Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlarrr benim bugun asilamanin 14.gunu .onuncu gun kan testi yaptirmistim negatifti.bugun idrar testi aldim meraktan bir baktim cok silik cift cizgi.dayanamayip 2.testi aldim acaba yanlismi test diye oda aynisi.boyke bisey olabilirmi 3 gunde.yarin tekrar kan vericem idrarda cikan kandada cikar heralde...cok korkuyorum

Kizlarrr benim bugun asilamanin 14.gunu .onuncu gun kan testi yaptirmistim negatifti.bugun idrar testi aldim meraktan bir baktim cok silik cift cizgi.dayanamayip 2.testi aldim acaba yanlismi test diye oda aynisi.boyke bisey olabilirmi 3 gunde.yarin tekrar kan vericem idrarda cikan kandada cikar heralde...cok korkuyorum
bence kan testi yaptır.günlerdir yorumları okuyorum sonradan değerleri yükselen olmuş.benim de bugün 12.gün negatif ama sanki umutlandım.

İnşallah öyle bir şey olur ve bende umutlanırum

Insallah kizlar dua edelim birbirimize yarin vericem kani ogleden sonra belli olunca yazarim hicbirimiz umudumuzu yitirmeyelim...

hayırlı olsun hamilesin adet sancın var mı belirtilerin ne merak ediyorum.bende biraz lekelenme oldu.bugün 13.günüm.adetime daha 3 gün vardı aslında.
Cnm belim cok agriyor goguslerim aciyor kasiklarim yaniyor belirtiler bunlar...cok tesekkur ederim insallah deger yukselir ozamn rahatliycam...allah isteyen herkese verdin

kızlar benden bugün çok az peçeteye kan geldi.adet oldum sanırım.ama daha 3 veya 4 gün var.bu kadar erken gelmesi normal mi.

sat 11.Mayıs
aşılamanın 16.günü
10.gün b-hcg 2.51 14.gün b-hcg 1.09
hala adet olmadım

yorumu olan var mı? hamile değilsem ne olmuş olabilir? Dr.uma gitmedim daha bugün fırsat bulabilirsem gidicem.

sat 11.Mayıs
aşılamanın 16.günü
10.gün b-hcg 2.51 14.gün b-hcg 1.09
hala adet olmadım

yorumu olan var mı? hamile değilsem ne olmuş olabilir? Dr.uma gitmedim daha bugün fırsat bulabilirsem gidicem.
canım kullandığımız ilaçlar adet gününü etkiliyormuş.benimde tam tersi erken geldi.bazılarında gecikme yapıyormuş.ama sen yinede her ihtimale karşı testini yaptır.

canım kullandığımız ilaçlar adet gününü etkiliyormuş.benimde tam tersi erken geldi.bazılarında gecikme yapıyormuş.ama sen yinede her ihtimale karşı testini yaptır.
geçen ay aşılamam tutmadığında 2 gün önce olmuştum.
ama hayatımda hiç bu kadar gecikmedi adetim.
tedirginim.
hamile oldugumu düşünmüyorum, başka bi problemmi var acaba diye düşünüyorum.

takip ettiğim yazılarda sürekli test yaptırın 16.gününe kadar diyorlar.10 gün geciken yada gec döllenip hamile kalan oluyormuş canım.değerler sonradan birden yükselişe geçebiliyormuş.inş.sende de öyle olur.

X