benim kızım akşam saat 8-9 gibi uyku moduna girmeye başlıyor ama oyun oynuyoruz kucaktan kucağa biraz seviyoruz falan oyalıyoruzBizimki de gündüz üç saat uyuyo cnm toplamda.akşam beşten snra yatırmazsam saat yedide uykudan ölüyo. Napacn bn geç yatıp sabah kalkması için ya böyle çok erken gbi geliyo
Emine ckr sana yazdım bu üstteki mesajı yalnış yazmışım kusura bakma
Konunuzu yenı gordum ben 25nısanda dogum yaptım bebegımı daha kontrole goturmedım bu ayın 25ınde kontrolu gecen ayın 25ınde 7.200kg 68cmdı 6.ayını doldurdugunda aksam en gec 8uyur sabah 6.7 gıbı kalkardı ama bu hafta alt ıkı dısımız patladı huysuzluk basladı gecelerı cok uyanıyo gunduz keyfı yerınde gece atesı cıkıyo hep ılgı ıstıyo oyn ıstıyo oyncklrndan hemen sklyo zaten herseyı agzına sokuyo yurutec almadım dha erkn demıslerdı ama sz kullanıyomssnz nasl rhat edebldnzmı bende alsammı yanls brkp hcbsy ypymrm hemen mzklanıyo bıde benımkı kendı kendıne yuzustu sırtustu donyo azcık oyncaklryla oynuyo hemen bgro cevırıyım dye emekleymıyo daha detskle oturblyo
Telefondan gırıyorum alıntı yapamadım bızımkıde sureklı oyun ılgı beklıyo 8ayları yaklastı zaten bende bakm modellerıne boyları ayarlanan varmıs ona gore alym smdıden cnku onu brkp bsy ypamıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?