- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
Canim cok üzüldüm allah yardimcin olsun çok zor üzülme diyeceğim ama çok zorKizlar ben maalesef kimyasal gebelik geciriyomusum degerim once yukseldi sonra dustu kanamam basladi cok uzuldumm ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok üzüldüm allah yardimcin olsun çok zor üzülme diyeceğim ama çok zorKizlar ben maalesef kimyasal gebelik geciriyomusum degerim once yukseldi sonra dustu kanamam basladi cok uzuldumm ..
Sagol cnm cok zor hemde cook zor ama allahtan umut kesilmez...o dogru zamani biliyodur....Canim cok üzüldüm allah yardimcin olsun çok zor üzülme diyeceğim ama çok zor
hala devam edio canım.Canim benimde dün kahverengi akıntıları geldi bugün resmen durdu senin sonra devam etti mi
Canim ben kırklarelideyim istanbulda sanki medical park ve Medicana duymuştum siz ne kadar zamandır deniyorsunuz sende yada eşinde bir problem var mihala devam edio canım.
tüp bebek merkezi araştırıyorum ama :S
bilemiorum
varmı istanbulda duyduğun bildigin bir yer
Benim aldığım eczanede de yoktu ama sipariş üzerine getirtti. İnternette de satışı yapılıyor ama bir eczaneden sipariş edip temin edersen daha güvenilir olur, çünkü internette sahteleri çok fazla oluyormuş. Bende olumsuz bir etkisi olmadı yumurtalama günleri takip edip kullandım ve gerçekten bu jeli kullandığım zamanlar spermler içimde daha çok kalıyor normal ilişkide ister istemez spermler dışarı çıkıyor.ben eczaneye sordum bilmiyoruz bu ürünü hiç duymadık dediler.bende güvenemedim yaa aslında kullanan birini görsem hemen alıcam.yan etki falan yapmasından korkuyorum.sende olumsuz bişeyler yaptı mı yada hissettin mi?
Ben brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum bu merkeze gidip hamile kalan yakınların var tavsiye üzerine gittim bende. doktorumda yücel karaman internetten araştır istersen güzel ve kaliteli bir merkez. Yücel hocada çok iyi bir doktor.hala devam edio canım.
tüp bebek merkezi araştırıyorum ama :S
bilemiorum
varmı istanbulda duyduğun bildigin bir yer
teşekkür ederim bakacağım :)Ben brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum bu merkeze gidip hamile kalan yakınların var tavsiye üzerine gittim bende. doktorumda yücel karaman internetten araştır istersen güzel ve kaliteli bir merkez. Yücel hocada çok iyi bir doktor.
tabii ki yardımcı olabileceğim bir konu olursa cevaplarım.teşekkür ederim bakacağım :)
özelden konusabilir miyiz detaylı bilgi verebilirmisiniz?
çok geçmiş olsun, bende 5 ay önce ilk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım, 5 yıllık hasretim sona erdi derken, sevincim 3 gün sürdü. kimyasal gebelikmiş kanamayla attı vücut, hala bir umut bekliyorum Allah sabır versin rabbim dileyen herkese hayırlısını nasip etsin. Öyle ızdırap dolu bir süreç ki Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...Sagol cnm cok zor hemde cook zor ama allahtan umut kesilmez...o dogru zamani biliyodur....
Mrb ben mayis ayinda ilk asilamami oldum fakat benimde tutmadi bende gunu gunune adet olurdum asilamadan sonra kullandigimiz ilaclar ozellikle fitiller adet gecikmesi yapiyomus bende 3 gun gecikmisti sonra adet oldum progestan fitil gecikme yapiyomis doktorum bana oyle soyledi simdi ikinci asilamami yaptiricam kismetse umarim senin kandegerin yukselir guzel haberler alirsinSelamun Aleyküm arkadaşlar,
Bende 29 Mayısta aşılama yaptırdım. 15 Haziranda adet bekliyordum ve dayanamayıp kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Bugün hala 3 gün geçmesine rağmen adet görmedim. Benim hiç gecikmem olmazdı normalde hatta hep erken olurum. Tabi nerdeyse 15 gün boyunca da her gün sabah öğle akşam olmak üzere 2 şer den, günlük 6 tane progestonu fitil olarak kullanmamı söyledi doktor. Şimdi cuma gel tekrar kan tahlili yapacağız dedi. Belki beta hcg yükselebilir dedi, kızlar anlamıyorum mantık veremiyorum. Bütün umudum bitmişken bu ay tekrar içime bir umut attılar ama nasıl mümkün olur gebe olmam. Pozitif olsa ilk kanda çıkması gerekmezmiydi. Acaba yoğun olarak kullandığım progeston geciktirmiş olabilir mi? Etraftan böyle bir şey duydunuz mu hiç?
Evet benim aklıma da klomen ve progeston geldi sonuçta hormonlarla oynanıyor. Ama doktor değer yükselebilir diyince tekrar bir umutlandım. Dediğin doğru ama arkadaşım bugün yarın olurum bende, çünkü üstünden 17 gün geçmiş bir aşılama mutlaka kanda belli ederdi kendini. Hayırlısı olsun bir dahaki sefere inşallah. Allah cümlemize tez zamanda mutlu haberleri almayı nasip eder inşallah...Mrb ben mayis ayinda ilk asilamami oldum fakat benimde tutmadi bende gunu gunune adet olurdum asilamadan sonra kullandigimiz ilaclar ozellikle fitiller adet gecikmesi yapiyomus bende 3 gun gecikmisti sonra adet oldum progestan fitil gecikme yapiyomis doktorum bana oyle soyledi simdi ikinci asilamami yaptiricam kismetse umarim senin kandegerin yukselir guzel haberler alirsin
canım bişey görünmüyor gibi, kaç gün geçti?Kızlar burda t nin altında Gölge gören var mı Allah için bi cevap yazın
Kan degerin kac cikmisti yaptirdiginda yukselebilir dediEvet benim aklıma da klomen ve progeston geldi sonuçta hormonlarla oynanıyor. Ama doktor değer yükselebilir diyince tekrar bir umutlandım. Dediğin doğru ama arkadaşım bugün yarın olurum bende, çünkü üstünden 17 gün geçmiş bir aşılama mutlaka kanda belli ederdi kendini. Hayırlısı olsun bir dahaki sefere inşallah. Allah cümlemize tez zamanda mutlu haberleri almayı nasip eder inşallah...
çok erken yapmışsın, idrar testi için gününü bekle derim :)Daha 4 gün var