Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım dualarım seninle inş bir şey olmaz erken müdahale ile meleğin senle kalır
Canım bebek senledir moralini bozma bak jelatin diye bir şey var onu sıcak sütle hazirliyon iciyon bir hafta boyunca sabah akşam beli tutuyo bide dusugu engelliyo

Canim rabbim seninle olsun inşallah sonraki tedavinde guldursun seni

Çok sağol cnm ins rabbim herkese hepimize hayirlısıyla nasip etsin

Canım Rabbim yüzünü güldürsun insaAllah pes etmek yok umut etmeye devam.. Amin amin

Kizlar hastnye gttim kanamam azaldi pecetyle silince az az bole kahve gibi doktor gebelik var ama cok ufak yerlesme kanamasi olabilr dedi ayrica degerim cok az yukselmis 166.6 bu nedir yaa ben daha yuksek beklyrdum sanirn bebegimi kaybetcem Ne yapalim hersey Allahtan

Ay çok sevindim canım hadi insaAllah değerin gayet güzel hic canini sıkma bence.. İki gün sonra bir daha test yaptir için daha çok rahatlar. Senin bebeğin geç döllenmiş sanırım.. Oy kuzum annesini bırakmamış masaAllah

Canim bak sennle yavrun iyi düşün iyi olsun en son verdigin kandan kac gün gecti aradan ki az diyosun benim 92 cikti bu gün umudunu yitirme

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sırt üstü uzan bol bol dinlen jelatin al iç dusugu önlüyor

Canim sagolun insan sarsiliyor yahu 4gun oldu canim ya dahada yuksek cikmasi gerekmezmiydi sagolun Allah hepmizin yardimcisi olsun Kandil gecesi namzda hepimize dua ettim sukur namazida kildim insallah benimle.kalir

Jeltin

jelatin nedir canim.ilac.mi doktor recetsei oladan alinabilvek bisey mi
Canim bence doktoeun söylemeden bisi icme ayrica 4 gunde 166iyi senin degerin 40li bisiydi baktığın zaman katlamış oluyo hem herkesde farkli oluyormuş bu degerler arastirdim bende biraz

Benim jelim.coktan bitti canlar bir tane kalmsti kullanmadim onuda baska hic bisi vermediler bana

Meyve yiyorum kafami dagtmaya calisyorum biraz da agladim panikledim dogrusu

Meyve yiyorum kafami dagtmaya calisyorum biraz da agladim panikledim dogrusu
Canim çok gezindim ağrım var demistin bence bi kac gün dinlen degerinde gayet iyi bence canını sıkma senin aşılama yaptigin yer takip etmiyomu gittigin doktorun yokmu folic asit falan nie vermediler acaba hamilelere veriyolar ben asilama oncesi başlamıştım baska da bisi vermedi Suan

Ben degerimi alinca arayip bildircektim onlara yarin arayacm leke kan geldi neden olablr die sorcagim ben de folik asit klanyirum ben kendin aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…