- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canimm endişelenme cokmu ayakta kaldin yat dinlen once doktorunu ara belki bisi önerirkizlae cok kotyum simdi lavobaya gttm bende kirmizi lekelr gelyor sanrm bozulyorhm Allahim yardim et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm endişelenme cokmu ayakta kaldin yat dinlen once doktorunu ara belki bisi önerirkizlae cok kotyum simdi lavobaya gttm bende kirmizi lekelr gelyor sanrm bozulyorhm Allahim yardim et
Canim hemen kötüsünü düşünme belki yerlesiyodur ayakta kaldin diye olabilir doktoeunla konustun mu uzan hemenmoralim cok bozuk kizlar dusuyor sanrm
Canım lütfen aklına kotu şeyler getirme.benim arkadaşımda olmuştu doktor çok yormussun kendini demişti şimdi uç aylık yani olabilir skma canini e mimoralim cok bozuk kizlar dusuyor sanrm
Canim ya hayirlarla dön inşallahHastneye gidiyrm kozlar acile.kan vrecm bizim aracta sansimza bugun de aracimiz cikcakti bakimda komsunin aracini aldik
Canim durdumu lekelenmen merak etme hic bisi olmicak allahin izniyleCokte sevinememstm soklardaydim zaten
Hayirlarla don insaAllah Tatlim duamdasinHastneye gidiyrm kozlar acile.kan vrecm bizim aracta sansimza bugun de aracimiz cikcakti bakimda komsunin aracini aldik
Yarın yada pazar yaparım esimde daha erken yapmayalım diyo biliyo tabi başına gelecekleri olumsuz olursa sonuç bunalıma girmeyi dusunuyorumCanım doktor bana demişti asilamanin onuncu günü test yap diye sende yap çıkar benim çıkmıştı zaten ama negatif inş senin pozitif çıkar
Allahım yardımcı olsun canm inşallah bisey olmazkizlae cok kotyum simdi lavobaya gttm bende kirmizi lekelr gelyor sanrm bozulyorhm Allahim yardim et
Canım dualarım seninle inş bir şey olmaz erken müdahale ile meleğin senle kalırmoralim cok bozuk kizlar dusuyor sanrm
İnsaAllah tutacak canım Rabbiminde izniyle.. Duamdasin..Kızlar benimde eşim ikna oldu sonunda mayısta tüp bebek yapmaya gidiyos çok şükür inş tutar dua edin bana
Canimmm cok sevindim hadihayirlisi sun insallah rabbim gönlüne göre versin vitaminleri unutma :)Kızlar benimde eşim ikna oldu sonunda mayısta tüp bebek yapmaya gidiyos çok şükür inş tutar dua edin bana
Allah razı olsun canım rabbimde senin ağzını tatlandirsin on yıl bekledim inadı gidene kadarİnsaAllah tutacak canım Rabbiminde izniyle.. Duamdasin..
Benden sana tavsiye hiç stres yapma sen ve eşin cabalayin rabbim emeğinizi boşa cikarmaz CanımYarın yada pazar yaparım esimde daha erken yapmayalım diyo biliyo tabi başına gelecekleri olumsuz olursa sonuç bunalıma girmeyi dusunuyorum
Yarın aldiracam ona bide bol bol havuç yedirecem oda spermleri çoğaltiyo dua edin ne olur bu seferde tutmasa varya anca rüyamda görürüm artık hamileligiCanimmm cok sevindim hadihayirlisi sun insallah rabbim gönlüne göre versin vitaminleri unutma :)
Rabbim seninde bizimde yüzümüzü guldurur inş hayırlısı ileKızlar benimki negatif.Dualarınıza ihtiyacım var.Allah hamile olan arkadaşlarımızın bebeklerini korusun sağlıkla kucaklarına almayı nasip eylesin.Benim gibi tedavi sürecinde olacak olanların da yardımcısı olsun.