Adet öncesi lekelenmedir o canım kafandan atmaya çalış çocuk düşüncesini düşündükçe olmuyo maalesef tatlımGunaydin fistik sende benim gibi erkencisin ne biliyim acik renkli lekelenmem oldu ilk defa boyle bende acaba dedim kafayi yiyecem cocuk diye
Sırt üstü uzanmaya devam ayaklanma hemen canım yarına geçer inş lekelenmenBenim kahvrengi lekenlemelrm devam edyor pecetye silince geliyor arkdaslar yogun degil ama yogunlsacak die tedirginim aslinda ne yapsam bilemedin yarin tekrar baska bir doktora mi grnsem ki
Canim ozel hastanelerde bu gün muayene var bence git bir an once iyi bi doktora derimBenim kahvrengi lekenlemelrm devam edyor pecetye silince geliyor arkdaslar yogun degil ama yogunlsacak die tedirginim aslinda ne yapsam bilemedin yarin tekrar baska bir doktora mi grnsem ki
Hayatim bir sonraki olumlu olur insallah bak topikte ne kadar pozitif var çok şükür bizim de yukseldi yukselmedi sorunlarimiz var simdi iyi düşün iyi olsun inşallahKızlar benimde 12. Gün kanda negatif Çarşamba adet olmam gerekiyordu hala olmadım stres oldum çünkü Bi gebelik olduğuna inanmıyorum aşılama ertesi bir kez ilişki oldu sadece o bile olsa 12. Gün çıkardı diye düşünüyorum doktor hele devam dedi ama sanırım bırakıcam bence o geciktiriyor
Canım benim bence bir git doktora sonra keşke dememek için.doktor ilaç falan verir belki muayane ol bugün..riske atma.buyuk bir ihtimal yerlesme kanaması zaten. Sen yinede gitBenim kahvrengi lekenlemelrm devam edyor pecetye silince geliyor arkdaslar yogun degil ama yogunlsacak die tedirginim aslinda ne yapsam bilemedin yarin tekrar baska bir doktora mi grnsem ki
Haklısın canım benım kırmızılar gözüktü bırdakı sefere ınsAdet öncesi lekelenmedir o canım kafandan atmaya çalış çocuk düşüncesini düşündükçe olmuyo maalesef tatlım
Bu ay olmadı gelecek ay hepimiz gobisli oluruz inş tatlım duayı eksik etmeyelimHaklısın canım benım kırmızılar gözüktü bırdakı sefere ıns
Yumurta yemekten gidaklayacagim sütten nefret ettim edicem yani az kaldi :)))Canım benim bence bir git doktora sonra keşke dememek için.doktor ilaç falan verir belki muayane ol bugün..riske atma.buyuk bir ihtimal yerlesme kanaması zaten. Sen yinede git
Canım fazla yeme sonra tiksinecen mesela bugün bi yumurta yedin akşam yatmadan ılık bir süt içine bir tatlı kaşığı bal koy iç ertesi günü sabah kahvaltıda yumurta yerine bir kase yoğurt ye akşam yatmadan iki porsiyon meyve ye sana demek istediğim sürekli aynı şeyleri yeme sağlıklı olan şeyleri degistirerek ye hergün aynı menü biktirirYumurta yemekten gidaklayacagim sütten nefret ettim edicem yani az kaldi :)))
Canım bide yeşillik kesinlikle yeme ilk aylarda düşük riskini artırıyorYumurta yemekten gidaklayacagim sütten nefret ettim edicem yani az kaldi :)))
Evet canim sanirim öyle yapmam gerecek cok sevdiğim yumurtadan tiksinmek istemiyorumCanım fazla yeme sonra tiksinecen mesela bugün bi yumurta yedin akşam yatmadan ılık bir süt içine bir tatlı kaşığı bal koy iç ertesi günü sabah kahvaltıda yumurta yerine bir kase yoğurt ye akşam yatmadan iki porsiyon meyve ye sana demek istediğim sürekli aynı şeyleri yeme sağlıklı olan şeyleri degistirerek ye hergün aynı menü biktirir
Aaaa bunu duymamistim hicCanım bide yeşillik kesinlikle yeme ilk aylarda düşük riskini artırıyor
Menünu değiştir canım hergün aynı şeyleri yesen gina gelcek sanaEvet canim sanirim öyle yapmam gerecek cok sevdiğim yumurtadan tiksinmek istemiyorum
Canım ben aşılama yaptigimda eşimin teyzesi kesinlikle yeşillik yeme dedi özellikle maydanoz ve nane içinde bir madde var o içindeki çocuğu düşürüyor eskilerin sözünü dinlemek şart bide tecrübeliBende diyorum salata falan yiyeyim bol bol iyi ki yememisim
Canim evet ya ibrahim saracoğlu da bahsediyodu bi ara simdi aklima geldi hatta misir vs bir suru şey sayıyorduCanım ben aşılama yaptigimda eşimin teyzesi kesinlikle yeşillik yeme dedi özellikle maydanoz ve nane içinde bir madde var o içindeki çocuğu düşürüyor eskilerin sözünü dinlemek şart bide tecrübeli
Evet canim maydanoz sapini kaynatıp iciyo bayanlar idrar yolundaki enfeksiyonu ve iltihabı Sökmek için yani anlayacağın söktürücü özelliği varCanim evet ya ibrahim saracoğlu da bahsediyodu bi ara simdi aklima geldi hatta misir vs bir suru şey sayıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?