2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar oğlum sanırım ameliyat olacak moralim sıfır .kkb ye götürdük bugün geniz eti +kulağında sıvı birikiyor ve kulak basıncı cok yüksek çıktı kulağına tup takılacak ve geniz eti alınacak sanırım .1 haftalık ilaç tedavisi verdi inş düzelir daha cok küçük bebeğim ne olur dua edin.

ALLAH şifa versin çok geçmiş olsn inş gerek kalmaz ameliyata tüm bebislerimize şifa versn saglik versn inşallah

Cok cok gecmiş olsun Can'ım inş ilaç tedavisi ile atlatırsınız

Gecmis olsun inslh hemen iyilesir bebeginiz

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin

Hepinizden Allah razı olsun bütün stresi uyumamasi ondanmis10 dkkada bir emmek istiyor

Cok gecmis olsun canim, insallah ilacla duzelir, ameliyat durumu olsa bile insallah hemencecik toparlar

Geçmiş olsun allah şifa versin Can'ım

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM ALLAHIM ŞİFA VERSİNN, NE GİBİ ŞİKAYETİNİZ VARDI, NASIL ANLAŞILDI?

Cok gecmis olsun canim.Yazik yavruya.Dualarim seninle...

Arkadaslar hepinizden Allah razı olsun.cocuk gece çığlık atarak aglayarak uyanıyordu doğumdan beri.ben bunu gaz,dis,ve açlık zannedip emziriyor ve kucakta gezdirip yatırıyordum.her ay özel hasteneye düzenli olarak goturuyordum.geniz eti kucuk cocuklarda olabilir deyip geçtiler zamanla düzelir dediler.ama gecen ay cocuk eli kulağında ağlıyordu Dr dedim kulakta sıvı var dedi ilaç verdi bu ayda gecmeyince kbb uzmanına yönlendirdi oda uzun zamandır sıvı birikmiş kulaktaki basınç cok yükselmiş ve cocugu uyutmamış dedi .aylik gittiğimiz Dr gec fark etmiş 1 yıl kadar gec

Cocuk ek gıdaya gecemiyor dedim kbb uzmanına oda bu durum iştahsızlık yapar dedi.ve dünden beri oğlum surekli emıyor ama doymuyor göğsüm boş üzüntüden olabilir mı

Merhaba bizim tam bir ay var ama dogum günü hazırlıkları devam ediyor elbisesi ve dogum günü malzemelerim hazır kargo da geliyor hediyelik olacak hem magnet var hem tespih yaptırdım pastam da resimde ki olacak üstü fotolu ama
Umarım herşey cok güzel olur

Eklentiler

• image.png
    196,6 KB · Görüntüleme: 96
  • image.jpeg
    56,7 KB · Görüntüleme: 76
Cok zor tahmin edebiliyorum. Umarim ilacla duzelir.daha cok kucukler. Nasil anladiniz.kbb ye hangi sikayetle gittiniz.

Canım yukarıda ayrıntılı yazdım .oglan durmuyor yoksa tekrar yazardim
Oncelikle cok ama cok gecmis olsun insaAllah agrisiz sizisiz atlatir.bizimde sizinki gibi sikayetleri var hatta son 2 haftadr eli surekli kulaginda aylik kontrol yapan doktorumuz kulak pisligi var sadece buda normal bisey dedi acaba bizdemi kbb ya gotursek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…