Kismet cnm üzülme ilkse dene yine asilamayi ben yarin doktorla konusup tup bebege geciyorum hayırlısı...Slm cnm ben bugun tahlil yaptirdim sonuc ne yazikki negatif 1.20 cikti tutmadi asilamam
Uzuldum tabi uzulmemek eldemi evet ilk asilamam doktorumda bu ay ara vermeden devam edelim diyo bakalim adet olmadim daha olursam gidecem tekrarKismet cnm üzülme ilkse dene yine asilamayi ben yarin doktorla konusup tup bebege geciyorum hayırlısı...
Bence pozitif gözün aydinkızlar az önce acilden geldim.aşılamanın bugün 9.günü test yaptırdım 4.6 çıktı dr negatif diyemem bi laç gün sonra tekrar yaptır dedi.sizce bu değer nasıl
ciddi misin saatlerdir buradayım kimse yazmadı allahım gerçekten miBence pozitif gözün aydin
Canim ben 7. Gün baktirmistim 2.96 çıktı dr 5 veya 5 e yakın olsun istiyoruz dedi önemli olan gunasiri yükselmesi pazar tekrar baktir canım inşallah yükselirciddi misin saatlerdir buradayım kimse yazmadı allahım gerçekten miben bu değerlerden hiç anlamıyorum.burdaki yazılanlara göre tuttum kocamı acile götürdüm.9.günde bu değer ii mi diyorsun.ne olur arkadaşlar başka okuyan tecrübeli arkadaşlar da cevap yazsın.uyku tutmuyor.yumiti arkadaşım eğer dediğin doğruysa allah sana ne muradın varsa versin rabbim senin de yüzünü güldürsün
Canim ayni seyleri yasiyoruz maalesef dunden beri cnm cok sikkin..herseyin hayirlisi diyorum ama icim icimi yiyor..hersey sil bastan simdi12.gün ve 0.15 arkadaşlar negatif ysni
Tekrar baktirdin mi sen canımCanim ayni seyleri yasiyoruz maalesef dunden beri cnm cok sikkin..herseyin hayirlisi diyorum ama icim icimi yiyor..hersey sil bastan simdi
benimde 11.gün oldu.test yaptırdın mı?14.gun
Yok cnm baktirmadi m yaptirmiycam persembe gunune kadarTekrar baktirdin mi sen canım
bende öyle diyordum ama ailem çok sabırsız bende üzülmekten korkuyorum yarın yaptırcam ne olcaksa olsun artıkYok cnm baktirmadi m yaptirmiycam persembe gunune kadar
Ben 10.gun yaptirdim negatif cikti o yuzden umudum kesildi ve yaptirmiycsm bekliycem sali 15. Gun .persembe falan yaptiririm eger regl olmazsambende öyle diyordum ama ailem çok sabırsız bende üzülmekten korkuyorum yarın yaptırcam ne olcaksa olsun artık
Kaçıncı gün kiaz önce idrar testi yaptım tek çizgiyi gördüm.dakikalarca bekledim belki çiftlenir diye ama nafile
11.günKaçıncı gün ki