anım ilk hamileliğimde googledan araştırıp okumadık yer bırakmamıştım :) 15 aylık bir kuzum var ama yinede okumaya devam ediyorum özel bir yer yok ama hamilelik yazsan bile o kadar çok kaynak çıkıyor ki:)tesekkurlerrr :) ne yemek neye dikkat etmek lazım, böyle bilgileri edinebileceğim kaynak öneriniz var mı?
Canım ilk hamile
anım ilk hamileliğimde googledan araştırıp okumadık yer bırakmamıştım :) 15 aylık bir kuzum var ama yinede okumaya devam ediyorum özel bir yer yok ama hamilelik yazsan bile o kadar çok kaynak çıkıyor ki:)
Mide de şişkinlik sürekli toksun gibi, biraz bulantı ara ara yumurtalıklar ağrı yaptı gibi bendekilerselamlar herkese
latte hamile oldugunu öğrenmeden önce hamile olduguna dair bir belirti oldu mu
bu soru aynı zamanda herkese olsun
Sanırım ben de varım bu hafta kesinleşince yazarım dedim ama dayanamadım kanda çıktı
selamlar herkese
evet adet tarihime 6 gün vardı en kısa sürede tekrar hamile kalmanı ve sağlıkla yavruna kavuşmanı dilerim bende yolun başındayım dahaCanım adetini beklemeden mi kan testi yaptırdın ve çıktı?
benim idrar da çıkmadı . Kanda da 2 kez yaptırdım öyle çıktı ama daha doktora gitmedimCanım benimde adetime 2 gün falan var bugün çok düşündüm gidip kan testi yaptırim mi diye, sonra idrar testi aldım negatif çıktı gitmekten vazgeçtim. Belki kanda da çıkmaz erkendir diye düşünmüştüm. Ama senin durumun ümit verdi bana :)
Sanırım ben de varım bu hafta kesinleşince yazarım dedim ama dayanamadım kanda çıktı
Canım benimde adetime 2 gün falan var bugün çok düşündüm gidip kan testi yaptırim mi diye, sonra idrar testi aldım negatif çıktı gitmekten vazgeçtim. Belki kanda da çıkmaz erkendir diye düşünmüştüm. Ama senin durumun ümit verdi bana :)
benim idrar da çıkmadı . Kanda da 2 kez yaptırdım öyle çıktı ama daha doktora gitmedim
anım ilk hamileliğimde googledan araştırıp okumadık yer bırakmamıştım :) 15 aylık bir kuzum var ama yinede okumaya devam ediyorum özel bir yer yok ama hamilelik yazsan bile o kadar çok kaynak çıkıyor kitesekkurlerrr :) ne yemek neye dikkat etmek lazım, böyle bilgileri edinebileceğim kaynak öneriniz var mı?
Ben hamile olduğumu 2 hamileliğimdede rüyamda gördüm canım insan gerçekten hissediyor:) fiziksel olarakda adet belirtilerimin aynısı iştahımda artma bel ağrısı göğüslerde hassasiyet yani adet olmadan önce ne yaşıyorsam aynısı :)selamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?