Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun darısı bizim başımıza Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin kaçıncı günde idrar testi yaptin

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben kendimi gezmelere attım kocamla.. Negatif testlerden sonra kırmızıları da görünce moralimiz düzelsin dedik 2 gündür geziyoruz.. Ama şimdi evdeyim ve yine daldım düşüncelere bazen hiç bebeğim olmucak gibi geliyor niye umutlandımki diye bile kızıyorum kendime eşim de çok üzüldü yaptırmayalım hiçbirşey gitmeyelim doktora dedi ama sonra sen nasıl istersen öyle yapalım dedi yine

Hamile arkadaşlarımız biz bekleyenlere dua edin lütfen Allah bize de sağlıkla nasip etsin sizler de sağlıkla alın kucağınıza

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin arkadasa sordum sana soruyorum kaçıncı günü idrar testi yaptin

Benimde lekelenmelrm devam edyoe sanirm bebegimi kaybedyorum cok uzgunum yine gttm ozele bu sefer doktor dediki henuz cok yeni yerlsemde olabilr ama eger sagliksiz bir gebelik ise rahim.disrida atabilir ilac verdi kullanyorum dua et sabir goster ve bekle pazrtesi 9 da tekrar gel kan ver degerin normal artmis dun kan vermisin bugun tekrar vermnin anlami yok dedi dua edecksin artik dedi

Canim merak etme nolur düşecek olsa degerin artmazdi bak doktor da negatif konuşmamış rahat ol bence sadece yat ve dinlen gerekmedikçe kalkma ne ilaci verdi bebeis tutuslnsun diyemi pazartesi degerin artacak bak gör benim arkadasima da olmustu hic bisi olmadi gayet saglikli gelisimi devam etti olumlu düşün

Hayırlı olsun darısı bizim başımıza Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin kaçıncı günde idrar testi yaptin
Ben 11.gün yapmistim 45dk sonra copte baktigim da çok silik bi gölge vardi ertesi sabah yaptim gene biraz sonra silik cikmisti o gun kanda baktirdim cikmisti ama bence sakın erken yaptirma 14.günü bekle cnm

Aynen bende kilo aldm kızlar yaa normal yiyorum ama ilaçlardanda oluyor ben folik+demir+b12+ecoprin+clexane+progestan hap ve fitil kullanıyorum

Canim bizde hic sorun olmadigi halde hep dedim galiba çocuğum olmayacak dige çok yanlış yapmışım allahin gücüne gider belkide tevekkül et hep güzel düşün ben cok eminken birincisi tutmadi ikinci tuttu allaha şükür simdi bekliykrum ki degerlerim artsin diye rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ah canim ya dusecegimi kabullendim ins dedigin gbi olur progesteron verdi jer ihtimale karsi agrim sizim.yok Allaha sukur ama morlaimi bozdu dun hastnede bir oleri bir geri asagi yukari gttm sonra basldim aglamaya ne zormus Allahim ama simdi alsitrdim.kendimi

Hilal hiç üzülme benim ilk hamile liginde 4 ay kanamam oldu sonuç oğlum iki yaşında iyice bi dinlenir ilaçlarını ihmal etme Allahın izniyle hicbirsey olmaz bebisine

Canim allah büyüktür insallah bisi ol.ayacak bebisine sadece dinlen ve olmayacagini kabullen negatifi çağırma lütfen

Canim senin kanaman geldiginde kac gun icindr dustu bilgi verirmisin bana benim dun bugun halen var pembe ve koyu kahve kivamda sanirm bebegime sevinemden hissedemeden kayip edyorum
Canım aslında seni korkutmak istemem ama hani sen idrar testi yaptin resmini attin ya o resme gore senn değerin 50 lere yakin bir dwgr gibiydi koyuluğu sonra 2 gün sonra kanda 100 e yakin yada üzeri değer çıkması lazımdı ben ozaman bir aksilik olduğunu anladım yani değerinden sanada sordum hatta kanla idrar testi arasında kacgun var diye bende senn gibi oldu kimyasal gebeliğin inşallah ben yaniluyorumdur kahve leke geldi önceleri 1 hafta beta hch düşmüştü test yaptırdığı da beta HCG 0 landiktan 1 kaç gün sonra şiddetli kırmızı ve bol parçalı kanamam oldu maalesef ama herkesin bünyesi bir değil belki sennki üstüne gormedir inan benmdw korkum tekrar ayni şeyleri yaşamak demem oki herşeye hazırlıklı ol çok uzucu bir durum ama dedigm gibi inşallah sennki üstüne gormedir bende test yapmaya korkuyorum inan 2 kez ayni şeyleri yaşadım Rabbim kimseye yasatmasin

Yok canım asla isyan etmem neden demem ama işte ara sıra karamsarlığa düşüyor insan.. Saol canım inşallah vakti zamanı gelince sağlıkla olur napalım dua edip beklicez.. İnşallah değerlerin katlanarak artar canım

Canim.ama onun 4 gün sonra 166 olmus zaten baktigin zaman ikiye katlamış gibi oluyo bu durumda benimde düşük ihtimalim oluyo iki gün sonra 56 dan 92 ye cikti degerim ama ya iki kati yada %60 falan artmaliymis yaziyor internette

Ohh maasallah canim ben bu gun se sorsum 12.haftaya kadar ektra bisi vermoyoruz canim sadece folik asit ve coraspirine devam dedi
Canım benm demir ve b12 eksikliğin var diğerleri kan sulandırıcı progestanda düşük riskine karşı onlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…