2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bunların hepsi birbirinden tatlı.
sana ne kadar çok misafir geliyor ya. 3 çocukla iyi yapıyorsun valla. Maşallah Sana ve kuzularına

Bunların hepsi birbirinden tatlı.

sana ne kadar çok misafir geliyor ya. 3 çocukla iyi yapıyorsun valla. Maşallah Sana ve kuzularına
Sagol Can'ım valla planlı değildi misafirler öyle ani den geldiler idare ettim şükür ama zor oldu bugün dışarı çıkmaya bile takatım kalmadı .

Sagol canim.Erkek evet.Saçlarini yakinda kazitcaz daha gür cikmasi icin.Butun bebeklerimiz birbirinden sirin.Hepsine masallah,cook tatlilar.
Maşallah bizim saçlar düzensiz ve kısa onun için ilgimi çekti bende foto çekebilirsem atacam benim afacan durmaz çekerken hareket çok

Tamam canim paylasacagim insallah, ben de faydasini gormeye basladim canim

Kizlar disler bizi cok zorluyor butun gece mizildaniyor tam 1 hafta 1 disi cektik patladi diye sevindik sadece 2 gece rahat uyudu simdi köpek dislerinden biri kabarmis tekrar basladi 7. Disimiz olacak patlarsa ama ilk dislerde boyle zorlanmamistik son ikisi canimizi cikardi daha onceki dislerde ishal de olmamisti simdi ishalde oldu. Niye bu kadar zorlandi anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…