• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar baya oldu gorusmeyeli biz 19 aylık olduk ikinci bebisde yolda :anneadayı::anneadayı:nasipse biraz zor olacak bizim için belki ama Annelikte kolay birsey değil ztn bizim dort sene sonra çocuğumuz oldu bunda da korunmadk hc Rabbim bir sene sonra nasip etti.Bir oğlum vardı şimdi bir oglan daha nasip olacak ömrü varsa..Oğlum memeyi kendi bıraktı hamile kalınca Sukur hc ugrasmadm.Ne güzel hamile annelerimiz var Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah arada uğrayacağım artık nasipse kendinize iyi bakın( bu arada nick degistirdm eski nick ::asikiz2020) :halay::halay:

Günaydın kızlar baya oldu gorusmeyeli biz 19 aylık olduk ikinci bebisde yolda :anneadayı::anneadayı:nasipse biraz zor olacak bizim için belki ama Annelikte kolay birsey değil ztn bizim dort sene sonra çocuğumuz oldu bunda da korunmadk hc Rabbim bir sene sonra nasip etti.Bir oğlum vardı şimdi bir oglan daha nasip olacak ömrü varsa..Oğlum memeyi kendi bıraktı hamile kalınca Sukur hc ugrasmadm.Ne güzel hamile annelerimiz var Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah arada uğrayacağım artık nasipse kendinize iyi bakın( bu arada nick degistirdm eski nick ::asikiz2020) :halay::halay:
Oncelikle tebrik ediyorum rabbim size bagislasin. darisi ins bana diyorum. Bizimde tedaviyle olmustu hic korunmadik hayirlisi artik.

Oncelikle tebrik ediyorum rabbim size bagislasin. darisi ins bana diyorum. Bizimde tedaviyle olmustu hic korunmadik hayirlisi artik.
Sağol cnm bnmki kendiliğinden oldu sağlık sorunu olmadığı sürece kafada bitiyor herhalde bnmki de büyük ihtimal psikolojikdi Rabbim bi şekilde nasip etti inşallah sanada hayırlısını nasip eder

Merhaba arkadaslar uzuuuuun zaman gecti nasilsiniz masallah yeni bebislerde katilmis Allah uzun omurler nasip etsin
Ben size emzirmeyi sormak istiyordum kizim 19 aylik tek gogus emiyor yoruluyorum artik ve psikolojik olarak mahvoldum birakmasi icin ne yapabilirim calismiyorum yemek yemekten
Cok beni emiyor ve sayilamayacak kadar cok emiyor 2 yasini beklemek istiyordum ama kendimden tiksinmeye basladim siz nasil biraktiniz ya da nasil bir yol izleyeceksiniz
Aynı sorun bende de var. Benim oğlan da emiyor. Sadece sağ memeden. Gece gündüz demeden emiyor. Eşimin teyzesi çok bilge bir kadın. 60 yaşında. Ona sordum bu kışı gecir Mart ayında sütten kes dedi. Ve bir kere de kesin dedi. Havalar sıcak olunca dışarı çıkıp gezdirirsin oyalarsin dedi. Ha bide karnı tok olursa meme istemez yada çabuk vazgeçermis. Ben bu kışı atlatıp memeyi kesecem.

Aynı sorun bende de var. Benim oğlan da emiyor. Sadece sağ memeden. Gece gündüz demeden emiyor. Eşimin teyzesi çok bilge bir kadın. 60 yaşında. Ona sordum bu kışı gecir Mart ayında sütten kes dedi. Ve bir kere de kesin dedi. Havalar sıcak olunca dışarı çıkıp gezdirirsin oyalarsin dedi. Ha bide karnı tok olursa meme istemez yada çabuk vazgeçermis. Ben bu kışı atlatıp memeyi kesecem.

Galiba bende mart ya da nisana kadar bekleyeceğim daha ben hazır değilim sırf kendim için de bırakmak istemiyorum hayırlısı olsun insallah

İyi aksamlar arkadaşlar evde çocuğunuzla ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz malum kış geldi cok sıkılıyor evde bir oyun üzerinde en fazla 15 dk duruyor hemen kalkiyor

Sağol cnm bnmki kendiliğinden oldu sağlık sorunu olmadığı sürece kafada bitiyor herhalde bnmki de büyük ihtimal psikolojikdi Rabbim bi şekilde nasip etti inşallah sanada hayırlısını nasip eder
Hayırlı uğurlu olsun. Ben nisan annesiydum ama byrayida takip ediyordum. Bende bu hafta hamile olduğumu öğrendim. Alisabildiniz mi bu psikoljiye. Bebeginiz sutu kaçıncı ayda bıraktı. Bende adapte olabilecek miyim bu sürece iki bebeğe birden yetecek miyim çok deli sorular var kafamda. Kilo sorunu da bitmemisken hamile kalmak biraz düşündürdü beni. Rabbim hakkımızda hayurlisini versin

İyi aksamlar arkadaşlar evde çocuğunuzla ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz malum kış geldi cok sıkılıyor evde bir oyun üzerinde en fazla 15 dk duruyor hemen kalkiyor
Bolca kosturmaca top oynayarak, canı isterse oyun hamuru, boyama , kitap okuma, takı kutusu kurcalamaya,hepsinde renkleri öğretmeye çalışıyorum. Sayıyı öğretmeye çalışıyorum. Birlikte bulaşık çamaşır asma. Süpürge yapma. Bir bagcik gibi birşeye nesneleri gecirtmeye çalışıyorum. Pipeti bir iki cm farklı boyutlarda olarak kesip onları geçiyoruz. Kolye yapıp yakıyoruz. Oyuncaklsriyla oyun kuruyorum çay yapıyoruz içiyoruz dokuyoruzfalan. Alışveriş arabası var minik onu alıyor çanta takıyor geziyor bebek atıyoruz içine. Yada topları basket yap bosalt. Kule yap. Lego yap. Hayal dünyasını geliştirmeye çalışıyorum. Pencereden baktirip cam soğuk petek sıcak .yastiklardan ev yapıp saklıyorum. Öyle

Bende hamilehim ve ağustosta kucağıma alacağım nasipse. Allah yardımcımız olsun alistiniz mi bu fikre. Tuvalet eğitimi falan olmadan biraz korkuyorum bu surecten

Merhaba hayırlı olsun. Rabbim nasip ettiyse altından kalkarız. Her zorlukla beraber bir kolaylıkta vardır. Arka arkaya tabiki kolay olmayacak ama fazlasıyla avantajları da olacak bebeklik dönemi sonrası. Tuvalet eğitimine bizde henüz başlamadık ama oğlum çişini ve kakasını söylemeye başladı hala bezdeyiz baharda bu işi çözebiliriz diye düşünüyorum. Ailenle aynı şehirde misin bilmiyorum ama benim annemde kayınvalidemde yanımda birazda onların varlığı beni rahatlatıyor. Hala alışamadım aslına bakarsan çünkü evde bir çocuk varken insan kendini dinlemeye vakit bulamıyor bulantılarım olmasa hamile olduğumu çoğu zaman hatırlamıyorum. Ama herşeye rağmen tüm (zorluklara, uykusuzluklara,huysuzluklara) annelik güzel şey. Rabbim kimseye aratmasın bekletmesin. İnşallah sağlıkla kucaklarız. Tekrar tebrik ediyorum bu arada oyun aktiviteleriniz çok güzel bilinçli bir annesin bence ve bunuda çok güzel göğüslersin görüşmek üzere ☺

Merhaba hayırlı olsun. Rabbim nasip ettiyse altından kalkarız. Her zorlukla beraber bir kolaylıkta vardır. Arka arkaya tabiki kolay olmayacak ama fazlasıyla avantajları da olacak bebeklik dönemi sonrası. Tuvalet eğitimine bizde henüz başlamadık ama oğlum çişini ve kakasını söylemeye başladı hala bezdeyiz baharda bu işi çözebiliriz diye düşünüyorum. Ailenle aynı şehirde misin bilmiyorum ama benim annemde kayınvalidemde yanımda birazda onların varlığı beni rahatlatıyor. Hala alışamadım aslına bakarsan çünkü evde bir çocuk varken insan kendini dinlemeye vakit bulamıyor bulantılarım olmasa hamile olduğumu çoğu zaman hatırlamıyorum. Ama herşeye rağmen tüm (zorluklara, uykusuzluklara,huysuzluklara) annelik güzel şey. Rabbim kimseye aratmasın bekletmesin. İnşallah sağlıkla kucaklarız. Tekrar tebrik ediyorum bu arada oyun aktiviteleriniz çok güzel bilinçli bir annesin bence ve bunuda çok güzel göğüslersin görüşmek üzere ☺
Teşekkür ederim arkadaşım insallah öyleyim dir. İplerin gerildiği anlar su ara çok oluyor. Cok kızıp vicdan azabı yaşıyorum. Acaba zamanı miydi diyorum ama dediğin gibi herşey takdir. Yanimda hiç kimse yok malesef. Bir yandan iyii bir yandan kötü. Allah güç versin hepimize.. bebeğin cisini kakasinj söylüyormuş ya yaparken mi söylüyor yoksa sadece isim olarak mi biliyor. Bizde o konuda böyle bir gelişme yokn henüz. Üstüne dusunce çabuk ogrenecegine inanıyorum ama

Teşekkür ederim arkadaşım insallah öyleyim dir. İplerin gerildiği anlar su ara çok oluyor. Cok kızıp vicdan azabı yaşıyorum. Acaba zamanı miydi diyorum ama dediğin gibi herşey takdir. Yanimda hiç kimse yok malesef. Bir yandan iyii bir yandan kötü. Allah güç versin hepimize.. bebeğin cisini kakasinj söylüyormuş ya yaparken mi söylüyor yoksa sadece isim olarak mi biliyor. Bizde o konuda böyle bir gelişme yokn henüz. Üstüne dusunce çabuk ogrenecegine inanıyorum ama

Allah yardmcın olur. Bazı şeylerin üzerinden yalnızken başa çıkabilmek onu daha değerli yapabilir. Sen kendine güven gerisi gelir. Oğlum çişini genelde yaparken söylüyor sanırım çünkü duruyor benimle göz göze gelince elini pipisine götürüp çiş diyor. yapmadan söylemiyordur herhalde orasını tam kavramış değilim açıkcası :) havalar soğuk olmasa açarım altını anlarım ama şuan göze alamıyorum nisan sonu mayıs başı başlarız eğitime :)

Hayırlı uğurlu olsun. Ben nisan annesiydum ama byrayida takip ediyordum. Bende bu hafta hamile olduğumu öğrendim. Alisabildiniz mi bu psikoljiye. Bebeginiz sutu kaçıncı ayda bıraktı. Bende adapte olabilecek miyim bu sürece iki bebeğe birden yetecek miyim çok deli sorular var kafamda. Kilo sorunu da bitmemisken hamile kalmak biraz düşündürdü beni. Rabbim hakkımızda hayurlisini versin
Cnm ilk başta seninde hayırlı olsun Rabbim kimseye sabredemeyecegi yük yuklemez bn oğlumu 15 aylıkken ayırdım daha doğrusu hamile olduğumu bilmiyordm sütün tadı değişik geldi herhalde kendi bıraktı üzülme bnce bebisde bunu hisseder ztn iki yaşına girecek çocuklar en azından fazla kıskançlık olmaz diye düşünüyorum zaten alıştık zorluğa oda aradan çıkar kendine bebise dikkat et Allah'tan hayırlisini işte

Anneler merhaba ben 2016mayis annesiyim sizlerden kizi olanlardan bir ricam olucak,dogum gunu icin anne kiz takim giymek istiyorum kizimla ama fiyatlar cok yuksek 250,350 ye filan dikiyorar hem de birkez kullanicagim icin vermek istemiyorum, sizlerden daha onceden alan ve birdaha kullanmycak olan varsa bana satabilir mi sormak istedim ?

Merhaba kızlar uzun zamandir okuyamamistim. Inşallah herkes iyidir ikinci bebekler gelmis. Allah uzun ömürler versin.

Selam kizlar, nasil gidiyor isler? Oglum 22 aylik oldu, kizim da 5 aylik. Tek cocuk varken yeterli vaktim varmis, simdi hic bir seye vakit bulamiyorum. Oglumla hoc bir aktivite yapamiyorum. Bu durum beni cok cok uzuyor. Firsatiniz varken bol bol oynayin cocuklarinizla. Burda hic bir akraba vs de olmayonca baya zor oldu acikcasi.
Size bir sorum olacakti. Amerika'da olmanin etkisi midir bilmiyorum, oglum henuz konusmaya baslamadi. Siz de durumlar nedir? Neeri soyleyebiliyor? Bir pedogoga goturmeli miyom sizce? Kardesi oldugundan midir bilmiyorum, anne bile demiyor daha:((

Selam kizlar, nasil gidiyor isler? Oglum 22 aylik oldu, kizim da 5 aylik. Tek cocuk varken yeterli vaktim varmis, simdi hic bir seye vakit bulamiyorum. Oglumla hoc bir aktivite yapamiyorum. Bu durum beni cok cok uzuyor. Firsatiniz varken bol bol oynayin cocuklarinizla. Burda hic bir akraba vs de olmayonca baya zor oldu acikcasi.
Size bir sorum olacakti. Amerika'da olmanin etkisi midir bilmiyorum, oglum henuz konusmaya baslamadi. Siz de durumlar nedir? Neeri soyleyebiliyor? Bir pedogoga goturmeli miyom sizce? Kardesi oldugundan midir bilmiyorum, anne bile demiyor daha:KK43:(

Merhaba, beni de şimdi bu kaygı sardı oğlum 26 aylıkken kardeşi olacak ve bizimde illaki zaman problemlerimiz başlayacak. Seni düşünemiyorum şuan ama anlayabiliyorum. oğlunun konuşma durumu farklı bir ülkede olmanızdan kaynaklanabiliyor olabilir. Çevrenizde aynı dili konuştuğunuz insanlar varsa sık sık bir araya gelmeye çalışın.. genel olarak erkek çocuklar konuşma konusunda kızlara göre biraz daha geriden geliyormuş. İçin rahatlayacaksa pedagoga götürebilirsin size nelerin daha fazla üzerinde durmanız gerektiğini söyleyebilir. benimde oğlum 22 aylık ve anne-baba al, lamba, yeşil, büyük park, anneanne ve bir kaç isim söylüyor. Her çocuk aynı değil bireysel farklılıklar var. Halit kıvançta çok geç konuşmuş. (Tv, radyo, maç sunucusu, gazeteci :)

Benim bebeğimde 22 aylık oldu.Dil gelişimi için kartlar gösterin işe yarıyor

Son düzenleme:
Back
X