya duserse ya kese boşsa vs neden bu kadar vesvese yapiyoruz şeytan aklimiza giriyor halbuki allaha teslimiyet edemiyoruz tamamen senin degerin72ciktintan sonra kaca yükselmişti hatirliyomusun cnm

Allah razi olsun canım darısı başına insaAllah aminnnn. Ben 13. Gün idrar testi yaptım çıkınca ertesi gün kan verdim 81 çıktı değerim iki gün sonra bi daha kan testi yaptm 279 çıkmıştı.m hergun yasin ve fetih suresini oku canim
Canimmm dualarina beni de ekle nolur cok korkuyorum gün yaklaştıkça

Hilalcin ben değerin 166 çıktığını bilmiyodun yada unutmusum ozman 4 günde güzel katlanmış değerin sennki büyük ihtimal üstüne gormedir inşallah bisey olmayacak

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki suan bende korkuyorum ya degerim yukselmezse ya duserse ya kese boşsa vs neden bu kadar vesvese yapiyoruz şeytan aklimiza giriyor halbuki allaha teslimiyet edemiyoruz tamamen senin degerin72ciktintan sonra kaca yükselmişti hatirliyomusun cnm
1 gün sonra 168 olmuştu canim aynen canm aklımıza kötüyü şeytan getiriyor aslında allah korusun inşallah hasbi allahu nimel vekil diyelim rabbine havale edelin

Allah korusun bende korkuyorum elinde olmadan

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben kendimi gezmelere attım kocamla.. Negatif testlerden sonra kırmızıları da görünce moralimiz düzelsin dedik 2 gündür geziyoruz.. Ama şimdi evdeyim ve yine daldım düşüncelere:KK43: bazen hiç bebeğim olmucak gibi geliyor niye umutlandımki diye bile kızıyorum kendime:cry: eşim de çok üzüldü yaptırmayalım hiçbirşey gitmeyelim doktora dedi ama sonra sen nasıl istersen öyle yapalım dedi yine:cry:

Hamile arkadaşlarımız biz bekleyenlere dua edin lütfen Allah bize de sağlıkla nasip etsin sizler de sağlıkla alın kucağınıza:nazar:
Tatlim bende iki buçuk yildir olmayacak diye düşündüm ama öyle değilmiş Rabbim yeri ve zamanını çok iyi biliyor.. Kötü şeyler düşünmek sadece seni mutsuz eder.at kafandan negatif düşünceleri.. İnsaAllah layik görecek Rabbim o duyguyu sana.sadece inan.. Ve buradaki herkese dua ediyorum.. İnsaAllah en tez zamanda yüreğini mutluluk kaplasin içine bir bebis hatta iki bebis:) düşsün sonra hayirlisiyla dünyaya getirirsin Amin....

Canim bu durumda sanirim benim deger 200 un ustunde mi olmadi yoksa 180 falan mi iki kati ne demek hala anlayamadim yani 90 ken 180 mi olmasi gerekiyor 240 mi
2 günde 2 kati olması lazim ama değişkenlik gösterebilir benmki 72 dek 1 gün içinde 168 olmuştu mesela ama devam etmedi gayet fazlasıyla artmıştı 15. Gün 72 yada 76 tam emin olamuyorum 16. Günü 168 di ama devam etmedi değere takılma

2 günde 2 kati olması lazim ama değişkenlik gösterebilir benmki 72 dek 1 gün içinde 168 olmuştu mesela ama devam etmedi gayet fazlasıyla artmıştı 15. Gün 72 yada 76 tam emin olamuyorum 16. Günü 168 di ama devam etmedi değere takılma
Himmm anladim cnm takilmamak elde degil ki ya iki kati yada %60 artmasi gerekiyormuş bakalim nolcak yarın benim degerim kac olmali normalde mesela

Canlarm ben 13.gun idrar testi yaptm silik cizgi cikti ya iko gun sonra kan verdim 46.06 cikti sonra 4 gun sonra kan verdim 166.06 doktora iki kere sordum artis normal dedi pazrtesi gunu gel bakalim degerine dedi kizlar ben zTen herseye hazirlyorum.kendimi ne yapim Allahtan oda

Canlarm ben 13.gun idrar testi yaptm silik cizgi cikti ya iko gun sonra kan verdim 46.06 cikti sonra 4 gun sonra kan verdim 166.06 doktora iki kere sordum artis normal dedi pazrtesi gunu gel bakalim degerine dedi kizlar ben zTen herseye hazirlyorum.kendimi ne yapim Allahtan oda
Canim o kadar cok yazi okudum ki bence degerlere gercekten takilmamaliyiz benim 12.gün 56cikarken 15.gün 92çıktı doktor iyi dedi baska bisi demedi anlayamiyoruz ki kac olacak ne olacak bence bebisin seninle kalacak rahat ol lütfen

Canim hilal dun acile gitmiati orda bakildi degeri yukselmis doktornkullan demediya ne bilim anlamadim napicami
Banada drmedi ama progestrnun bir zarari yok ben zaten alacktm eczneye sordum recetsiz alimablr dedi 23 tl dedi dunki acildeki vermemsri ama bu onlem.amaci ile verdi tatlim yani ayni dusundgm gbi oldu vermsydi kendim alacktm tabiko sen bilirsn soncta saglik ama benden kan geldgi icin verdili bole bir durumum olmsa bende almazdim heralde

Canim o kadar cok yazi okudum ki bence degerlere gercekten takilmamaliyiz benim 12.gün 56cikarken 15.gün 92çıktı doktor iyi dedi baska bisi demedi anlayamiyoruz ki kac olacak ne olacak bence bebisin seninle kalacak rahat ol lütfen
Insallah bemimle.kalir esimde diyor ole meraklanma diyor ama gelde meraklanma

Back