Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim maydanoz sapini kaynatıp iciyo bayanlar idrar yolundaki enfeksiyonu ve iltihabı Sökmek için yani anlayacağın söktürücü özelliği var
Evet canim haklısın bide sigarayi birakabilsem süper olacak baya azalttim çok şükür günde bi paket icerken simdilerde bi kac taneye düşürdüm allahin izniyle tamamrn birakirim yakinda inşallah

Evet canim haklısın bide sigarayi birakabilsem süper olacak baya azalttim çok şükür günde bi paket icerken simdilerde bi kac taneye düşürdüm allahin izniyle tamamrn birakirim yakinda inşallah
Canım bende maalesef sigara kullaniyorum ve birakamiyorum stresten dolayi çok iciyom tüp bebek öncesi azaltmam lazım mecbur hamile kalsam allahın izniyle birakacam

Mrhb kızlar aranızda asilamayla hamile kalan varmı belirtileriniz nelerdi lütfen yardımcı olun bu arada bugün 4.gunum
Mrb canım bende aşılama oldum ama tutmadı belirti kişiden kişiye fark ediyo ben bütün belirtileri yaşadım ama tutmadı sana en güzel tavsiyem kendini dinleme herşeye hazırlıklı ol olumluyada olumsuzada çünkü gerçekten çok zor bir süreç rabbim yardimcin olsun

Saol canım çok tsk ederim asilama döneminde sigara kullandinmi daha doğrusu sigara kullaniyomusun

Saol canım çok tsk ederim asilama döneminde sigara kullandinmi daha doğrusu sigara kullaniyomusun
Evet canım maalesef kullandım ama cok fazla degil normalde iradeli biriyim bir tek sigaraya iradem güçsüz sen içiyosan içmemeni tavsiye ederim eğer iraden kuvvetliyse tabi

Malesef sigara denince iradesi değilim sende hiç çocuk varmi
Merhaba aşılaman hayirli olsun bende 2.ci aşılama ile hamile kaldim çok şükür ama daha yolun basindayiz deger artışı bekliorum topigin önceki sayfalarini okursan anlarsin pozitif sonuc alanları ben sigara kullaniyorum aşılama dan sonrada ictim

Mrhb kızlar aranızda asilamayla hamile kalan varmı belirtileriniz nelerdi lütfen yardımcı olun bu arada bugün 4.gunum
Merhaba canım hayırlı olsun asilaman insaAllah tutar. Benim ilk asilamamdi tuttu çok şükür. Bende belirti çok aradım ama aramamak lazimmis hicbir belirti yasamadim sivilcem falan çıkmıştı hatta. Ama takılma onlara herşeyi akışına bırak bence. Şuan 20.günüm hala bir belirtim yok.sigara kullanmiyorum çok şükür ve içenlerde lütfen lütfen icmeyin.. Bebek için çok zararlı bu konu hakkında yazıları okuyun..

Yumurta yemekten gidaklayacagim sütten nefret ettim edicem yani az kaldi :)))
Ben hamilelikte yumurta yerken dikkat edilmesi gerektigini okudum bir yerde bazi zehirlenmelere yol acabiliyormus ben hrzamnkingibi yemeğini yiyorum sadece dun gece yatarken sut içmeye başladım

Canimm biliyorum zararlı ama malesef buda bi alışkanlık ve hemen sifirlayamiyorsun malesef

Ben hamilelikte yumurta yerken dikkat edilmesi gerektigini okudum bir yerde bazi zehirlenmelere yol acabiliyormus ben hrzamnkingibi yemeğini yiyorum sadece dun gece yatarken sut içmeye başladım
Himmm anladim.cnm doktorum protein agirlikli beslen diyince akla gelen ilk sey yumurta süt peynir ve et bende onlari yiyorum :))
Bu arada merak ettim senide tekrarladin mi testi kaçıncı günün oldu bu gün

Kizlar bu arada bisi sorucam ya bu ilaclar kilo aldiriyormu acaba iğne falan ben bir göbek yaptim iki ayda sanirsiniz 4.5 aylik hamile şaka gibi yani

Kizlar bu arada bisi sorucam ya bu ilaclar kilo aldiriyormu acaba iğne falan ben bir göbek yaptim iki ayda sanirsiniz 4.5 aylik hamile şaka gibi yani
Evet aldiriyor canım kilo o iğneler .. Ah ah bende aldım.. Yumurtaya gelince rafadan olmayacakmis (ben baslarda rafadan yemistim bilemedim mikroorganizmalar ölmüyormus çünkü haşlanmış yiyebilrsin.. Sütü kaynatiyorsun mu canım sen bu arada

Himmm anladim.cnm doktorum protein agirlikli beslen diyince akla gelen ilk sey yumurta süt peynir ve et bende onlari yiyorum :))
Bu arada merak ettim senide tekrarladin mi testi kaçıncı günün oldu bu gün
13. Günüm canm test yapmadım tekrar pazartesi kan vereceğim insaalh korkuyorum test yapmaya ya

Hayir canim sek günlük süt aliyorum cam şişede soğuk iciyorum

13. Günüm canm test yapmadım tekrar pazartesi kan vereceğim insaalh korkuyorum test yapmaya ya
Canim hic korkma hamilesin sen ayni bana olduğu gibi oldu ışte sanada nasil sabredecen ya ben hala nasil yarın olacak diorum nie bu kadar sabirsizim bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…