- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- 158
canım benım kesınlıkle dıkkat edıyorsun agır kaldırma beslenmene dıkkat,ozellıkle sabahları haslanmıs ıkı tane yumurta ye ben oyle yapıyorum..Kizlar sonuc 92.44 sanırım biraz düşük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benım kesınlıkle dıkkat edıyorsun agır kaldırma beslenmene dıkkat,ozellıkle sabahları haslanmıs ıkı tane yumurta ye ben oyle yapıyorum..Kizlar sonuc 92.44 sanırım biraz düşük
Çok uzak değil yarim saatlik yol ama esim acele etme sağlık ocağında yaptiralim sonuç tam belli olsun Dr muza gideri diyor gulum nebileyim diğerlerinde değerin düşüşe geçti ya ondan korkuyorumhaftasonu özel hastanede yaptır neden korkuyosun ikinci çizgiyi gördün şükür ki çok güzel görünüyodu ikiz olma ihtimali yüksek bence konukoğlunda yağtırmıştın dimi eviniz nerde çok mu uzak... için rahatlardı
tatlım ben kuru ıncır yedım sureklı cevız fındık falan ve haslanmıs yumurta hep hala da yıyorum.. sen bılırsın tabıkı yınedeKızlar slm ben de bugun adet oldum doktordan haber bekliyorum iğneler için 4 yumurta var 3 u 3mm biri 6 mm sizce iyi mi incir kuru kullanıyor musunuz gerek var mi kizlar
sakin ol düşmüycek bu minnak tutuncak annesine öyle düşün :)Çok uzak değil yarim saatlik yol ama esim acele etme sağlık ocağında yaptiralim sonuç tam belli olsun Dr muza gideri diyor gulum nebileyim diğerlerinde değerin düşüşe geçti ya ondan korkuyorum
İnşallah canım ya Rabbim bebeklere kiymasinsakin ol düşmüycek bu minnak tutuncak annesine öyle düşün :)
inşallah benim de kasık ağrılarım bi durmadı ya aşılama olduğumdan beri devam ediyo kist falan oluşmamıştır inşallah..İnşallah canım ya Rabbim bebeklere kiymasin
tatlım umutsuzluga kapılma degerın gayet guzel artmıs bence.. zaten olmaycak olsa hıc artmaz azalır.. sen sadece dıkkat edecen.. hadı ınsaAllah yaaCanim 9.nisan bu gun 24u 15 gün oluyo doktorum da öyle söyledi ilk testi 12.günü yaptirdim yani sali günü yaptirmistim
Hamileliktede olabiliyor canım agri benm sanki hafif mide bulantim var bide belinde kalçanın tam üstünde ağrı var idrarın koyulasti gibi ama tamda değil kasgimdada hafif hafif batıyor gibi inşallah tutmustur aşılanan canım hepimizininşallah benim de kasık ağrılarım bi durmadı ya aşılama olduğumdan beri devam ediyo kist falan oluşmamıştır inşallah..
Sağol cnm ben de alıyorum hemen doktor iğnelere başla dedi salı günü yumurta takibine tekrar gel dedi hayırlısı bakalimtatlım ben kuru ıncır yedım sureklı cevız fındık falan ve haslanmıs yumurta hep hala da yıyorum.. sen bılırsın tabıkı yınede
inşallah o bel ağrısı geçen gün çok fenaydı ya bi belirtiler var da aynı belirtiler adetinde habercisi olabiliyo hayırlısı ama ben adet olcakmışım gibi hissediyorum malesef...Hamileliktede olabiliyor canım agri benm sanki hafif mide bulantim var bide belinde kalçanın tam üstünde ağrı var idrarın koyulasti gibi ama tamda değil kasgimdada hafif hafif batıyor gibi inşallah tutmustur aşılanan canım hepimizin
Aynen Çarşamba bakıcam dedı yumurtalara gıtıp Ayrıntılı konusucam banada çok Saçma geldıCanım daha ortada yumurta yokken nasıl aşılama gününe karar bile verdi büyümesini takip edip yapmayacak mı? Bir de 8. Gün aşılama hiç duymadım en erken 10-12 duydum. Ama vardır bir bildiği heralde bir sor istersen sen yine de
Burda Uç defa mecbur asılama yoksa tüp bebeğe gecmıyolar bıde tüp daha pahalıya hemen ustun Koru asılama yapıyorlar tutmasında tüp bebeğe gecelımdıyetatlım benimde aşılamam 10. gün yapılmıştı yumurtalarım çabuk gelişmişti benim doktorumda profosör bana da erken gelmişti ama vardır bi bildikleri sıkma canını
Cnm sen iğneyle adetin kaçıncı günü başladıntatlım ben kuru ıncır yedım sureklı cevız fındık falan ve haslanmıs yumurta hep hala da yıyorum.. sen bılırsın tabıkı yınede
Tmm canım hamile kalsam kaldiririm çok sağolhamıle oldugunu duay duymaz kaldırıyorsun ustunden bunu ozellıkle soyledı hoca
Olumlu düşün canm insallah olacak hayirlisya ben hala sevinemiyorm hayırla sonuçlanır inşaallahinşallah o bel ağrısı geçen gün çok fenaydı ya bi belirtiler var da aynı belirtiler adetinde habercisi olabiliyo hayırlısı ama ben adet olcakmışım gibi hissediyorum malesef...
Canım doktor bana demişti asilamanin onuncu günü test yap diye sende yap çıkar benim çıkmıştı zaten ama negatif inş senin pozitif çıkarbugün 10. günüm test yapıyım mı sence merak ediyorum ama bi yandan da korkuyorum napim bi fikir verin(((
Allah sabır versin bi tanembeklemeye çalışcam
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın canım dua et bol bolSağol cnm ben de alıyorum hemen doktor iğnelere başla dedi salı günü yumurta takibine tekrar gel dedi hayırlısı bakalim
Ben iğne kullanmadim doktorum sadece ilaç verdi oda edetin beşinci günü başladım benim yumurtaliklarim iyiydi sadece guclendirme yapıldı on tane tek hap kullandım yetti sonra catlatici iğneKızlar adetin birinci günü iğneyle başlayan var mi