Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm belim cok agriyor goguslerim aciyor kasiklarim yaniyor belirtiler bunlar...cok tesekkur ederim insallah deger yukselir ozamn rahatliycam...allah isteyen herkese verdin
Hira siz kaç aydır deniyirdunuz bu ilk aşılama diye hatırlıyorum sende yada eşinde var mıydı bir problem

Doktorumla görüştüm. Kist vs hiç bişey demedi, ultrasonla da bakmadı.
yarına kadar da bekleyelim tekrar b-hcg bakalım bazen değerler sonradan yükseliyor dedi.
yarın bi test daha yaptırıcam. :KK43: ümitsizim.
İnşallah yüksek çıkar canım hayırlısı bende umitsizim bekliyorum allahtan ümit kesilmez inşallah olur

Ben 3. aşılamayı yapsam mı yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem , yoksa bu işten komple vaz mı geçsem bilemedim. Yaş da 32 3.5 yıllık evliyim ama ilk 2.5 yılında implant kullanarak korundum. 1 yıldır korunmuyorum.
Bilemedimki yaa

Ben 3. aşılamayı yapsam mı yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem , yoksa bu işten komple vaz mı geçsem bilemedim. Yaş da 32 3.5 yıllık evliyim ama ilk 2.5 yılında implant kullanarak korundum. 1 yıldır korunmuyorum.
Bilemedimki yaa
canım implantlarda etki biraz uzun sürüyormuş malesef ıpranmak istemiyorsan tüp bebege gec çünkü bende 31 yasındayım daha 3 aydır korunmuyrz ama bende 6 ay sonra olmazsa tüp bebege gecmeyi planlıyorum çok yoruyor bu bekleme süreleri insanı

Bugün tekrar kan testi yaptırdım 0.1 gördüm içimde ki Son umut da öldü böyle ilaç iğne ile beklemek çok zormuş allah herkesin yardımcısı olsun ben biraz kendi haline birakacagim

Bilemedimki yaa
Canim benimde dün kahverengi akıntıları geldi bugün resmen durdu senin sonra devam etti mi

Mrblar benimde bugun asilamamin 8.gunu asilamanin ilk gununden bu yana goguslerim agriyor ben catlatma ignesinden oldugunu dusunuyorum onun disinda hic bi belirti yok ne agri ne batma ne akinti sizce erken mi yoksa tutmamis midir :KK43:

hadi yaa :KK43: hira dan haber var mı kızlar.bu arada pre-seed jeli duyan var mı bir çok kişi hamile kalmış ilk kullanımda.denesem mi bilmiyorum cesarette edemiyorum.
Benim geçen ay yaptırdığım aşılamam tutmadı doktorum bu ay dnlenme mi istedi bende aşılamadan önce eczaneden bu jeli almıştım fakat hiç kullanmamıştım. Bu ay ovülasyon testiyle birlikte yumurtalama günleri kullandım toplamda 3 sefer kullanmışımdır. Bakalım bir faydası olacak mı? şimdi adet günün beklemekteyim.

Benim geçen ay yaptırdığım aşılamam tutmadı doktorum bu ay dnlenme mi istedi bende aşılamadan önce eczaneden bu jeli almıştım fakat hiç kullanmamıştım. Bu ay ovülasyon testiyle birlikte yumurtalama günleri kullandım toplamda 3 sefer kullanmışımdır. Bakalım bir faydası olacak mı? şimdi adet günün beklemekteyim.
ben eczaneye sordum bilmiyoruz bu ürünü hiç duymadık dediler.bende güvenemedim yaa :KK43: aslında kullanan birini görsem hemen alıcam.yan etki falan yapmasından korkuyorum.sende olumsuz bişeyler yaptı mı yada hissettin mi?

Bi daha denemicem. Benden bu kadar. Hepiniz için hayırlısı olsun. Hoşçakalın.
hepimiz böle oluyoruz dimi tutmayınca.. çünkü çok beklenti içine girior daha ortada bişi yokken hamile gibi davranıyoruz yediğine dikkat et oturduğuna kaktığını işlerini aksat derken zaten hamileyim moduna iyiceee girioruz olmadığını öğrenincede düşük yapmış gibi bi etki bırakıor bize.. bu ay bıldırcın yumurtası süt bal karışımı içmeye başlıorum .. ve artık doktora gitmiorum mübarek ramazanda geliorrr birbirimize dua edelim inşalllahhh

X