Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bugün afet günüm ilaclar yüzünden kist oluyor o da adeti geciktiriyor canjminşallah
Evetpeki nasıl anlaşılıyor ultrasonla filan mı bakıyor?
Hira siz kaç aydır deniyirdunuz bu ilk aşılama diye hatırlıyorum sende yada eşinde var mıydı bir problemCnm belim cok agriyor goguslerim aciyor kasiklarim yaniyor belirtiler bunlar...cok tesekkur ederim insallah deger yukselir ozamn rahatliycam...allah isteyen herkese verdin
Doktorumla görüştüm. Kist vs hiç bişey demedi, ultrasonla da bakmadı.
İnşallah yüksek çıkar canım hayırlısı bende umitsizim bekliyorum allahtan ümit kesilmez inşallah olurDoktorumla görüştüm. Kist vs hiç bişey demedi, ultrasonla da bakmadı.
yarına kadar da bekleyelim tekrar b-hcg bakalım bazen değerler sonradan yükseliyor dedi.
yarın bi test daha yaptırıcam. ümitsizim.
hadi yaa hira dan haber var mı kızlar.bu arada pre-seed jeli duyan var mı bir çok kişi hamile kalmış ilk kullanımda.denesem mi bilmiyorum cesarette edemiyorum.hastalandım.
canım implantlarda etki biraz uzun sürüyormuş malesef ıpranmak istemiyorsan tüp bebege gec çünkü bende 31 yasındayım daha 3 aydır korunmuyrz ama bende 6 ay sonra olmazsa tüp bebege gecmeyi planlıyorum çok yoruyor bu bekleme süreleri insanıBen 3. aşılamayı yapsam mı yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem , yoksa bu işten komple vaz mı geçsem bilemedim. Yaş da 32 3.5 yıllık evliyim ama ilk 2.5 yılında implant kullanarak korundum. 1 yıldır korunmuyorum.
Bilemedimki yaa
Canim benimde dün kahverengi akıntıları geldi bugün resmen durdu senin sonra devam etti miBen 3. aşılamayı yapsam mı yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem , yoksa bu işten komple vaz mı geçsem bilemedim. Yaş da 32 3.5 yıllık evliyim ama ilk 2.5 yılında implant kullanarak korundum. 1 yıldır korunmuyorum.
Bilemedimki yaa
Benim geçen ay yaptırdığım aşılamam tutmadı doktorum bu ay dnlenme mi istedi bende aşılamadan önce eczaneden bu jeli almıştım fakat hiç kullanmamıştım. Bu ay ovülasyon testiyle birlikte yumurtalama günleri kullandım toplamda 3 sefer kullanmışımdır. Bakalım bir faydası olacak mı? şimdi adet günün beklemekteyim.hadi yaa hira dan haber var mı kızlar.bu arada pre-seed jeli duyan var mı bir çok kişi hamile kalmış ilk kullanımda.denesem mi bilmiyorum cesarette edemiyorum.
oldum sonra canım az az geldi sonra bayağı geldi ama normalde benim çok sancılı olurdu bu sefer öle olmadıCnm sen adet olmamistn ne oldu sonuc
ben eczaneye sordum bilmiyoruz bu ürünü hiç duymadık dediler.bende güvenemedim yaa aslında kullanan birini görsem hemen alıcam.yan etki falan yapmasından korkuyorum.sende olumsuz bişeyler yaptı mı yada hissettin mi?Benim geçen ay yaptırdığım aşılamam tutmadı doktorum bu ay dnlenme mi istedi bende aşılamadan önce eczaneden bu jeli almıştım fakat hiç kullanmamıştım. Bu ay ovülasyon testiyle birlikte yumurtalama günleri kullandım toplamda 3 sefer kullanmışımdır. Bakalım bir faydası olacak mı? şimdi adet günün beklemekteyim.
hepimiz böle oluyoruz dimi tutmayınca.. çünkü çok beklenti içine girior daha ortada bişi yokken hamile gibi davranıyoruz yediğine dikkat et oturduğuna kaktığını işlerini aksat derken zaten hamileyim moduna iyiceee girioruz olmadığını öğrenincede düşük yapmış gibi bi etki bırakıor bize.. bu ay bıldırcın yumurtası süt bal karışımı içmeye başlıorum .. ve artık doktora gitmiorum mübarek ramazanda geliorrr birbirimize dua edelim inşalllahhhBi daha denemicem. Benden bu kadar. Hepiniz için hayırlısı olsun. Hoşçakalın.