bence kan testi yaptır.günlerdir yorumları okuyorum sonradan değerleri yükselen olmuş.benim de bugün 12.gün negatif ama sanki umutlandım.Kizlarrr benim bugun asilamanin 14.gunu .onuncu gun kan testi yaptirmistim negatifti.bugun idrar testi aldim meraktan bir baktim cok silik cift cizgi.dayanamayip 2.testi aldim acaba yanlismi test diye oda aynisi.boyke bisey olabilirmi 3 gunde.yarin tekrar kan vericem idrarda cikan kandada cikar heralde...cok korkuyorum
İnşallah öyle bir şey olur ve bende umutlanırumKizlarrr benim bugun asilamanin 14.gunu .onuncu gun kan testi yaptirmistim negatifti.bugun idrar testi aldim meraktan bir baktim cok silik cift cizgi.dayanamayip 2.testi aldim acaba yanlismi test diye oda aynisi.boyke bisey olabilirmi 3 gunde.yarin tekrar kan vericem idrarda cikan kandada cikar heralde...cok korkuyorum
Insallah kizlar dua edelim birbirimize yarin vericem kani ogleden sonra belli olunca yazarim hicbirimiz umudumuzu yitirmeyelim...
Kan sonucumu degerim 30 yani pozitif gozukuyo sizce nasil kizlarcanım ne yaptın kan sonucunu aldın mı?
hayırlı olsun hamilesin adet sancın var mı belirtilerin ne merak ediyorum.bende biraz lekelenme oldu.bugün 13.günüm.adetime daha 3 gün vardı aslında.Kan sonucumu degerim 30 yani pozitif gozukuyo sizce nasil kizlar
Kan sonucumu degerim 30 yani pozitif gozukuyo sizce nasil kizlar
Gözün aydın canım çok sevindim pozitifKan sonucumu degerim 30 yani pozitif gozukuyo sizce nasil kizlar
Cnm belim cok agriyor goguslerim aciyor kasiklarim yaniyor belirtiler bunlar...cok tesekkur ederim insallah deger yukselir ozamn rahatliycam...allah isteyen herkese verdinhayırlı olsun hamilesin adet sancın var mı belirtilerin ne merak ediyorum.bende biraz lekelenme oldu.bugün 13.günüm.adetime daha 3 gün vardı aslında.
Cok tesekkur ederim insallah devami gelir...sende inan olucak bu is umutsuzluga kapilma sakinGözün aydın canım çok sevindim pozitif
cnm erken gelende var gec gelende var yerlesme kanamasida olabilir....sen dikkat et ..doktorlar hasta bile olsaniz test yaptirin diyolarkızlar benden bugün çok az peçeteye kan geldi.adet oldum sanırım.ama daha 3 veya 4 gün var.bu kadar erken gelmesi normal mi.
Kapıldım bile negatif benim sonuç 0.15 yükselir mi ki yarın adet günüm bilmiyorum ne olurCok tesekkur ederim insallah devami gelir...sende inan olucak bu is umutsuzluga kapilma sakin
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsinCnm belim cok agriyor goguslerim aciyor kasiklarim yaniyor belirtiler bunlar...cok tesekkur ederim insallah deger yukselir ozamn rahatliycam...allah isteyen herkese verdin
canım kullandığımız ilaçlar adet gününü etkiliyormuş.benimde tam tersi erken geldi.bazılarında gecikme yapıyormuş.ama sen yinede her ihtimale karşı testini yaptır.sat 11.Mayıs
aşılamanın 16.günü
10.gün b-hcg 2.51 14.gün b-hcg 1.09
hala adet olmadım
yorumu olan var mı? hamile değilsem ne olmuş olabilir? Dr.uma gitmedim daha bugün fırsat bulabilirsem gidicem.
geçen ay aşılamam tutmadığında 2 gün önce olmuştum.canım kullandığımız ilaçlar adet gününü etkiliyormuş.benimde tam tersi erken geldi.bazılarında gecikme yapıyormuş.ama sen yinede her ihtimale karşı testini yaptır.