Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
H.g neden kabul etmiyor ki eşin ? Tüp bebegi yasiniz da cok genc degikdir sanirim 11 yillik evliymissiniz yas ilerkedikce tup bebek daha riskli oluyir
hayat hikayesine gelince herkesin dagi kendine buyuk gelirmis... recep ayindayiZ rabbim ol der olur tibbi olarak her yoku denediyseniz bence esinin ikna olmasi icin ugras dua et umarim hakkinda gayirlusi neyse o olur üzulme umutsuzlanma benim de tutmadi asilamam ama tup bebege ben de sicak bakmiyorum en son carem olur ancak asilamaya devam et derim umudunu kaybetme olur mu

10 yıldır yapmadığım bir şey kalmadı karı Koca ilaclarindan tutunda doktorlara kadar herseyi ben yaptım eşim kılını kipirtadmadi
Vurdumduymazlik degil gercekten erkekler icin tedavi cok zor geliyor kendilerini kusir gibi hissediyorkar sonucta erkekler ya ...(!) Biz her tedaviyi her aciyi cekiyoruz.. canini sikma zaten esinin yapacagi bir tedavi yok ona sadece test yapmaya ikna et bitti bol bol dua edeceksin anlatacaksin sonucta cocuk tek basina olmaz ayrica cocugu istemiyor mu ustemiyorsa sen neden o insandan cocuk istiyorsun neden sen ger seye katlaniyorsun...
cocuk olunca da tek basina mi bakacaksin bence once esinle konus ileriyi hep hayirlusini diliyoruz ya vardir bunda da hayir

Jeltin

jelatin nedir canim.ilac.mi doktor recetsei oladan alinabilvek bisey mi
Yok canim ilaç değil aktarlarda satılıyor bizim burda düşük riski olanlar iciyo beli tutuyo Hiçbir riski yok ben aşılama zamanı içtim bir hafta şimdi tüp bebek onceside içecem

Sizin yazdıklarınızı ilk günden takip ediyorum yazmak istedim çünkü halinize sukredin diye benim bi derdim yok bin derdim var
Oldu yolandan sonra olseydin korkudan bunun vebalini kim verecekti ya allahi. Cahiller bunu boyle dusunenler bence ayrica asilama yapmadan once gitmefi mi ürolojiye esin sonucta once muayene test sonuckari sonra asilamaya karar veriliyor kafadan asilama mi oldunuz ? Bence hicc uzulme cocuk hasreti de cekme uzerine gittikce daha cok inatlasir ben olsam yatağimi ayirirdim cocuk icin degil adam akilli konusmak icin seninle hayatini bi 11 yil daha fecirmek ustiyorsa senin isteklerini de karsilamak zorunda sen cocuk istiyorsan ve üzüyorsa bu seni senin icin gidecek dr a bu ayip degil artik o jadar cok ki cevremizde hormonlu yiyecekler sigara... v.s bu arada esin sigara iciyorsa biraksin benimki 3 e kadar indirfi hareket 70 ten 95 e yukseldi 1 ayda bence madem iyilestiremiyorsun olumsuzluklari azaltmaya calisin keci boynuzu falan kaynat içir ama benim esim kilini kipirdatmiyorsa ondan cocuk istemem ben. dogmadan sorumluluk almiyor bajsana kusura bakma bu konuya cok sinurlendim arkadasim da ayni durumu yasiyor ondan seni tanimiyorum bu kadar konustum aslinda tun ofkem boyle insanlara karisini yalniz birakanlara

Canım her çocuk konusu açıldığında allah büyük diyo sanki ben bilmiyorum da sürekli hatirlatiyo sözde oda çok üzülüyor ama gel gorki hissettirmiyo ben annelik duygusunu tatmak istiyorum zaten çocuk olsa
Canım ben iki defa aşılama denedim doktorum son asilamamda buda tutmasa tüp bebek yapın dedi aşılama gerçekten yipratici bir süreç benim için direk tüp bebeğe yogunlasalim dedik belki urfada sorunumuzu cozerler ben beş yıl boyunca kendim tek tedavi gördüm hep gittiğim doktorlar bana yoğunlaştı eşimi cagirmadilar bile bütün ilaçları ben kullandım en sonda antepte bir profun yanına gittim beni muayene etti dedi kalk kızım sende hiç bir şey yok boşuna geldin buralara kadar sonra eşimin sperm testlerine baktı dedi yıldan yıla düşüş var ürolojiye görünsün bu dört yıldır mücadele ediyorum gitmedi en son aşılama yapacagimizda gitti düşük çıktı hareketlileri

Rabbim bi daha yasatmasin canım benim hiç düşük bile olmadı düşük olması bile bir umut olurdu benim için ama maalesef yok
Ya bu soylenir mi hic dusuk kadar kendi parcani dusurmek jadar kotu bir sey vat mi hic benim komsum tup yaptirdi tuttu kac aylikti bilmiyorun sabah bi kalkiyor yatagina ikiz bebekleri kesesiyle dusuyor yataga esi de var sen o psikolojiyi bi dusun bazen istemenin esrarini da bilmek lazim senin psikolojini bozmuslar dr un sana kisirsin mi dedi ki yumurtasi olmayanlarin bile mucuzeyle oluyor.. tupleri kapali olanlarin tupleri aciliyor tip ilerledi umudunu kaybetme meryem anamizi biliyorsun hic hayatina erkek girmeden hamile kalmis alkah a sigin lutfen jardesim el basir
el vedut .. isimlerini cek haciya hocaya koca karilara bakma dr lara git senin icin dua edecegim lutfen... guclu ol biraz

Yok ne desen haklısın canım rabbim hiç kimseyi bole vicdansizlara dusurmesin dusenede sabır güç versin bizde boşanma biraz hoş karsilanmiyo heleki aşiret kiziysan bu yüzden susuyorum yoksa konussam kan çıkar istemiyorum kavga gürültü onun için susuyorum maalesef

Düşük dediğim durum canım hani

Canım düşük dediğim oda bir umut olurdu benim için çok şükür tutuyo diye sevinirdim ama yok maalesef

Benim yaşım 29 eşimin 33 canım

Uzulmemeye çalış canım biliyorum zor ama gelecek aya olur inşallah

Ya kizlar benim 14 gun kan testi negatif ama acik renk te lekelenmem oldu bidaha kan gelmedi sizce niye boyle oldu yerlestirdik kanamasi olabilirmi bide kan da negatif cikti anlamadim gecmi dollenmemi oldu

Ya kizlar benim 14 gun kan testi negatif ama acik renk te lekelenmem oldu bidaha kan gelmedi sizce niye boyle oldu yerlestirdik kanamasi olabilirmi bide kan da negatif cikti anlamadim gecmi dollenmemi oldu
Günaydın canım 14.gun negatifse fazla umitlenme derim

Benim kahvrengi lekenlemelrm devam edyor pecetye silince geliyor arkdaslar yogun degil ama yogunlsacak die tedirginim aslinda ne yapsam bilemedin yarin tekrar baska bir doktora mi grnsem ki

Belki
Benim kahvrengi lekenlemelrm devam edyor pecetye silince geliyor arkdaslar yogun degil ama yogunlsacak die tedirginim aslinda ne yapsam bilemedin yarin tekrar baska bir doktora mi grnsem ki
yerlesme kanamasidir az once inTenet ten arastirdim asilama dan14 gunu lekelenme yerlesme kanamasiymis benim kan da da negatif cikti ama lekelenmem oldu asklamanin kacinci gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…